Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul Jaguar XE, imagini și detalii oficiale înaintea debutului

Noul Jaguar XE, imagini și detalii oficiale înaintea debutului

Publicat în data de: 30 Iulie 2014
Categorii: Jaguar, Stiri.
 

Update! Jaguar va prezenta oficial noul său sedan sportiv de familie, Jaguar XE, în cadrul unui eveniment la Londra, pe 8 septembrie, dar până atunci compania a dezvăluit câteva dintre tehnologiile noului model premium.foto-noul jaguar xe imagini si detalii oficiale inaintea debutului
 ›Galerie foto:
foto-noul jaguar xe imagini si detalii oficiale inaintea debutului foto-noul jaguar xe imagini si detalii oficiale inaintea debutului foto-noul jaguar xe imagini si detalii oficiale inaintea debutului foto-noul jaguar xe imagini si detalii oficiale inaintea debutului
foto-noul jaguar xe imagini si detalii oficiale inaintea debutului foto-noul jaguar xe imagini si detalii oficiale inaintea debutului foto-noul jaguar xe imagini si detalii oficiale inaintea debutului foto-noul jaguar xe imagini si detalii oficiale inaintea debutului
foto-noul jaguar xe imagini si detalii oficiale inaintea debutului
update 30 iulie:
Jaguar a dezvăluit prima imagine completă cu noul sedan XE, ce prezintă partea frontală a modelului. Mai mult, se pare că este vorba despre versiunea XE-S, mai sportivă.

În imagine se observă pe grilă litera „S” ceea ce sugerează că sub capotă se află un V6 de 3.0 litri supercharged, preluat de la F-Type S, un motor pe care Jaguar l-a confirmat deja pentru gama noului XE. Propulsorul dezvoltă 380 CP pe F-Type Roadster & Coupe.

Dacă asta nu este destul de impresionant, trebuie știut că există zvonuri și pentru un vârf de gamă XER-S, echipat cu motorul V8 supercharged de 5.0 litri, ce dezvoltă 550 CP. Astfel, noul model Jaguar ar putea atinge o viteză maximă de peste 300 km/h.

Jaguar a mai anunțat că noul sedan XE va fi construit cu materiale ușoare și se va folosi intensiv aluminiul - peste 75% - mai mult decât orice altă mașină din clasa sa. De asemenea, noul Jaguar XE a fost proiectat să atingă un consum de carburant de doar 4 litri/100 km în ciclul combinat, în versiunea cea mai economică, cel mai probabil cu motor diesel.

VIDEO: Jaguar XE


text inițial 15 iulie:
Jaguar va aduce „niveluri de inovație nemaivăzute” în acest segment până acum – cu experiența sa în construcția cu materiale ușoare și tehnologia sofisticată a șasiului, alături de noua familie de motoare Ingenium – toate proiectate, dezvoltate și construite în Anglia, se arată într-un comunicat al companiei.

Construit pe o platformă complet nouă, unde s-a folosit intensiv aluminiul, noul Jaguar XE combină performanțele, manevrabilitatea agilă și direcția precisă cu niveluri desăvârșite de rafinament.

Unică în acest segment, suspensia cu legătură integrală oferă beneficii majore față de designul convențional multi-link. Având o rigiditate laterală și longitudinală, suspensia „integral link” oferă un răspuns mai bun și o manevrabilitate mai precisă, păstrând în acealași timp rafinamentul și luxul călătoriei.

Multe componente ale suspensiei integral link au fost forjate sau turnate din aluminiu, contribuind la reducerea greutății. Montate pe un subcadru din aluminiu, suspensia dublă frontală a lui XE promite să ofere cele mai înalte niveluri de manevrabilitate și o ținută de drum impecabilă.

De asemenea, noul Jaguar XE va fi primul model al mărcii echipat cu cea mai nouă generație a sistemului de direcție asistată electric (Electric Power Assisted Steering).

Și pentru că toate mașinile cu tracțiune spate au probleme pe suprafețele alunecoase, Jaguar a dezvoltat „All Surface Progress Control”, o facilitate complet nouă în clasa sa. Dezvoltat cu ajutorul celor de la Land Rover, care au o experiență masivă în sistemele de tracțiune off-road, sistemul ASPC poate redobândi electronic aderența într-un mod mai eficient. Sistemul lucrează precum un cruise control la viteze mici pentru a oferi tracțiunea optimă în cele mai alunecoase condiții, fără derapaje și fără intervenția șoferului.

 
 
Citește și:
› BMW și Jaguar Land Rover vor colabora pentru dezvoltarea tehnolog ...09/06/2019
› Jaguar I-PACE, primul model electric al marcii ...20/03/2017
› NOUL JAGUAR F-TYPE SVR ...21/02/2016
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.