Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Nissan Pulsar, mai ieftin decât VW Golf și Ford Focus, dar este mai bun?

Nissan Pulsar, mai ieftin decât VW Golf și Ford Focus, dar este mai bun?

Publicat în data de: 11 Iulie 2014
Categorii: Ford, Nissan, Volkswagen, Stiri.
 

Nissan a anunțat prețurile pentru noul său model compact Pulsar. Acesta este mai ieftin decât versiunile echivalente ale competitilor Ford Focus și Volkswagen Golf, cele mai vândute modele din acest segment.foto-nissan pulsar mai ieftin decat vw golf si ford focus dar este mai bun?
 ›Galerie foto:
foto-nissan pulsar mai ieftin decat vw golf si ford focus dar este mai bun? foto-nissan pulsar mai ieftin decat vw golf si ford focus dar este mai bun? foto-nissan pulsar mai ieftin decat vw golf si ford focus dar este mai bun? foto-nissan pulsar mai ieftin decat vw golf si ford focus dar este mai bun?
foto-nissan pulsar mai ieftin decat vw golf si ford focus dar este mai bun? foto-nissan pulsar mai ieftin decat vw golf si ford focus dar este mai bun? foto-nissan pulsar mai ieftin decat vw golf si ford focus dar este mai bun? foto-nissan pulsar mai ieftin decat vw golf si ford focus dar este mai bun?
foto-nissan pulsar mai ieftin decat vw golf si ford focus dar este mai bun?
Noul Nissan Pulsar, hatchback cu 5 uși, are un preț de pornire de 15.995 lire (20.150 Euro) în Anglia, unde va fi disponibil din luna octombrie, a anunțat Nissan. Prețurile pentru celelalte piețe europene vor fi anunțate în septembrie și sunt așteptate să fie în linie cu cele pentru Marea Britanie.

Nissan Pulsar este construit în Spania, la uzina producătorului japonez din Barcelona, unde a pregătit o capacitate de 80.000 unități pentru acest model.

În Anglian, modelul de bază Nissan Pulsar cu motor pe benzină de 1.2 litri cu 115 CP costă cu 900 lire mai puțin decât versiunea echivalentă Ford Focus, cu un motor de 1.0 litri cu trei cilindri.

De asemenea, cel mai ieftin Volkswagen Golf, echipat cu motorul de 1,2 litri, este cu 1.635 lire mai scump decât cel mai ieftin Nissan Pulsar.

Pulsar este disponibil și cu un motor diesel de 1.5 litri, care costă cât versiunea comparabilă de la Ford Focus, adică circa 17.500 lire. Cel mai ieftin Gold diesel pornește de la 19.450 lire.

Nissan descrie prețurile lui Pulsar ca fiind „competitive”, compania precizând de asemenea și că noua mașină oferă „tehnologie de ultimă generație și cel mai mare spațiu interior”.

Nissan nu a mai vândut un hatchback compact în Europa de când a retras de pe piață modelul Almera, în 2006, care nu s-a bucurat de foarte mult succes. Va putea oare noul Nissan Pulsar să combată multele generații de Golf și Focus de pe piața europeană? Doar timpul ne va spune asta.

Nissan Pulsar va debuta în premieră mondială în fața publicului la Salonul auto de la Paris, în octombrie.

 
 
Citește și:
› Noul Ford Puma hibrid a demarat producția la Craiova ...09/10/2019
› Ford pregătește un Mustang electric pentru 2020 ...08/09/2018
› IONITY, Rețeaua Pan-Europeană de Încărcare de Mare Putere ...05/11/2017
› Nissan LEAF este în topul vânzărilor de mașini electrice în Europ ...12/08/2018
› Noul Nissan Micra, în România de la 9.750 Euro ...23/05/2017
› Nissan salvează Mitsubishi de la colaps ...15/05/2016
› Noul VW Passat, disponibil și în România ...11/08/2019
› Volkswagen, lider în România pe segmentul de mașini electrice ...05/12/2018
› Volkswagen lansează un magazin propriu într-un mall ...04/11/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.