Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Volkswagen T-Cross, noi detalii despre capacitățile sale practice

Volkswagen T-Cross, noi detalii despre capacitățile sale practice

Publicat în data de: 13 August 2018
Categorii: Volkswagen, Concept, Stiri.
 

Premiera mondială va avea loc în această toamnă, lansarea în primăvara anului 2019, iar modelul va fi disponibil pentru prevânzare în România la finalul anului 2018. Până atunci, Volkswagen va oferi tot mai multe detalii despre noul său SUV mic.foto-volkswagen t-cross noi detalii despre capacitatile sale practice
Noul T-Cross: este cel mai mic SUV al mărcii Volkswagen, dar totuși are toate premisele pentru a deveni unul excelent. Automobilul este încă ținut departe de ochii publicului, însă dezvoltarea și producția de serie se desfășoară foarte rapid.

Un videoclip lansat recent arată cum jucătorii profesioniști ai echipei de hochei pe gheață "Grizzlys Wolfsburg" își încarcă echipamentul în T-Cross-ul în care încap cu ușurință atât acesta, cât și sportivii."Sunt mai mult" - acesta este sloganul lansării T-Cross. Sloganul reflectă filozofia ce stă la baza SUV-ului: de a oferi mai mult decât altele. Dar fără a costa mai mult. Sloganul este grupat în patru zone specifice T-Cross: "Sunt practic" - mai mult spațiu și flexibilitate și versatilitate; "Sunt cool" - design masculin și individualitate maximă; "Sunt intuitiv" - digital și conectat; "Sunt sigur" - una dintre cele mai sigure mașini din clasa sa. Bineînțeles, profesioniștii echipei "Grizzlys Wolfsburg" sunt interesați de tema "Sunt practic". Pentru că au nevoie de spațiu. Mult spațiu. Iar noul T-Cross le poate oferi acest lucru.

Platforma modulară, sau MQB pe scurt, este unul dintre motivele pentru care acest lucru este posibil. Aceasta este baza tehnică a modelului T-Cross. Axa față se deplasează mult spre față, mărind astfel ampatamentul, creând mai mult spațiu în interior și mărind spațiul de depozitare disponibil. Acesta din urmă este, de asemenea, variabil: în funcție de situație, lungimea banchetei din spate poate fi reglată, opțiune disponibilă în varianta standard. Pentru mai mult spațiu la picioare sau - ca în cazul celor de la "Grizzlys Wolfsburg" - pentru mai mult spațiu în portbagaj (385-455 litri). Volumul maxim disponibil al portabagajului poziționează această mașină pe primul loc în segmentul ei la acest capitol. Spătarul banchetei din spate poate fi separat (60:40) sau rabatat complet. Acest lucru creează o zonă de încărcare plată și, implicit, și mai mult spațiu (1,281 litri) pentru echipamentele de hochei pe gheață, biciclete și plăci. Spătarul rabatabil al scaunului pasagerului din față oferă o flexibilitate suplimentară.

Poziția înaltă a scaunului din T-Cross este tipică pentru un SUV: 597 mm în față și 652 mm în cazul celor trei locuri din spate oferind un grad ridicat de vizibilitate prin garda mai mare la sol și cu ajutorul sistemului special al scaunelor. Bărbații solizi, precum cei doi profesioniști din videoclipul "Grizzly Wolfsburg" pentru T-Cross, americanul Jeff Likens (32) și germanul Armin Wurm (29), apreciază și poziția normală de ședere. Jeff a devenit deja campion mondial cu echipa U20 din SUA iar din 2015 el este căpitanul secund al echipei Wolfsburg. Armin este unul dintre cei mai buni apărători din țară, protejând astfel poarta celor de la "Grizzlys Wolfsburg". Profesionistul din Lower Saxony nu joacă doar pentru echipa din prima divizie, ci și pentru echipa națională de hochei pe gheață. Un lucru este sigur: Jeff și Armin sunt extrem de impresionați de versatilitatea portbagajului mașinii. Nu va fi o surpriză dacă noul Volkswagen va fi văzut din ce în ce mai des în fața "Wolfsburg Ice Arena" din primăvara viitoare - când nu va mai fi ținut ascuns, bineînțeles.

 
 
Citește și:
› Noul VW Passat, disponibil și în România ...11/08/2019
› Volkswagen, lider în România pe segmentul de mașini electrice ...05/12/2018
› Volkswagen lansează un magazin propriu într-un mall ...04/11/2018
› Dacia Bigster Concept, prima imagine a evoluției mărcii Dacia ...17/01/2021
› Fiat Concept Centoventi, cel mai bun concept auto ...26/07/2020
› Audi Sportback e-tron concept ...18/07/2020
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.