Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Volkswagen a dezvăluit noul Touareg 2018

Volkswagen a dezvăluit noul Touareg 2018

Publicat în data de: 01 Aprilie 2018
Categorii: Volkswagen, Auto-show, Facelift, Stiri, SIAB.
 

Lansând noul model Touareg în premieră mondială în China, Volkswagen transmite un mesaj elocvent pentru cea mai mare piață a sa. Mașina poate fi văzută de publicul din România la standul Volkswagen din cadrul SIAB, intre 23 martie - 1 aprilie.Noul Touareg este un model de referință în cea mai mare ofensivă de modele și de tehnologie a mărcii și arată consumatorilor ce știu să facă inginerii și designerii Volkswagen. Noua navă-amiral ocupă un loc de vază în segmentul SUV-urilor Premium având un design expresiv, sisteme inovatoare de operare, confort și siguranță, la care se adaugă materialele de calitate superioară utilizate și finisajele excelente.

"Suntem onorați că vom putea dezvălui publicului din România noul Touareg, țara noastră fiind a treia piață la nivel european în ceea ce privește vânzările acestui model. Cu această ocazie vom oferi clienților posibilitatea să își rezerve primii noul model, printr-o acțiune de pre-sale, cu o configurație începând de la 42.990 euro cu motorizare V6 231 cp", declară Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.

Echipat cu dotări în materie de conectare de ultimă oră și o combinație unică de sisteme de asistență, confort, iluminare și multimedia, Touareg cartografiază drumul spre viitor. Totodată, acest SUV exclusiv oferă segmentului auto din care face parte un plus de dinamism. Cele mai mari piețe pentru a treia generație a modelului Touareg sunt China, Europa și Rusia. Cele două modele precedente din această familie au înregistrat vânzări totale de un milion de exemplare la nivel mondial. Cel mai avansat Volkswagen în acest moment, modelul Touareg este unul confortabil și dinamic și are potențialul de a naște pasiuni în rândul șoferilor care apreciază tehnologia și pun preț pe design, chiar dacă aceștia conduc alte tipuri de automobile Premium. Astfel, este foarte probabil ca modelul să atragă numeroși clienți din grupuri-țintă noi.

Innovision Cockpit în premieră. Odată cu noul Touareg, Volkswagen prezintă pentru prima dată Innovision Cockpit care constă într-o unitate de comandă integral digitalizată. Această unitate îmbină instrumentele digitale de bord (Digital Cockpit cu display de 12 inchi) cu sistemul multimedia de top Discover Premium (cu ecran de 15 inchi) unindu-le într-o singură unitate care permite utilizarea tuturor funcțiilor, oferă informații, permite comunicarea și asigură divertisment. Această unitate funcționează aproape integral fără taste sau butoane clasice. Activ mereu, cu sistem de comandă intuitivă și opțiuni de personalizare maximă Innovision Cockpit din dotarea noului Touareg oferă azi interiorul digital al viitorului.

Omul este în centrul atenției. Cu Innovision Cockpit, șoferul poate adapta sistemele de asistență și setările dinamice și de confort, pentru a corespunde preferințelor proprii. Șoferul poate personaliza în permanență mașina, ceea ce îi deschide o nouă lume, în care utilizatorul și pasagerii nu trebuie să se adapteze la automobil, ci automobilul se adaptează la ocupanții săi. Noul automobil Volkswagen poate fi configurat ca un smartphone nou pentru a satisface preferințele și nevoile personale ale fiecăruia. Acest lucru este posibil datorită numărului mare de sisteme și programe interconectate, controlate prin intermediul interfeței digitale și a volanului multifuncțional.

Îmbinarea sistemelor de asistență, cu cele de control a caracteristicilor dinamice și cu dotările de confort. Touareg oferă cea mai largă gamă de sisteme de asistență, de control a caracteristicilor dinamice și de dotări pentru confort integrată vreodată într-un autovehicul Volkswagen. Printre acestea se numără tehnologii precum: funcția de asistență pentru vizibilitatea pe timp de noapte numită Nightvision (detectează pe timp de noapte persoanele și animalele cu ajutorul camerei cu infraroșu), asistentul pentru ambuteiaje și porțiuni de drum în lucru (accelerare, frânare și direcție parțial automatizate și menținerea benzii de rulare la viteze de până la 60 km/h), asistentul pentru intersecții (reacționează la vehiculele care intersectează Touareg în partea din față), direcția activă pentru tracțiunea integrală (astfel Touareg devine la fel de manevrabil ca un automobil compact), noul sistem electromecanic de preîntâmpinare a răsturnării cu brațe stabilizatoare controlate electro-mecanic, farurile IQ.Light - LED-Matrix (lumini de drum și de întâlnire controlate interactiv cu ajutorul camerei video) și display-ul head-up proiectat direct pe parbriz.

Șoferul dispune la bordul modelului Touareg de toate aceste sisteme, prin intermediul unei singure interfețe. Sistemele sunt interconectate prin intermediul unei unități de comandă noi și centralizate, lucrând neobservate în fundal. Călătoriile devin astfel mai sigure, mai confortabile și mai intuitive ca niciodată.

Dimensiuni noi și greutate redusă. A treia generație a modelului Touareg este mai lată și mai lungă în comparație cu modelul precedent. Noile dimensiuni influențează pozitiv atât proporțiile automobilului, cât și spațiul interior. Lungimea adițională a permis, de exemplu, mărirea semnificativă a volumului portbagajului, de la 697 la 810 de litri (cu bancheta în poziție normală). Ruloul care acoperă portbagajul protejează bagajele de privirile curioase ale trecătorilor și, opțional, poate fi deschis și închis electric. În ciuda suplimentării lungimii și lățimii, caroseria este cu 106 kg mai ușoară, mașina fiind realizată în proporție de 48% din aluminiu și 52% din oțeluri speciale high-tech.

Start cu motoare V6. Volkswagen va lansa Touareg în Europa în anul 2018, mai întâi cu două motoare diesel de 170 kW / 231 CP și 210 kW / 286 CP. Ulterior vor fi incluse în gamă un motor V6 pe benzină (250 kW / 340 CP) și un turbodiesel V8 (310 kW / 421 CP). Pentru piața din China este pregătit un sistem de propulsie hibridă plug-in cu puterea sistemului de 270 kW/367 CP. Termenul exact de lansare a acestuia în Europa nu a fost încă decis.

Ofensiva SUV-urilor Volkswagen. Modelul Touareg din 2018 reprezintă un pas important în cea mai mare ofensivă de produs și de tehnologie din istoria mărcii Volkswagen. În cadrul acestei campanii, gama SUV-urilor va fi, de asemenea, extinsă. În prezent, aceasta este compusă din noul T-Roc, Tiguan, noul Tiguan Allspace (Europa), Tiguan L (China), noul Atlas (SUA) și Teramont (China), precum și noul Touareg, modelul de vârf al gamei SUV-urilor Volkswagen. T-Cross va extinde gama SUV-urilor în celălalt capăt al gamei. De asemenea, a fost decisă lansarea primului SUV electric al mărcii Volkswagen, respectiv modelul I.D. CROZZ. Acest model va intra pe piață în anul 2020.

 
 
Citește și:
› Noul VW Passat, disponibil și în România ...11/08/2019
› Volkswagen, lider în România pe segmentul de mașini electrice ...05/12/2018
› Volkswagen lansează un magazin propriu într-un mall ...04/11/2018
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› BMW lansează noua generație Seria 4 Gran Coupe ...15/06/2021
› Skoda KODIAQ beneficiază de noi actualizări atractive ...20/04/2021
› Noul Renault Megane Sedan, în România de la 14.100 Euro ...21/02/2021
› 6 premiere BMW și MINI la SIAB 2018 ...27/03/2018
› Audi dă startul la rezervari pentru noul SUV electric, e-tron qua ...27/03/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.