Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noua Honda CR-V, în România de la 20.000 euro

Noua Honda CR-V, în România de la 20.000 euro

Publicat în data de: 10 Aprilie 2015
Categorii: Honda, Facelift, Stiri.
 

Honda CR-V este deja unul dintre cele mai populare modele SUV vândute la nivel mondial. Lansat și pe piața din România, Honda CR-V are un preț de plecare de 26.028 euro cu TVA, la care se aplică un discount de 1.000 euro.foto-noua honda cr-v in romania de la 20000 euro
Peste 750.000 unități au fost vândute în Europa de la lansarea din anul 1997, dintre care aproximativ 50.000 în anul 2014. În primele noua luni ale anului trecut, modelul CR-V a fost cel mai bine vândut SUV la nivel mondial.

Lansat și pe piața din România, Honda CR-V are un preț de plecare de 26.028 euro cu TVA, la care se aplică un discount de 1.000 euro.

Noul CR-V este oferit cu un motor diesel mai puternic precum și cu o transmisie automată cu nouă trepte de viteză, dotare opțională.

Disponibil cu tracțiune integrală, noul și puternicul motor diesel 1.6 litri i-DTEC 160CP, ce face parte din seria Earth Dreams Technology, dezvoltă performanțe extraordinare și un nivel redus de emisii CO2.

CR-V 2015 este disponibil în trei versiuni de motorizare, ce includ două motoare diesel 1.6-litri (160 CP și 120 CP) și un motor pe benzină 2.0-litri (155 CP). Toate cele trei motoare respectă standardul Euro6. CR-V 2015 va fi disponibil cu noua transmisie automată în nouă trepte de viteză ce înlocuiește transmisia anterioară automată în cinci trepte de viteză. Noua cutie de viteze oferă clienților europeni un număr de beneficii reale. Având o plajă mare de rapoarte, raportul inferior asigură o demarare rapidă și puternică, în timp ce raportul superior înseamnă viteză redusă a motorului reducând astfel consumul de combustibil și nivelul de zgomot la viteze de croazieră.

Modelul 2015 CR-V prezintă noul sistem informatic și audio Honda Connect. Sistemul Honda Connect oferă comoditate și conectivitate atunci când sunteți pe drum, dispunând de funcții cheie ce includ DAB/FM/AM și internet radio, conectivitate Bluetooth, navigare pe internet, navigație prin satelit și cameră pentru deplasarea în marșarier.

Stilul noului CR-V a fost îmbunătățit având în gând gusturile clienților europeni. Modificările semnificative au fost aduse părții frontale, cu faruri redesenate ce se integrează perfect cu noua grilă. Mai mult, noua bară de protecție și insertia satinata din zona inferioara a spoilerului conferă noului CR-V un aspect mai lat și sugerează stabilitate îmbunătățită, în același timp coborând centrul de gravitate vizual.

Obiectivul Honda de a crea un spațiu interior stilizat și funcțional a fost realizat prin intermediul inserției cu efect cromat pe lățimea planșei de bord și prin utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate pentru suprafețele cheie. Planșa de bord a fost redesenată pentru a permite o vizibilitate facilă și pentru a avea acces la noul ecran tactil 7” al noului sistem Honda Connect, în timp ce o cotieră culisantă (60 mm în față și în spate) între scaunele anterioare îmbunătățește versatilitatea și confortul.

Facil și intuitiv în utilizare, sistemul Honda Connect funcționează cu sistemul Android 4.0.4 – cel mai popular sistem de operare pentru smartphone, și dispune de funcții familiare precum „pinch”, „swipe” și „tap”, specifice dispozitivelor de tip smartphone, Ecranul de 7” poate fi personalizat pentru a corespunde preferințelor individuale ale utilizatorilor, fiind disponibile două „variante” pe care le puteți alege, ce permit utilizatorilor să își personalizeze sistemul. Icoanele cu coduri de culoare se asigură că navigarea prin meniurile ecranului tactil este rapidă și simplă.

 
 
Citește și:
› Honda HR-V, facelift și îmbunătățiti importante pentru 2019 ...13/08/2018
› VIDEO: Honda a prezentat motocicleta care se auto-balansează ...09/01/2017
› Hyundai GENESIS G90 lansat pe piața din Europa la Geneva 2016 ...02/03/2016
› Skoda KODIAQ beneficiază de noi actualizări atractive ...20/04/2021
› Noul Renault Megane Sedan, în România de la 14.100 Euro ...21/02/2021
› Dacia prezintă noile Logan, Sandero și Sandero Stepway pentru 202 ...02/10/2020
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.