Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Kia Telluride este Mașina anului 2020 în lume

Kia Telluride este Mașina anului 2020 în lume

Publicat în data de: 07 Mai 2020
Categorii: Kia, Premii, Stiri.
 

Kia a câștigat două distincții importante, modelul Telluride fiind onorat cu marele premiu Mașina anului 2020 în lume (World Car of the Year) și e-Soul primind premiul Mașina urbană a anului (World Urban Car).foto-kia telluride este masina anului 2020 in lume
Modelul Kia Telluride a fost răsplătit de comisia de jurizare pentru designul său distinct și caracaterul său practic impresionant. Titlul ‘World Car of the Year’ reprezintă o nouă distincție pentru un automobil care a obținut deja peste 70 de premii de la lansarea sa în 2019. SUV-ul a fost deja încoronat cu premiul ‘North American Utility Vehicle’ și SUV-ul anului acordat de publicația MotorTrend, printre alte premii importante.

Modelul 100% electric e-Soul a fost desemnat de către juriu drept automobilul ideal pentru oraș, combinând performanța rulării cu zero emisii și autonomia electrică impresionantă cu o caroserie compactă, un design îndrăzneț și un nivel înalt de practicitate.

„Noi, cei de la Kia ,suntem cu adevărat onorați să primim nu doar unul, ci două premii din partea comisiei de jurizare a premiilor ‘World Car of the Year”, a declarat Thomas Schemera, vicepreședinte executiv și șef al diviziei de produse al Kia Motors Corporation. „Aceasta este una dintre cele mai acerbe competiții din industria auto mondială, dovedind că Telluride și e-Soul sunt automobile cu adevărat remarcabile. Aceste premii atestă talentul și eforturile unei echipe globale, care se străduiește să creeze automobile atractive, de înaltă calitate și practice pe care șoferii le iubesc.”

Câștigătorii premiilor ‘World Car Awards’ sunt aleși de un juriu internațional independent alcătuit din 86 de jurnaliști cu experiență, foarte respectați, din industria auto din 24 de țări din toată lumea.

Disponibil în toată America de Nord și pe multe piețe globale Kia, modelul Kia Telluride îmbină o prezență puternică a designului exterior cu un habitaclu spațios, practic și de înaltă calitate, care poate găzdui până la opt pasageri. Dotat cu o serie de tehnologii avansate, tracțiune integrală și sisteme de asistență pentru șofer, Telluride este ideal pentru aventuri alături de familie și pe trasee off-road.

Modelul compact Kia e-Soul dispune de un sistem de propulsie electric puternic, clienții putând alege între pachetul de baterii de 64 kWh sau 39.2 kWh. Fiind capabil de o autonomie de până la 452 kilometri cu o singură încărcare a bateriei (modelele cu baterie de 64 kWh, conform ciclului combinat WLTP), e-Soul oferă șoferilor o autonomie complet electrică mai mare decât a multor automobile electrice mai scumpe, făcându-l astfel partenerul ideal, atât în mediul urban cât și dincolo de granițele orașului. O serie de tehnologii avansate, incluzând sistemul de frânare regenerativ, asigură șoferilor maximizarea distanțelor cu o singură încărcare a bateriei.

 
 
Citește și:
› Kia își dezvăluie noul logo și noul slogan global al mărcii ...09/01/2021
› Noul Kia Rio facelift vine cu sistem de propulsie mild-hybrid ...31/05/2020
› Kia Ceed este Mașina Anului 2019 în România ...16/12/2018
› Noul Citroen Berlingo câștigă premiul International Van of the Ye ...23/09/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.