Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți "Testul gratuit de lumini", pentru a șasea oară la Mercedes-Benz

"Testul gratuit de lumini", pentru a șasea oară la Mercedes-Benz

Publicat în data de: 13 Noiembrie 2014
Categorii: Mercedes, Siguranta, Stiri.
 

Între 1 și 30 noiembrie 2014, Mercedes-Benz România lansează pentru a șasea oară consecutiv programul gratuit de verificare și reglare a luminilor exterioare.foto-testul gratuit de lumini pentru a sasea oara la mercedes-benz
În Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din România, autoturismele și autovehiculele comerciale Mercedes-Benz pot beneficia în mod gratuit de aceste servicii.

Cu scopul de a contribui la scăderea numărului de accidente pe timpul iernii, „Testul gratuit de lumini” este un proiect derulat de șase ani pe plan local de către Mercedes-Benz, prima companie auto din România care a organizat o campanie de acest fel la nivel național. Această acțiune se adresează tuturor posesorilor de autoturisme și autovehicule comerciale ușoare Mercedes-Benz, pentru a le asigura o vizibilitate mai bună în trafic în sezonul rece.

„Posesorii de autovehicule Mercedes-Benz sunt obișnuiți deja, an de an, să beneficieze de serviciul nostru gratuit de verificare și reglare a luminilor, oferit la cele mai înalte standarde. Ne dorim să menținem tradiția cȃt mai mult și să contribuim la o siguranță rutieră sporită”, a precizat Rolf Rosendaal, Director After-Sales Mercedes-Benz România.

Mercedes-Benz România continuă din 2009 această campanie națională, dorind să ofere participanților la trafic un mediu sigur. Proiectul anual este o acțiune implementată local, pe întreg teritoriul României, în cadrul Centrelor Autorizate de Service Mercedes-Benz. Testul gratuit de lumini se desfășoară în Germania încă din anii ’50.

Demersul este susținut de Parteneriatul Român de Siguranță Rutieră – GRSP România – o asociație voluntară, prezentă în România încă din anul 2000, care promovează și contribuie la creșterea gradului de siguranță rutieră a tuturor participanților la trafic. GRSP România utilizează o abordare de parteneriat între mediul de afaceri, societatea civilă și autoritățile guvernamentale care împărtășesc un interes comun pentru siguranța rutieră. GRSP România este partenerul local al Parteneriatului Global de Siguranță Rutieră (Global Road Safety Partnership - GRSP) - unul dintre cele patru programe Parteneri Business pentru Dezvoltare (Business Partners for Development - BPD) inițiate de Banca Mondială.

 
 
Citește și:
› Chinezii au devenit cel mai mare acționar Daimler ...25/02/2018
› BMW, Daimler, Ford, Audi și Porsche vor încărcare ultrarapidă de- ...02/12/2016
› AUDI, BMW și Daimler se unesc pentru a dezvolta soluții de comuni ...27/09/2016
› Crește siguranța în călătoriile cu mașina în pandemia de coronavi ...19/03/2020
› Renault Clio, siguranță de 5 stele la testele Euro NCAP ...09/06/2019
› Volvo va limita viteza maximă a automobilelor sale ...01/04/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.