Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți BMW Hover Ride, concept de design în parteneriat cu LEGO

BMW Hover Ride, concept de design în parteneriat cu LEGO

Publicat în data de: 20 Februarie 2017
Categorii: Bmw, Concept, Stiri, Motociclete.
 

LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure este nu doar un set de model distractiv, ci este și rezultatul unei colaborări de succes între BMW Motorrad și LEGO Technic. Cele 603 piese pot fi utilizate și pentru a construi Hover Ride Design Concept.foto-bmw hover ride concept de design in parteneriat cu lego
 ›Galerie foto:
foto-bmw hover ride concept de design in parteneriat cu lego foto-bmw hover ride concept de design in parteneriat cu lego foto-bmw hover ride concept de design in parteneriat cu lego foto-bmw hover ride concept de design in parteneriat cu lego
foto-bmw hover ride concept de design in parteneriat cu lego foto-bmw hover ride concept de design in parteneriat cu lego foto-bmw hover ride concept de design in parteneriat cu lego foto-bmw hover ride concept de design in parteneriat cu lego
foto-bmw hover ride concept de design in parteneriat cu lego
Ideea dezvoltării unei reproduceri LEGO detaliate a bestsellerului BMW R 1200 GS Adventure a căpătat imediat proporții. Echipele de design ale celor două companii au decis să-și unească forțele pentru a crea un model alternativ așa cum se întâmplă deseori cu seturile LEGO Technic 2-in-1. Așa că piesele pentru LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure pot fi utilizate și pentru a construi Hover Ride Design Concept. Mai mult, BMW Junior Company - o unitate de pregătire inovatoare a BMW Group - a creat o replică în mărime naturală a Hover Ride Design Concept.

Plăcerea realizării modelului, cu detalii precise BMW R 1200 GS Adventure este disponibil ca model-replică LEGO Technic de la 1 ianuarie 2017. LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure reproduce, cât se poate de fidel, formele și mecanismele originalului. Pasionații vor descoperi suspensia față BMW Telelever autentică sau motorul boxer BMW Motorrad, cu doi cilindri, mobil - toate acestea devenind mobile imediat ce motocicleta este pusă în mișcare. Cu varietatea sa de detalii, jucăria este nu numai o reproducere realistă, ci și o provocare pentru realizarea modelului datorită celor 603 piese.

BMW R 1200 GS Adventure este primul model LEGO Technic care este realizat în colaborare cu un constructor de motociclete. "BMW Motorrad a abordat LEGO Group cu ideea unei colaborări pentru că cele două companii au multe în comun: ambele combină, cu succes, inovația și tradiția în mărcile și produsele lor, oferind experiențe de neuitat deopotrivă pentru tineri și vârstnici de pe toate meridianele", a declarat Heiner Faust, director de vânzări și marketing BMW Motorrad.

Hover Ride Design Concept Cele două echipe de design și-au dovedit și flerul inventiv pentru a crea LEGO Technic Hover Ride, modelul alternativ inclus în set. Acesta este un concept futurist - plin de emoție și energie creativă, care merge dincolo de limitările tehnologice actuale. "A fost o idee și o promovare creativă deosebite să dezvoltă un model fictiv din piesele setului LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure. Conceptul nostru nu numai că încorporează ADN-ul de design al BMW Motorrad, cu elemente specifice precum motorul boxer și silueta GS specifică, dar atrage atenția și asupra simbolurilor stilistice LEGO Technic", declară Alexander Buckan, director de design model BMW Motorrad.

Creare sofisticată a modelului cu BMW Junior Company München Hover Ride Design Concept a apărut ca urmare a implicării BMW Junior Company München, o unitate de pregătire inovatoare în care stagiarii BMW din diferite departamente au ocazia de a lucra împreună în proiecte antreprenoriale. Stagiarii BMW aflați între al doilea și al patrulea an de formare au utilizat componentele de serie ale BMW R 1200 GS Adventure pentru a construi un model în mărime naturală al LEGO Technic Hover Ride. Numeroase componente - precum janta față modificată pentru a forma o elice - au fost realizate special pentru proiect, demonstrând abilitățile tinerilor.

Modelul în mărime naturală Hover Ride Design Concept a fost prezentat în premieră la LEGO World de la Copenhagen, în data de 16 februarie 2017. Apoi va călători prin Danemarca, dar și la diferite alte locații precum Centrul de Cercetare și Inovație al BMW Group și BMW Welt.

 
 
Citește și:
› Noi modele entry-level cu propulsie plug-in hybrid pentru BMW Ser ...21/02/2021
› Primele informații oficiale BMW iX3 ...18/07/2020
› BMW lansează noile Seria 5 Sedan și Touring ...31/05/2020
› Dacia Bigster Concept, prima imagine a evoluției mărcii Dacia ...17/01/2021
› Fiat Concept Centoventi, cel mai bun concept auto ...26/07/2020
› Audi Sportback e-tron concept ...18/07/2020
› BMW S 1000 XR joacă în Resident Evil: The Final Chapter ...03/02/2017
› VIDEO: Honda a prezentat motocicleta care se auto-balansează ...09/01/2017
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.