Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Nissan Pulsar, noul hatchback de segment C se lansează pe piață în toamnă

Nissan Pulsar, noul hatchback de segment C se lansează pe piață în toamnă

Publicat în data de: 21 Mai 2014
Categorii: Nissan, Stiri.
 

Update! Nissan revine în segmentul C cu un nou model, numit Pulsar. Spațiosul hatchback a fost proiectat special pentru a satisface nevoile clienților europeni și va fi construit în Spania.foto-nissan pulsar noul hatchback de segment c se lanseaza pe piata in toamna
 ›Galerie foto:
foto-nissan pulsar noul hatchback de segment c se lanseaza pe piata in toamna foto-nissan pulsar noul hatchback de segment c se lanseaza pe piata in toamna foto-nissan pulsar noul hatchback de segment c se lanseaza pe piata in toamna foto-nissan pulsar noul hatchback de segment c se lanseaza pe piata in toamna
foto-nissan pulsar noul hatchback de segment c se lanseaza pe piata in toamna foto-nissan pulsar noul hatchback de segment c se lanseaza pe piata in toamna foto-nissan pulsar noul hatchback de segment c se lanseaza pe piata in toamna foto-nissan pulsar noul hatchback de segment c se lanseaza pe piata in toamna
foto-nissan pulsar noul hatchback de segment c se lanseaza pe piata in toamna
update 21 mai:
Așa cum a promis, Nissan a dezvăluit complet noul hatchback Pulsar, înainte de a ajunge în showroom-uri, în toamnă.

Creat pentru a concura cu liderii segmentului, precum Ford Focus, Volkswagen Golf sau Opel Astra, noul Nissan Pulsar are un design familiar, similar noilor modele X-Trail și Qashqai. Modelul are un ampatament generos de 2.700 mm și o lungime de 4.385 mm, ceea ce, conform Nissan, face ca Pulsar să ofere cel mai mare spațiu pentru picioare și umeri din clasa sa.

Sub capotă, Nissan Pulsar vine cu un motor 1.2 DIG-T pe benzină de 84 kW/115 CP, dar la începutul anului 2015 va fi disponibil și cu un motor mai puternic de 1.6 litri cu 139 kW/190 CP. La lansarea va fi disponibil un diesel de 1.5 litri dCI cu 80 kW/110 CP și 260 Nm, a cărui emisii sunt de sub 100 g/km de CO2.

Toate motoarele lui Nissan Pulsar vin standard cu o transmisie manuală cu 6 trepte, dar opțional este oferită și o cutie CVT.

Nissan Pulsar va fi disponibil cu o listă lungă de sisteme de siguranță și asistență a șofatului în dotarea standard, precum averizare pentru punctul mort, avertizare pentru părăsirea involuntară a benzii de mers, detectarea obiectelor în mișcare și frânare automată de urgență. De asemenea, Pulsar vine și cu a doua generație a sistemului infotainment NissanConnect, ce oferă și integrare cu un smartphone și acces la diverse aplicații.

Video: Nissan Pulsar


text inițial 16 mai:
Pulsar va restabili poziția puternică a Nissan în segmentul C – al doilea cel mai mare sector de pe piața europeană, spune producătorul într-un comunicat de presă.

Proiectat cu aceeași înaltă calitate și inovație ca orice alt model Nissan, noul Pulsar va fi pus în vânzare din toamna anului 2014.

Numele Pulsar are o istorie bogată la Nissan, apărând prima oară în 1978. Larg folosit pentru modelele din Asia și Australia de-a lungul ultimelor patru decade, Pulsar intră pe anumite piețe europene la începutul anilor 1990, odată cu lansarea modelului N14.

Noul Nissan Pulsar va fi construit la uzina companiei japoneze din Barcelona, Spania, unde a investit 130 milioane de euro. Noul Nissan hatchback, concurent direct cu Volkswagen Golf 7 și Ford Focus, va fi lansat în toamnă, în premieră la Salonul Auto de la Paris.

 
 
Citește și:
› Nissan LEAF este în topul vânzărilor de mașini electrice în Europ ...12/08/2018
› Noul Nissan Micra, în România de la 9.750 Euro ...23/05/2017
› Nissan salvează Mitsubishi de la colaps ...15/05/2016
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.