Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți AUDI, BMW și Mercedes au finalizat preluarea Nokia HERE

AUDI, BMW și Mercedes au finalizat preluarea Nokia HERE

Publicat în data de: 07 Decembrie 2015
Categorii: Audi, Bmw, Mercedes, Tehnologie, Stiri.
 

În calitate de noi acționari ai HERE, AUDI AG, BMW Group și Daimler AG vor oferi o susținere puternică pentru această dezvoltare. Cei trei constructori premium au finalizat cu succes achiziția HERE, afacerea de hărți și localizare a Nokia.foto-audi bmw si mercedes au finalizat preluarea nokia here
Hărți inteligente în timp real, servicii bazate pe localizare și condus complet automat: viitorul mobilității stă într-un univers digitalizat - unul care poate fi realizat prin produsele și serviciile HERE.

Hărțile de primă clasă și o nouă înțelegere a serviciilor bazate pe localizare reprezintă fundamentul prin care HERE își continuă creșterea de succes - ca o companie deschisă, independentă și creatoare de valoare. Aceasta va fi în beneficiul sutelor de clienți HERE din numeroase industrii.

Noii acționari și structurile de conducere sunt concepute pentru a asigura independența HERE și pentru a permite continuarea fără probleme a activității de zi cu zi.

Platforma de localizare a HERE va livra hărți de înaltă rezoluție, în combinație cu informații de localizare în timp real, furnizând clienților o reprezentare digitală detaliată a lumii reale în timp real. Aceasta se obține prin tehnologia avansată de cartografiere a HERE în combinație cu nenumărate surse de date precum automobilele, telefoanele mobile, domeniul transporturilor și al logisticii, precum și elementele de infrastructură.

În prezent, HERE își alimentează zilnic hărțile cu date de la peste 80.000 de surse și miliarde de puncte-sondă - în același timp, compania este implicată activ în conectarea a milioane de automobile și senzorii de bord ai acestora care generează informații despre mediul înconjurător al automobilelor. Pe măsură ce se adaugă mai multe date la platforma HERE, hărțile, produsele și serviciile vor deveni mai bune. Aceasta aduce un beneficiu uriaș pentru toți clienții, ceea ce va duce la un confort sporit în timpul călătoriilor, la drumuri mai sigure pentru toată lumea, mai puține aglomerări și zone urbane mai curate.

Fiind asigurată ca o companie independentă și deschisă, HERE creează noi opțiuni de accelerare a acestui efort, clienții oferind companiei cantități uriașe de date anonime. In acest context, cele peste două milioane de automobile conectate de la AUDI AG, BMW Group și Daimler AG, care în prezent sunt capabile să colecteze date avansate bazate pe localizare de înaltă calitate, oferă un potențial enorm pentru accelerarea dezvoltării platformei de localizare HERE. Pentru a permite ca HERE să-și mărească platforma de localizare, să îmbunătățească produsele și să genereze noi servicii pentru toți clienții, cele trei companii, împreună cu HERE, au evaluat beneficiul furnizării către HERE a datelor de la senzorii flotelor lor. Toți clienții - industria auto, companii, consumatori - sunt invitați să se alăture și să beneficieze, un astfel de pas ar face HERE și mai atractivă pentru clienți și investitorii suplimentari.

HERE joacă deja un rol important în dezvoltarea condusului autonom, pentru că nici un constructor auto nu poate dezvolta cu succes acest domeniu viitor al mobilității fără hărți actualizate, de mare precizie. Generarea acestor hărți este exact domeniul în care HERE este lider. Patru din cinci automobile noi vândute în Europa și America de Nord cu navigație inclusă au hărți digitale de primă clasă de la HERE. În viitor, hărțile vor oferi automobilelor abilitatea să anticipeze pericolele rutiere, să pregătească și să adapteze strategiile de condus într-un mod care crește încrederea conducătorului.

"Nimeni nu înțelege potențialul hărților digitale mai bine decât echipa HERE, cu cei 6.500 de angajați la nivel mondial. Prin urmare, acționarii vor oferi libertate HERE pentru accelerarea strategiei de creștere", a spus Prof. Rupert Stadler, președinte al Consiliului de Administrație al AUDI AG. "De-a lungul ultimilor 30 de ani, HERE a redefinit continuu hărțile. Așteptările noastre sunt că vor continua să fie lideri ai industriei în următoarea sa fază inovatoare, astfel că va crea valoare suplimentară."
"Combinația între această tehnologie avansată a hărților și datele de la automobile, dispozitive și infrastructură va oferi HERE și clienților săi un avantaj clar în dezvoltarea serviciilor viitoare de mobilitate", a comentat Klaus Fröhlich, membru al Consiliului de Administrație al BMW AG, responsabil pentru dezvoltare. "Cu cât mai mulți parteneri și clienți se vor alătura acestui model, cu atât va fi HERE mai capabilă să furnizeze hărți mai bune și mai actualizate și o reprezentare digitală precisă, în timp real, a universului nostru de mobilitate."

"Clienții din industria auto sunt cei mai interesați de condusul automat. Dar HERE este mai mult decât un lider de piață al hărților digitale", a explicat Prof. Dr. Thomas Weber, membru al Consiliului de Administrație al Daimler AG, responsabil pentru cercetarea concernului și dezvoltarea automobilelor Mercedes-Benz. "Cu nivelul său ridicat de inovație și angajații excepționali, compania are potențialul de a deveni principalul furnizor de tehnologie pentru servicii de localizare în timp real în universul digitalizat al mobilității."

Pentru a reuși așa ceva, HERE se va baza pe punctele sale forte din prezent și va adăuga noi capacități. HERE intenționează să-și consolideze poziția de lider al pieței în rândul clienților auto și să-și extindă afacerile pentru consumatori și companii - prin creștere organică, dar și prin parteneriate strategice și achiziții. Obiectivul HERE este de a crea una din cele mai importante platforme de localizare din lume, care va combina datele cu privire la toate formele de mobilitate și interfețele dintre viața cotidiană și lumea hărților digitale.

Această strategie pe termen lung este asigurată printr-o nouă structură de conducere, protejată printr-un consiliu de conducere care va consta din reprezentanți ai noilor proprietari și figuri independente, recunoscute în industrie. AUDI AG, BMW Group și Daimler AG nu vor dobândi control comun al HERE și există o separare clară între rolurile lor de clienți, furnizori și investitori. În plus, HERE va rămâne deschisă tuturor clienților și va fi deschisă altor investitori ceea ce ar crea o structură și mai largă a acționariatului. Toate acestea asigură că angajamentul neechivoc al HERE față de deschidere și independență este ferm garantat. După încheierea cu succes a acestei investiții, cei trei constructori premium și-au exprimat mulțumirile speciale față de Celsius Capital, condusă de Carlos Bhola, pentru modul în care i-a susținut de la început și pentru finalizarea cu succes a acestei investiții.

 
 
Citește și:
› Luminile OLED digitale sunt lansate în premieră pentru Audi Q5 ...06/09/2020
› Audi Sportback e-tron concept ...18/07/2020
› Audi A3 Sportback a ajuns la a patra sa generație ...06/06/2020
› Noi modele entry-level cu propulsie plug-in hybrid pentru BMW Ser ...21/02/2021
› Primele informații oficiale BMW iX3 ...18/07/2020
› BMW lansează noile Seria 5 Sedan și Touring ...31/05/2020
› Chinezii au devenit cel mai mare acționar Daimler ...25/02/2018
› BMW, Daimler, Ford, Audi și Porsche vor încărcare ultrarapidă de- ...02/12/2016
› AUDI, BMW și Daimler se unesc pentru a dezvolta soluții de comuni ...27/09/2016
› Luminile OLED digitale sunt lansate în premieră pentru Audi Q5 ...06/09/2020
› Citroen lanseaza un nou model de ochelari ce trateaza raul de maș ...09/06/2019
› BMW și Jaguar Land Rover vor colabora pentru dezvoltarea tehnolog ...09/06/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.