Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Suzuki Splash - în varianta de producție la Salonul Auto de la Frankfurt

Suzuki Splash - în varianta de producție la Salonul Auto de la Frankfurt

Publicat în data de: 14 Mai 2007
Categorii: Suzuki, Prezentare, Stiri.
 

Suzuki a dezvăluit primele imagini și detalii referitoare la modelul ce va debuta, alături de noul Opel Agila, la Salonul Auto de la Frakfurt, din septembrie 2007. Vânzările vor începe în primăvara anului 2008.foto-suzuki splash - in varianta de productie la salonul auto de la frankfurt
 ›Galerie foto:
foto-suzuki splash - in varianta de productie la salonul auto de la frankfurt foto-suzuki splash - in varianta de productie la salonul auto de la frankfurt foto-suzuki splash - in varianta de productie la salonul auto de la frankfurt foto-suzuki splash - in varianta de productie la salonul auto de la frankfurt
Teoretic, noul mini de la Suzuki, având la bază platforma modelului Swift, este varianta de serie a conceptului Splash, prezentat anul trecut, la fel ca și noul Opel Agila, prezentat tot astăzi de producătorul german. Astfel cele două modele sunt foarte asemănătoare, atât din punct de vedere al designului cât și al motorizărilor și al dotărilor.

Cu Splash, un vehicul nou, cu design modern în segmentul mașinilor mici de oraș, Suzuki Motor Co. intenționează să acapareze o bună parte a vânzărilor de pe piețe europene în dezvoltare. Noul model combină sportivitatea de succes a lui Swift cu noile tehnologii dezvoltate de compania japoneză.

Conform comunicatului oficial Suzuki, noul Splash nu este succesorul niciunui model din gama producătorul japonez, ci este un vehicul complet nou, conceput pentru a satisface nevoile consumatorilor europeni în materie de spațiu interior, dimensiuni scăzute, design modern, aerodinamică, calitate și performanțe, alături de economia de combustibil.

Suzuki Splash își va face debutul la Salonul Internațional de la Frankfurt, în septebrie 2007. Vânzările noului model sunt programate să înceapă în primăvara anului viitor. Noul Suzuki Splash va fi disponibil în trei variante de motorizare, două pe benzină (1.0 și 1.2 litri cu 65 și 86 CP) și una diesel (1.3 litri cu 75 CP). Motoarele pe benzină sunt dezvoltate de Suzuki Motor Co, iar cel diesel este produs la uzina Suzuki din India, sub licență General Motors.

Suzuki estimează vânzări de până la 60.000 unități pe an în Europa. Noul model a fost dezvoltat de compania japoneză și produs de subsidiara sa, compania Magyar Suzuki Corporation, în Ungaria.

 
 
Citește și:
› Suzuki Swift câștigă premiul Good Design 2017 în Japonia ...14/10/2017
› Frakfurt IAA 2017: Noul Swift Sport a fost prezentat oficial ...12/09/2017
› Suzuki Hustler, premiat pentru design ...11/06/2017
› A patra generație Honda CR-V ajunge pe piață în noiembrie 2012 ...26/07/2012
› BMW ConnectedDrive 2012, ce aduce nou ...12/07/2012
› Opel Adam, dezvăluit complet înaintea debutului de la Paris Motor ...11/07/2012
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.