Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Skoda Superb va dispune de tehnologie de iluminare de ultimă oră

Skoda Superb va dispune de tehnologie de iluminare de ultimă oră

Publicat în data de: 14 Mai 2019
Categorii: Skoda, Facelift, Stiri.
 

SUPERB facelift este primul model Skoda de serie cu faruri full-LED Matrix și funcții dinamice de iluminare. Blocurile optice spate full-LED cu lumini de semnalizare dinamice optimizează vizibilitateafoto-skoda superb va dispune de tehnologie de iluminare de ultima ora
Nava amiral a mărcii Skoda este supusă acum unui facelift, SUPERB devenind astfel primul model din producția de serie a mărcii cu farurile inovatoare full-LED Matrix. Modelul revizuit va oferi un nivel și mai ridicat de confort, plus siguranță și mai ridicată. Publicând o schiță de design și un material video, producătorul auto ceh oferă prime impresii despre noile faruri full-LED Matrix, proiectoarele de ceață cu LED cu design nou și blocurile optice spate full-LED cu lumini de semnalizare dinamice. Premiera mondială a facelift-ului familiei SUPERB va avea loc în capitala Slovaciei, la Bratislava, în luna mai, în cadrul Campionatului Mondial de Hochei IIHF 2019. Skoda AUTO este deja pentru a 27-a oare sponsorul principal al acestui eveniment sportiv.

Schița ce reprezintă farurile full-LED Matrix dezvăluie designul sistemului inovator de iluminare, compus dintr-un modul LED pentru luminile de drum și cele de întâlnire, la care se adaugă trei alte segmente LED. În carcase este integrat și înscrisul Skoda Crystal Lighting. O bandă LED subțire asigură luminile de semnalizare, luminile de zi și pe cele de poziție. Deasupra se găsesc structuri LED fine precum acele. Acestea asigură funcția animată Coming Home/Leaving Home. La pornirea și oprirea mașinii, această funcție aprinde/stinge automat anumite elemente ale farurilor și blocurilor optice spate, iluminându-le într-o secvență pre-configurată.

Materialul video prezintă noile faruri full-LED Matrix și animația Coming Home/Leaving Home în acțiune, ilustrând modul în care acestea funcționează. În video se observă și proiectoarele de ceață cu design nou cu LED, precum și blocurile optice spate full-LED. Ca premieră pentru Skoda SUPERB, acestea dispun de lumini de semnalizare dinamice, la care lumina curge cursiv spre exterior. Astfel designul de ansamblu al mașinii devine mai dinamic, dar, totodată, mașina va putea fi observată mai bine de către ceilalți participanți la trafic, ceea ce sporește siguranța.

Fiind nava-amiral a mărcii Skoda, SUPERB prezintă cele mai noi inovații ale mărcii în domeniul designului și al tehnologiei, dar și al utilității practice, aducând numeroase dotări specifice și avantaje din segmentele superioare în segmentul automobilelor de talie medie.

Skoda SUPERB facelift va fi lansată în premieră mondială în luna mai 2019 la Bratislava, capitala Slovaciei, în cadrul Campionatului Mondial de Hochei IIHF 2019.

 
 
Citește și:
› Skoda ENYAQ iV, mobilitate electrică pentru 2021 ...10/05/2020
› Skoda reia producția, implementând totodată măsuri stricte de pro ...03/05/2020
› Skoda SUPERB SCOUT: un combi elegant și pregătit pentru orice tip ...16/03/2020
› Audi lansează noua limuzină Audi A3 pentru 2021 ...05/05/2020
› Mazda2 pentru 2020, mai multă personalitate ...04/02/2020
› Renault lansează Noul Clio 2020, în România de la 10.000 Euro ...24/11/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.