Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noua față a mărcii: primele detalii asupra conceptului Opel GT X Experimental

Noua față a mărcii: primele detalii asupra conceptului Opel GT X Experimental

Publicat în data de: 12 August 2018
Categorii: Opel, Concept, Stiri.
 

Limbaj clar: conceptul subliniază valorile mărcii Opel: german accesibil și captivant. Noul Opel GT X Experimental va fi dezvăluit pe parcursul acestui an.foto-noua fata a marcii primele detalii asupra conceptului opel gt x experimental
Opel face parte din Groupe PSA de exact un an. Opel GT X Experimental oferă o perspectivă asupra viitorului mărcii și a modelelor următoare.

În acest context, termenii precum german, accesibil și captivant sunt mai importanți ca niciodată. Aceste trei valori ale mărcii caracterizează toate modelele și definesc toate activitățile Opel - în prezent și în viitor.

„Trebuie să respectăm cu strictețe valorile mărcii în tot ceea ce facem. Acest lucru este valabil de la planificare până la dezvoltarea și construcția de noi autovehicule și reprezintă un element cheie al planului nostru PACE!. Identitatea mărcii reprezintă viitorul nostru”, a declarat Michael Lohscheller, CEO Opel. „De aceea, am rugat echipele noastre de designeri și ingineri să transpună aceste valori într-un prototip. Conceptul Opel GT X Experimental, care va fi prezentat în premieră mondială înainte de finalul acestui an, reprezintă rezultatul”.

Opel GT X Experimental oferă o primă privire asupra aspectului pe care îl vor avea modelele Opel la mijlocul anilor 2020. Este primul autovehicul cu noua imagine Opel. Conceptul de marcă respectă noile principii „Busola Opel”, care structurează clar designul frontal al viitoarelor modele și este pur și simplu inconfundabil. Busola Opel organizează elementele de design în jurul a două axe puternice care intersectează emblema mărcii. Pe de-o parte, linia pliului central specific de pe capota motorului și, pe de altă parte, designul tipic în formă de aripi al luminilor de zi. Legendarul „Fulger” reprezintă elementul central de design.

„Este din ce în ce mai evident că Opel descoperă noi potențiale. După doar un an de la intrarea în Groupe PSA și nouă luni de la anunțarea planului strategic PACE!, am devenit mult mai eficienți și putem privi cu încredere spre viitor. Am declarat recent un profit de 502 milioane de euro1, o marjă2 de 5% și un flux de numerar liber operațional de aproximativ 1,2 miliarde de euro pentru prima jumătate a anului. Acum, sunt foarte mândru să vă dezvălui o primă privire asupra conceptului GT X Experimental. Conceptul mărcii noastre ilustrează cu încredere valorile Opel. Caracteristicilor tradiționale precum ingineria germană, precizia și calitatea li se vor alătura idei captivante și inovatoare pentru experiențe auto palpitante. GT X Experimental integrează toate aceste aspecte”, a declarat Michael Lohscheller, CEO Opel.

Noul Opel GT X Experimental va fi dezvăluit pe parcursul acestui an, iar denumirea acestuia subliniază o lungă tradiție a prototipurilor Opel revoluționare. Producătorul auto din Rüsselsheim a fost primul producător european care a prezentat un studiu de design, Experimental GT, în 1965. Monza Concept (2013) și GT Concept (2016) au reprezentat repere importante în drumul către GT X Experimental: ambele au cultivat valorile Opel și au evidențiat aspecte precum eficiența și estetica unui design pur - fără a portretiza o imagine inaccesibilă.

Echipa de design Opel a urmărit să proiecteze acest model pornind de la moștenirea vastă și conceptele sale de referință și mergând în viitor pe linia unui nou design interior și exterior distinctiv. „Suntem o marcă mândră de moștenirea sa germană, dar care și-a dorit să încorporeze spiritul nou și îndrăzneț al Germaniei moderne. Dorim să creăm designuri captivante care să iasă în evidență, dar care să aibă și o puritate a execuției. Acest concept al mărcii încorporează perfect acele valori și creează cadrul pentru viitoarele noastre autovehicule”, a declarat Mark Adams, vicepreședinte de design.

 
 
Citește și:
› Noul concept Opel schimbă imaginea mărcii ...19/07/2018
› Opel este gata înainte de termenul limită pentru standardul Euro ...10/06/2018
› Dacia Bigster Concept, prima imagine a evoluției mărcii Dacia ...17/01/2021
› Fiat Concept Centoventi, cel mai bun concept auto ...26/07/2020
› Audi Sportback e-tron concept ...18/07/2020
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.