Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul SUV Jaguar F-PACE, testat în condiții extreme

Noul SUV Jaguar F-PACE, testat în condiții extreme

Publicat în data de: 29 Iulie 2015
Categorii: Jaguar, Stiri.
 

De la temperaturile foarte înalte și praful din Dubai, până la gheața și zăpada din nordul Suediei, noului Jaguar F-PACE i-au fost testate limitele în unele dintre cele mai neospitaliere medii de pe pământ.foto-noul suv jaguar f-pace testat in conditii extreme
 ›Galerie foto:
foto-noul suv jaguar f-pace testat in conditii extreme foto-noul suv jaguar f-pace testat in conditii extreme foto-noul suv jaguar f-pace testat in conditii extreme foto-noul suv jaguar f-pace testat in conditii extreme
foto-noul suv jaguar f-pace testat in conditii extreme foto-noul suv jaguar f-pace testat in conditii extreme foto-noul suv jaguar f-pace testat in conditii extreme foto-noul suv jaguar f-pace testat in conditii extreme
Crossover-ul Jaguar promite o combinație inegalabilă de performanțe uimitoare, design inedit și caracter practic. Pentru a se asigura că fiecare sistem funcționează perfect, chiar și în cele mai extreme condiții, noul F-PACE a fost supus unuia dintre cele mai dificile programe de testare proiectate vreodată de companie.

La centrul de testare Land Rover din Arjeplog, în nordul Suedei, iarna temperatura medie depășește foarte rar -15grade C și adesea atinge -40 grade C. Cei 60 km de traseu stabilit pentru testare includ drumuri dificile de munte, cu spații înguste pentru efectuarea virajelor și zone off-road, ideale pentru o calibrare optimă a sistemelor de tracțiune integrală și Dynamic Stability Control, precum și al unor tehnologii Jaguar revoluționare, printre care All-Surface Progress Control. Testele efectuate aici asigura că, indiferent de suprafață - asfalt, zăpadă sau gheață - F-PACE oferă o experiență de condus stabilă și agilă, fundamentală ADN-ului dinamic al mărcii Jaguar.

În Dubai, temperatura aerului poate depăși 50°C la umbră. Atunci când mașinile sunt lăsate în bătaia directă a soarelui, temperatura din habitaclu poate ajunge la 70°C. Este mediul ideal pentru ca Jaguar să se asigura că totul funcționează perfect - de la sistemul de control al climei, până la comenzile sistemului infotainment, cu ecrain tactil - în condiții extreme de căldură și umiditate.

Această parte a testului este concepută pentru a proba sistemele de răcire în condiții dificile, printr-o combinație de temperaturi ambientale înalte și un flux de aer scăzut, în timp ce inginerii responsabili cu testarea se pot relaxa în confortul oferit de aerul condiționat, conducând prin traficul din oraș.

F-PACE a fost, de asemenea, condus pe drumuri de munte pietruite. Este prima dată când un program de testare Jaguar a inclus acest mediu dificil, iar această atenție acordată detaliilor este cea care va ajută Jaguar să plaseze primul sau crossover de performanță că reper în segmentul sau.

Prezentarea la nivel mondial a modelului Jaguar F-PACE va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt, în luna septembrie. SUV-ul Jaguar va fi pus în vânzare în 2016.

 
 
Citește și:
› BMW și Jaguar Land Rover vor colabora pentru dezvoltarea tehnolog ...09/06/2019
› Jaguar I-PACE, primul model electric al marcii ...20/03/2017
› NOUL JAGUAR F-TYPE SVR ...21/02/2016
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.