Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Trado Total, noul showroom și service Kia din Iași

Trado Total, noul showroom și service Kia din Iași

Publicat în data de: 14 Iunie 2012
Categorii: Kia, Stiri.
 

Kia Romauto, distribuitorul autorizat Kia Motors în România, a delegat în Iași un nou reprezentat pentru service și vânzări Kia - Trado Total. Locația noului showroom este în zona Canta, pe strada Luca Arbore nr. 3, lângă showroom-ul BMW Trado Motors.În service-ul autorizat Kia - Trado Total se pot efectua lucrări de reparații în garanție și post-garanție, precum și reviziile pentru toate modelele Kia existente în parcul auto românesc. Tehnicienii și mecanicii Trado Total sunt specializați Kia cu ajutorul dotărilor de service peste standard și pot efectua chiar și cele mai complexe reparații și lucrări pentru autoturismele Kia. Posesorii de mașini Kia se pot programa pentru service începând cu data de 18 iunie.

În showroom-ul Kia - Trado Total sunt disponibile cinci modele din gama vehiculelor de oraș: Picanto, Rio, ceed, Venga, Soul și două modele din gama SUV: Sportage și Sorento. Toate aceste modele beneficiază, doar în weekendul 15-17 iunie, de reducere suplimentară a prețului, între 3 și 6%, în funcție de disponibilitatea pe stoc și a modalităților de achiziție: plata la confirmarea comenzii, contract de leasing sau sistem buy-back. Reducerile sunt valabile doar pentru cei care efectuează test-drive-uri la noua locație Kia din Iași - Trado Todal până pe data de 17 iunie inclusiv.

Toți cei care doresc să se înscrie pentru test drive se pot programa pe site-ul www.tradototal.ro sau la telefon 073KIAIASI (0735424274).

Kia Motors Corporation - producător de autovehicule de calitate pentru cei cu spiritul tânăr - a fost fondată în 1944 și este cel mai vechi producător de mașini din Coreea de Sud. Ca parte a Grupului Hyundai-Kia Automotive, Kia urmărește să devină unul dintre primele branduri din industria auto. Peste 2,1 milioane de vehicule pe an sunt realizate în 13 uzine de producție și asamblare din 8 țări, care apoi sunt vândute și servisate printr-o rețea de distribuitori și dealeri care acoperă 172 de țări.

Kia are astăzi peste 44.000 angajați în toată lumea și realizează venituri anuale de peste 20 miliarde de dolari. Kia Motors este sponsor principal al Australian Open și partener oficial auto al FIFA.

Confirmat ca brandul cu cea mai rapidă creștere în Europa, Kia a depășit constant trendul din industrie. Vânzările de mașini noi în Europa de Vest au crescut cu 8% în 2009, 7% în 2010 și 12% în 2011, când au atins un nivel de 289.785 unități. În acest an, vânzările Kia au crescut în primul trimestru cu 24,5%, atingând un record european absolut în luna martie.

Dintre toate companiile din Europa, Kia este singura suficient de încrezătoare în calitatea vehiculelor construite pentru a acoperi fiecare vehicul care iese de pe banda de montaj cu o garanție de 7 ani. Această garanție este transferabilă tuturor proprietarilor. Astfel, un vehicul Kia vechi de 3 ani încă mai are garanție mai lungă decât multe vehicule noi produse de competitori.

 
 
Citește și:
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Kia lansează XCEED și CEED SW plug-in hybrid ...06/10/2019
› Kia XCeed, un nou crossover urban pentru 2020 ...14/07/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.