Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Soluția SAS Fleet Pro - 100% românească

Soluția SAS Fleet Pro - 100% românească

Publicat în data de: 26 Mai 2011
Categorii: Stiri, GPS.
 

Compania S.A.S Grup, liderul pieței românești de soluții de monitorizare prin GPS, a început producția de echipamente în România. În prezent, procesorul principal este importat din Franța, iar restul produsului este realizat în România.foto-solutia sas fleet pro - 100 romaneasca
„Software-ul a fost întotdeauna produs de către S.A.S Grup, dar componenta hardware (echipamentul GPS) provenea din import, așa încât, deși am identificat în timp numeroase variante de îmbunătățire, nu aveam cum să le implementăm pe cele care țineau de echipament. În prezent, inclusiv design-ul ne aparține, așa încât avem un echipament nou, cu cel mai perfecționat sistem anti-furt de pe plan mondial - anti-furt și anti-fraudă al bunului supravegheat - fiind aproape imposibil ca dispozitivul să fie sabotat”, a arătat Adrian Dinu, director general S.A.S Grup.

În prezent, procesorul principal este importat din Franța, iar restul produsului - design, componente secundare și asamblare - este realizat în România, de către o firmă din Iași, care produce echipamentele la standardele cerute.

S.A.S Grup furnizează trei categorii de soluții de monitorizare prin GPS, volumul principal de vânzări revenind SAS Fleet Pro, soluția profesională pentru managementul flotelor auto. Celelalte produse - secundare - sunt SASLocator, sistemul pentru monitorizarea autoturismelor (personale sau de firmă) și, respectiv, SASTracker, soluția pentru supravegherea persoanelor care au asupra lor echipamentul, a animalelor de companie, bicicletelor, ATV-urilor, precum și a diferitelor bunuri. S.A.S Grup are 700 de clienți-companii și 11.000 de echipamente montate pe flotele auto.

„Noile echipamente produse în România au multiple îmbunătățiri - pe lângă faptul că sunt aproape imposibil de vandalizat, acestea au semnale GPS și GSM cu mult mai puternice decât la orice produs similar de pe piață, astfel încât pot trimite poziția vehiculului aflat în zone din care << până ieri>> inaccesibile, gen parcări subterane, subsoluri etc”, a precizat Adrian Dinu.

Echipamentele au atins prețuri accesibile companiilor, ajungând în prezent la sub 100 Euro plus TVA, cu montaj inclus, de la sute de Euro - prețul ultimilor ani. De altfel, sistemul de vânzări S.A.S Grup cuprinde diferite variante (pachete formate din echipament plus abonament servicii, achiziție pre-paid „all inclusive” pe 2 ani sau închiriere) pentru serviciile de bază, la care se pot adăuga module opționale. „Avem încă prețuri <>, respectiv costă 7 euro (plus TVA) pe lună per vehicul pentru ca un manager să știe permanent unde e mașina respectivă, să elimine drumurile efectuate de angajați în interes personal, să reducă circa 50% din costurile aferente autoturismului etc”, a arătat directorul S.A.S Grup.

În 2010, cea mai mare creștere în vânzarea soluțiilor de monitorizare a flotelor prin GPS s-a înregistrat pe segmentul companiilor multinaționale. „Ca și domenii de activitate, majoritatea firmelor care implementează astfel de sisteme au activitatea principală de distribuție sau producție, dar, în ultimii ani foarte multe companii au introdus soluțiile pe flotele de vehicule ale departamentelor de vânzări, indiferent de sectorul în care activează”, a precizat Adrian Dinu.

 
 
Citește și:
› Daimler, BMW și Audi au achiziționat serviciul de hărți HERE al N ...03/08/2015
› Bosch serbează 25 de ani de producția primului sistem de navigați ...19/08/2014
› Mio a lansat noile GPS-uri Spirit, cu actualizări gratuite pe via ...27/06/2014
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.