Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Topul celor mai reușite 10 concepte de la Beijing

Topul celor mai reușite 10 concepte de la Beijing

Publicat în data de: 23 Aprilie 2008
Categorii: Auto-show, Concept, Stiri, Auto-China.
 

Piața auto chineză a început să devină din ce în ce mai finisată astfel conceptele chinezești prezente anul acesta la Beijing demonstrează creativitatea de care pot da dovadă constructorii chinezi.foto-topul celor mai reusite 10 concepte de la beijing
 ›Galerie foto:
foto-topul celor mai reusite 10 concepte de la beijing foto-topul celor mai reusite 10 concepte de la beijing foto-topul celor mai reusite 10 concepte de la beijing foto-topul celor mai reusite 10 concepte de la beijing
foto-topul celor mai reusite 10 concepte de la beijing foto-topul celor mai reusite 10 concepte de la beijing foto-topul celor mai reusite 10 concepte de la beijing foto-topul celor mai reusite 10 concepte de la beijing
foto-topul celor mai reusite 10 concepte de la beijing foto-topul celor mai reusite 10 concepte de la beijing
Referitor la conceptele chinezilor, Ed Welburn, Directorul de Design GM a făcut următoarea declarație: „Nu știu regulile, dar e OK. Se află foarte multă creativitate acolo.”

Acestea fiind spuse iată topul celor mai bune concepte chinezești ale Salonului auto din Beijing:

1. Scorpio - un coupe lung caracterizat de o talie foarte joasă, dezvoltat de CH Auto, o casă de design ce își are sediul la doar câțiva kilometri de locul unde se desfășoară salonul. CH Auto este un fel de designer italian al chinezilor, o companie full-service care poate ridica un concept de la o simplă schiță la un model complet finisat.

2. Coupe-ul concept BAIC - Acest coupe îndrăzneț este unul dintre seria de concepte prezentate la standul BAIC. Această companie produce sub parteneriat modelele Mercedes E-Class și Chrysler 300C pentru piața din China și propria linie de produse bazata pe Jeep. BAIC plănuiește să intre pe piață cu un brand propriu de automobile. Puternicul coupe dezvoltat de această companie împrumută caracteristici de la Bentley Continental GT și Aston Martin DB9.

3. Însoțitorul conceptului coupe BAIC este un sedan inspirat de Mercedes-Benz CLS, Dodge Charger și BMW Seria 5.

4. Coupeul marca GAC, bazat în aparență pe detalii împrumutate de la Honda, frumosul coupe cu 4 uși este programat să intre pe șosele începând cu anul 2010, ca un model chinezesc marca GAC, compania construiește în prezent modelul Accord în parteneriat cu Honda.

5. Alături de vehiculul cu 4 uși de la GAC, este un coupe convertible - de asemenea tot cu influențe Honda, însă arată mult mai bine decât sursa de inspirație - modelul este programat pentru lansarea pe piață în anul 2010.

6. Izana - Bazat pe un design japonez, superbul model Izana este un coupe impunător cu tracțiune spate, interior elegant.

7. Cross Wind - IAT Beijing a apărut în anul 2002 în strânsă cooperare cu firma de design japoneză International Application Tehnology. IAT este cea mai mare companie de design independentă din China, domeniile sale de activitate sunt: designul, motoarele și construcția de prototipuri. Cross Wind este un coupe crossover cu aer de Audi TT în zona aripilor din spate.

8. Conceptul FAW - First Auto Works este cel mai renumit constructor chinez, compania dorește să devină un brand premium de mașini civile având deja un concept bazat pe Toyota Majesta, modelul HQ3 în producție și planuri de viitor pentru introducerea unui nou SUV.

9. Geely a furat o parte destul de mare din atenția Show-lui prezentând în avanpremieră imagini cu GT-ul lor - Geely Tiger. Acest coupe lung și cu gardă joasă este în mod clar o apariție dramatică, cel mai semnificant aspect al modelului este faptul că va avea motorul amplasat frontal și tracțiunea pe spate, lucru ce îl va ajuta să surclaseze o serie de modele din clasa sa.

10. GAC A-HEV este un concept crossover hibrid electric ce a fost prezentat pentru prima dată anul trecut la Salonul Auto de la Guangzuhou.

 
 
Citește și:
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Hyundai la Salonul International Auto de la Frankfurt 2019 ...25/08/2019
› Hyundai dezvaluie prima schita a noului i10 ...11/08/2019
› BMW i Hydrogen NEXT la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 ...06/10/2019
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Hyundai la Salonul International Auto de la Frankfurt 2019 ...25/08/2019
› Bugatti lansează Veyron și în China ...22/04/2008
› Ferrari On-to-One debutează la Beijing odată cu noul 612 Scagliet ...21/04/2008
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.