Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Cel mai mare sediu Ford Trucks din Europa se deschide oficial în România

Cel mai mare sediu Ford Trucks din Europa se deschide oficial în România

Publicat în data de: 09 Mai 2017
Categorii: Ford, Stiri.
 

Ford Trucks sărbătorește inaugurarea oficială a sediului său din România, care este cel mai mare birou pe care compania îl are în Europa.foto-cel mai mare sediu ford trucks din europa se deschide oficial in romania
Noul sediu, situat pe autostrada A1, la km 13,2, în cea mai mare zonă industrială a României, îndeplinește cele mai exigente standarde Ford Trucks și oferă servicii complete: vânzări, servicii postvânzare și piese de schimb. Zona de service este autorizată și dotată în conformitate cu standardele recomandate de producător, oferind toate serviciile de garanție sau postgaranție pentru modelele Ford Trucks.

17.000 mp pentru Ford Trucks în București
Întregul centru de service al companiei Cefin Trucks din București este una dintre cele mai mari facilități de asistență tehnică din Europa, oferind reparații complexe mecanice, electrice și tinichigerie pentru toate tipurile și mărcile de camioane, remorci și semiremorci. 85 de angajați lucrează în 2 schimburi. Unitatea înregistrează o medie de 600 de reparații / lună și are o capacitate de reparații simultane însumând până la 25 de vehicule (camioane sau semiremorci) în fiecare zi.

Sediul Ford Trucks beneficiază de o suprafață dedicată de 17.000 mp, cu o vizibilitate ridicată de pe autostradă, împărțită după cum urmează: o clădire de aproape 3.900 mp (amprenta la sol), parcare (pentru stocuri de vehicule, parcare betonată) - 13.000 mp, suprafața totală a birourilor - aproape 1.700 mp, suprafața totală a service-ului și depozitului de piese de schimb - aproape 3.000 mp.

Service-ul autorizat Ford Trucks este complet renovat și modernizat conform standardelor corporatiste și tehnice ale Ford Trucks, cu 9 linii de lucru: 7 linii de reparații cu elevatoare, 1 pentru ITP (inspecție tehnică periodică) și 1 linie de spălare a camioanelor.

Obiectivul Ford Trucks este de a realiza o penetrare a pieței de peste 6% din volumele totale ale segmentelor sale țintă. De la anunțul oficial al lansării, în decembrie 2016, un număr considerabil de unități Ford Trucks a fost livrat clienților români importanți, printre care se află Vlase International, care a avut un feedback excelent după perioada de testare.

În plus, compania a fost anunțată ca fiind câștigătoarea unui lot de 16 autobasculante 8x4 într-o licitație importantă, o recunoaștere a produselor Ford Trucks extrem de competitive (specificații tehnice și poziționarea prețurilor). Esențiale pentru strategia de dezvoltare a vânzărilor a companiei Cefin rămân amprenta și acoperirea națională. Compania va acoperi toată piața din România cu personalul propriu de vânzări, estimat a ajunge la 24 de persoane până în primul trimestru al anului 2018. Prezența în cele mai importante zone ale țării va fi asigurată de sucursalele existente ale Cefin Trucks (București, Arad, Deva și Timișoara - deja operaționale) și de către sediile partenerilor, acționând sub un mandat limitat ca furnizor de servicii postvânzare, piese de schimb, întreținere, reparații.

Sediul Ford Trucks din București a fost lansat cu un rebranding, în urma unei investiții de peste 200.000 de euro, finalizat cu o clădire complet renovată, în conformitate cu standardele Ford Trucks.

Cea mai atractivă ofertă de finanțare
Produsele Ford Trucks sunt deja familiarizate cu toate companiile importante care oferă finanțare. Compania are acorduri speciale de finanțare cu UniCredit Leasing (de asemenea partener pentru finanțarea acțiunilor) și Raiffeisen Leasing, oferind condiții excepționale clienților Ford Trucks din România.

Colaborarea cu UniCredit Leasing se adresează companiilor de transport și oferă o serie de instrumente care au termeni preferențiali pentru clienții Ford Trucks. Este o ofertă unică pe piață, datorită flexibilității tranzacțiilor și a costurilor pentru clienți. Lansată oficial în luna mai, această ofertă are doi vectori principali, concepuți special pentru a satisface toate segmentele de transport: leasing financiar cu dobândă variabilă de 2,99% la euro și 3,99% la lei; leasing operațional - disponibil numai pentru capete de tractor și destinate transportatorilor care au flote mijlocii și mari. Cererile de finanțare pot fi aprobate foarte rapid, în minim 24 de ore. Perioada maximă de finanțare este de 60 de luni. Suma minimă solicitată în avans este de 15% pentru leasingul financiar și de 0% sau 10% pentru leasingul operațional.

 
 
Citește și:
› Ford investește în România pentru a construi un model complet ele ...01/05/2021
› Noul Ford Puma hibrid a demarat producția la Craiova ...09/10/2019
› Ford pregătește un Mustang electric pentru 2020 ...08/09/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.