Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Fiat Punto facelift pentru 2015, primele imagini oficiale

Fiat Punto facelift pentru 2015, primele imagini oficiale

Publicat în data de: 10 August 2014
Categorii: Fiat, Facelift, Stiri.
 

Update! Primele imagini cu noul Fiat Punto cu facelift pentru 2015 au apărut pe internet înaintea debutului oficial, posibil la Salonul Auto de la Paris, în octombrie. Modelul se pare că va primi doar modificări de ordin estetic.update 10 august:
Fiat India a publicat primele imagini oficiale cu hatchback-ul Punto facelift. Numit local Punto Evo, modelul cu specificații pentru piața indiană se remarcă de modelul vândut în Europa prin farurile mai angulare și o nouă bară de protecție, ce încorporează o grilă a radiatorului mai largă și prize de aer mai mari. Se remarcă noi culori exterioare, stopurile cu LED-uri și numeroase accente cromate.

În interior, diferențele dintre cele două modele sunt minore, și țin în special de specificațiile locale. Mașinile au același bord, același volan și aceleași scaune. Punto Evo poate fi echipat cu aer condiționat automat, cruise control și lumini ambientale cu LED-uri, având de asemenea și conectivitate bluetooth, în timp ce versiunile de top au standard airbaguri frontale și laterale.

În ceea ce privește gama de motorizări, versiunea de bază este echipată cu motorul 1.2 litri cu patru cilindri, ce dezvoltă 68 CP. Clienții care vor mai multă putere pot opta pentru motorul 1.4 cu 16 valve de 90 CP, iar Fiat oferă și turbodiesel-ul de 1,3 litri ce dezvoltă 76 sau 93 CP. Toate motoarele trimit puterea către puntea față prin intermediul cutiei manuale.

Fiat Punto cu facelift va fi pus în vânzare în India de săptămâna viitoare. Prețurile nu au fost încă anunțate.

Se pare că modelul european Fiat Punto nu va trece prin aceste schimbări. Conform zvonurilor, modelul va fi scos total din producție în următorii ani și înlocuit cu un hatchback de talie asemănătoare, cu design inspirat de Fiat 500, ce va sta între modelul standard 500 și modelul mai mare Fiat 500L.

update 8 iulie:
Noul Fiat Punto cu facelift a fost fotografiat din nou, fără niciun fel de camuflaj, dezvăluindu-se acum din mai multe unghiuri.

text inițial 5 iulie:
Compacta italiană beneficiază de un design nou, cu faruri și grila radiatorului mai îndrăznețe, tratate cu crom. Bara frontală a noului Fiat Punto pare să fie de asemenea ușor modificată iar luminile de ceață au primit de asemenea decorațiuni cromate. În spate blocurile optice au fost revizuite ușor.

În interior, la noul Fiat Punto cu facelift se remarcă faptul că planșa de bord a rămas în linii mari la fel, cu finisări de culoare neagră în partea centrală a consolei centrale.

Fiat Punto cu facelift pentru 2015 va primi, se pare, doar modificări de ordin estetic, fără îmbunătățiri aduse motoarelor. Dacă acest lucru se adeverește, noul Punto va fi oferit în Europa cu motorul diesel 1.3 16V MultiJet ce dezvoltă 85 CP și 200 Nm, precum și cu motorul turbo pe benzină de 0,9 litri TwinAir cu 85 CP și 145 Nm.

În luna mai au apărut primele informații despre următoarea generație Punto, care va fi lansată în 2016. Mașina ce are aproape 10 ani va fi înlocuită de un model care ar putea fi numit 500 Plus, construit pe platforma lui Fiat 500. Ne putem aștepta ca modelul să fie oferit exclusiv ca hathback cu 5 uși, puțin mai lung și mai lat decât actualul Fiat 500.

 
 
Citește și:
› Noul Fiat 500 electric, în România de la 13.800 Euro ...01/05/2021
› Fiat Concept Centoventi, cel mai bun concept auto ...26/07/2020
› Fiat Tipo, 30 de ani de funcționalitate, simplitate și personalit ...27/03/2018
› Skoda KODIAQ beneficiază de noi actualizări atractive ...20/04/2021
› Noul Renault Megane Sedan, în România de la 14.100 Euro ...21/02/2021
› Dacia prezintă noile Logan, Sandero și Sandero Stepway pentru 202 ...02/10/2020
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.