Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Wallis Automotive Europe, noul importator SsangYong în România

Wallis Automotive Europe, noul importator SsangYong în România

Publicat în data de: 11 Iunie 2013
Categorii: Ssangyong, Stiri.
 

În calitate de nou distribuitor exclusiv al mărcii, Wallis Automotive Europe (WAE Ltd.) lansează în această vară pe piața din România gama de produse complet înnoite ale mărcii SsangYong.foto-wallis automotive europe noul importator ssangyong in romania
Compania a anunțat că a început să construiască o nouă rețea de dealeri în orașele mai mari din țară, prin care va fi disponibilă întreaga gamă a automobilelor de teren SsangYong, apreciate pentru performanțele off-road, robustețea, fiabilitatea și calitatea acestora.

Primii parteneri concesionari SsangYong, Auto Cobălcescu Srl din București și Expocar Trade Srl din Constanța, și-au demarat activitatea de comercializare și service a automobilelor SsangYong în București și Constanța.

În anul 2010, marca SsangYong a fost preluată de un nou proprietar: cel mai mare conglomerat industrial și de servicii din India, grupul Mahindra & Mahindra, având 144.000 de angajați în 100 de țări din lume, care va asigura baza financiară pentru ofensiva de modele SsangYong planificată pentru anii următori.

Astfel, între 2013 și 2017, SsangYong va lansa 5 modele complet noi și își propune dublarea volumului global de vânzări, urmând ca până în 2017 să vândă 300.000 de automobile.

În România vor fi disponibile toate modelele comercializate în Europa din noua gamă de produse SsangYong.

Noul SUV SsangYong Korando este primul reprezentant al imaginii complet înnoite a mărcii SsangYong, fiind opera renumitului stilist italian Giorgetto Giugiaro.

Modelul complet înnoit SsangYong Rexton W, automobilul de teren premium de mari dimensiuni, este oferit clienților la prețul de bază în varianta cu 7 locuri; așa cum este de așteptat de la o veritabilă mașină de teren, caroseria este independentă de șasiu, automobilul este dotat cu tracțiune integrală cuplabilă și reductor blocabil, oferind un raport calitate/preț remarcabil în categoria sa.

Noul SsangYong Actyon Sports, spre deosebire de pick-upurile tradiționale, nu este doar un utilaj de lucru, ci poate fi utilizat și ca o mașină de familie și de agrement care oferă confort total pentru cinci persoane. Această performanță se datorează în parte și faptului că, pe când alte pick-upuri sunt prevăzute cu arcuri lamelare, Actyon Sports dispune de suspensie spate independentă cu 5 brațe, care asigură un confort în deplasare caracteristic autoturismelor.

Iar din toamna acestui an va fi lansat pe piață și noul monovolum SsangYong Rodius, prezentat recent la Salonul Auto din Geneva.

Totodată, noul importator SsangYong în România derulează și o procedură de selecție și nominalizare a partenerilor autorizați SsangYong. În curând produsele SsangYong vor fi disponibile și în orașele Iași, Bacău, Brașov, Cluj Napoca, Oradea și Timișoara.

AutoItalia a renunțat la marca SsangYong în 2011 și imediat a fost preluată de New Kopel Car Import.

 
 
Citește și:
› Roxana Ciuhulescu devine Brand Ambasador al SsangYong in Romania ...01/11/2018
› SsangYong la Salonul Auto Geneva 2018 ...26/02/2018
› SsangYong atrage atenția între finalistele competiției WCOTY 2017 ...27/02/2017
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.