Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Volvo Sensus, infotainment creat în colaborare cu Google Android

Volvo Sensus, infotainment creat în colaborare cu Google Android

Publicat în data de: 13 Mai 2018
Categorii: Volvo, Tehnologie, Stiri.
 

Sensus a fost creat de Volvo Cars pentru a-ți oferi o experiență extraordinară pe șosea. Ce înseamnă o experiență extraordinară cu Sensus?foto-volvo sensus infotainment creat in colaborare cu google android
E modul în care te simți la volan atunci când ai de îndemână toate tehnologiile care îți fac viața mai simplă și te ajută să rămâi atent la drum, bucurându-te de drumuri relaxante, indiferent de rută.

Pentru a se asigura că noua generație a sistemului de infotainment Sensus îți oferă astfel de experiențe extraordinare, Volvo Cars va colabora cu Google pentru includerea sistemului cu control vocal Google Assistant, Google Play Store, Google Maps și alte servicii Google în viitoarea generație Sensus, bazat pe sistemul de operare Google Android.

Parteneriatul dintre Volvo Cars și Google va amplifica modul în care tu interacționezi cu modelul tău Volvo. Aplicațiile și serviciile dezvoltate de Google și Volvo Cars sunt incluse în mașină, iar alte mii de aplicații sunt disponibile prin Google Play Store, care este optimizat și adaptat pentru sistemele de infotainment Android ale mașinii.

Deoarece următoarea generație Sensus va rula pe Android, noi aplicații și update-uri software vor fi disponibile în timp real și vor putea fi instalate automat. Acest lucru permite viitoarelor mașini Volvo să reacționeze la nevoile tale și să îți ofere informații actualizate și servicii predictive.

”Aducerea serviciilor Google la bordul mașinilor Volvo va accelera inovația în conectivitate și va da un imbold important în dezvoltarea aplicațiilor și serviciilor noastre conectate”, a spus Henrik Green, Vice Președinte Senior în Cercetare și Dezvoltare la Volvo Cars. ”În curând, șoferii Volvo vor avea acces direct la mii de aplicații in-car care vor face viața de zi cu zi mai simplă și experiența din mașină mai plăcută.”

Google Assistant oferă o interfață vocală mașinii și îți permite să controlezi funcțiile mașinii, cum ar fi aerul condiționat, să folosească aplicațiile pentru a asculta muzică sau a trimite mesaje. Această integrare contribuie la reducerea elementelor care te distrag de la drum, de la condus.

Google Maps va permite următoarei generații Sensus să ofere hărți și date din trafic actualizate în timp real, menținându-te informat despre situațiile din trafic care vor urma și sugerându-ți proactiv rute alternative.

Sensus are la bază un principiu simplu - să îți facă viața mai ușoară și mai frumoasă în acord cu nevoile tale de entertainment, navigație și conectivitate. Când ești în mașină, acest sistem te conectează cu mașina ta, dar și cu restul lumii. Nouă generație a sistemului de infotainment dezvoltată pe platforma Google Android va avea la bază același principiu și urmează a fi lansată în următorii ani.

VIDEO: Volvo Sensus - Google Android


 
 
Citește și:
› Volvo va limita viteza maximă a automobilelor sale ...01/04/2019
› Noul concept Volvo Cars 360c: de ce să zbori când poți fi condus? ...08/09/2018
› Noul sedan Volvo S60, fără propulsie diesel ...20/05/2018
› Luminile OLED digitale sunt lansate în premieră pentru Audi Q5 ...06/09/2020
› Citroen lanseaza un nou model de ochelari ce trateaza raul de maș ...09/06/2019
› BMW și Jaguar Land Rover vor colabora pentru dezvoltarea tehnolog ...09/06/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.