Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul Nissan Micra, în România de la 9.750 Euro

Noul Nissan Micra, în România de la 9.750 Euro

Publicat în data de: 23 Mai 2017
Categorii: Nissan, Stiri.
 

Noul Nissan Micra este disponibil în România, cu prețuri începând de la 9.750 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Visia 1,0L 70CP, în programul Rabla 2017.foto-noul nissan micra in romania de la 9750 euro
 ›Galerie foto:
foto-noul nissan micra in romania de la 9750 euro foto-noul nissan micra in romania de la 9750 euro foto-noul nissan micra in romania de la 9750 euro foto-noul nissan micra in romania de la 9750 euro
foto-noul nissan micra in romania de la 9750 euro foto-noul nissan micra in romania de la 9750 euro foto-noul nissan micra in romania de la 9750 euro foto-noul nissan micra in romania de la 9750 euro
Cu o lungime de aproape 4 metri, noul Micra are postura perfectă a unuia dintre cele mai late și mai joase vehicule din segmentul său. Exteriorul seduce printr-un design expresiv, liniile atletice și fluide și proporțiile dinamice îmbinându-se impecabil într-un aspect modern și sportiv. Design-ul armonios al noului Nissan Micra continuă la interior, cu finisajele de calitate superioară și materialele bi-ton moi, plăcute la atingere, disponibile în 3 variante de personalizare.

Habitaclul noului Nissan Micra are dimensiuni de top, oferind confort maxim în segment pasagerilor din față, fără compromisuri pentru spațiul pasagerilor din spate. Comenzile grupate intuitiv, scaunele ergonomice care reduc oboseala, poziția optimizată de condus și insonorizarea maximizată asigură o experiență unică la bord.

Noul Nissan Micra aduce noutăți în segment și prin tehnologiile pe care le oferă. Printre acestea se află Intelligent Lane Intervention System (Sistemul Inteligent de Intervenție la Părăsirea Benzii), care readuce vehiculul pe banda de mers atunci când aceasta este părăsită involuntar. Unică în segment este și tehnologia Intelligent Around View Monitor, care utilizează patru camere video pentru o vedere panoramică 360º asupra vehiculului, oferind o vizibilitate completă și ușurință la manevrare în marșarier sau la parcare. Această tehnologie include și funcțiile Detectare Obiecte în Mișcare și Avertizare Unghi Mort.

Gama tehnologiilor Nissan Intelligent Mobility, disponibile pe noul Micra, include de asemenea Sistemul Inteligent de Frânare de Urgență cu funcție de Recunoaștere a Pietonilor, Sistemul Inteligent de Control al Traiectoriei, Sistemul Inteligent de Control alRulării, Asistența pentru Lumini Fază Lungă, Recunoaștere Indicatoare Rutiere, Asistență la Pornirea din Rampă.

O altă premieră pe noul Nissan Micra este noul sistem audio Bose® Personal®, cu difuzoare UltraNearfield™ integrate în tetiera soferului, ce oferă o experiență 360º de ascultare vibrantă. Nivelul de profunzime a sunetului poate fi personalizat – de la sunetul de scena tradițional până la o ambianță sonoră spațioasă și profundă de cinema.

Cu cea mai bună performanță aerodinamică din segment, completată de tehnologiile Nissan Intelligent Mobility și motorizările eficiente, Noul Micra are o agilitate și manevrabilitate remarcabile, fără compromisuri în ceea ce privește costurile de utilizare.

Noul Nissan Micra este disponibil în România din luna mai 2017, cu prețuri de la 9750 € (TVA inclus) pentru versiunea Visia 1.0L 70CP, în programul Rabla.

Clienții sunt așteptați să descopere noul model în cadrul evenimentului „Zilele Micra”, între 25 și 31 mai, în rețeaua autorizată de agenți Nissan din întreaga țară.

 
 
Citește și:
› Nissan LEAF este în topul vânzărilor de mașini electrice în Europ ...12/08/2018
› Nissan salvează Mitsubishi de la colaps ...15/05/2016
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.