Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți SKODA la Salonul Auto de la Geneva 2018

SKODA la Salonul Auto de la Geneva 2018

Publicat în data de: 26 Februarie 2018
Categorii: Skoda, Auto-show, Stiri, Geneva.
 

Producătorul auto ceh, SKODA va prezenta numeroase actualizări ale modelelor sale la Salonul Auto de la Geneva din 2018. SKODA VISION X va ilustra dezvoltările viitoare ale gamei de modele ale producătorului auto ceh.foto-skoda la salonul auto de la geneva 2018
Luminile reflectoarelor se vor îndrepta cu precădere asupra studiului de design SKODA VISION X, prezentat aici în premieră mondială. Astfel marca oferă încă de pe acum informații cu privire la dezvoltările viitoare ale gamei sale de modele. Facelift-ul SKODA FABIA, un model cu numeroase actualizări, va fi lansat tot aici, iar SKODA KODIAQ L&K, versiunea de top a SUV-ului popular va fi, de asemenea prezentată pentru prima dată publicului. SKODA SUPERB va fi disponibilă, de asemenea, cu motorul pe benzină de 2,0 litri TSI și cu transmisia automată DSG cu 7 trepte, iar SKODA OCTAVIA RS adaugă pachetul Challenge Plus. Toate motoarele pe benzină cu injecție directă sunt echipate cu filtru de particule pentru benzină. De asemenea, panoul digital de instrumente este acum disponibil și pentru modelele OCTAVIA, SUPERB și KODIAQ.

SKODA AUTO nu scapă nicio clipă viitorul din priviri. Producătorul auto ceh demonstrează acest fapt fără echivoc și în cadrul apariției sale din acest an de la Salonul Auto Internațional de la Geneva (8-18 martie 2018). "Piesa centrală" a standului SKODA este Tunelul Inovațiilor, unde display-urile interactive detaliate informează vizitatorii cu privire la studiul VISION X. În partea dreaptă a tunelului vor fi vizibile soluțiile smart. O poveste va transmite informații despre aplicațiile SKODA AUTO DigiLab, despre longboard și alte aspecte noi. În partea opusă, vor fi expuse materiale utilizate în producția automobilelor. Vor fi prezentate designul suprafețelor interioare, precum și calitatea superioară a componentelor utilizate. Materialele folosite pentru exterior pot fi, de asemenea, observate în diferite experiențe în Tunelul Inovațiilor. De asemenea, SKODA le oferă vizitatorilor câteva impresii despre serviciile actuale de conectivitate și mobilitate ale mărcii. La capătul tunelului, ecranele și tabletele le oferă vizitatorilor un mod interactiv de a afla informații detaliate despre studiul VISION X.

SKODA VISION X: un studiu cu design emoțional, orientat spre sustenabilitate și agilitate
Prezentând SKODA VISION X, producătorul auto din Republica Cehă își prezintă viziunea asupra crossover-ului modern, precum și primele informații cu prvire la al treilea model al familiei de succes a SUV-urilor sale. Studiul transferă într-un alt segment auto limbajul de design caracteristic folosit deja pentru modelele SUV ale mărcii. VISION X dispune la rândul său de detalii care amintesc de cristalul tradițional din Boemia. Touchscreen-ul de mari dimensiuni este nou și permite noi concepte de operare pentru infotainment și conectivitate. Sistemul hibrid de propulsie este cu adevărat inovator, îmbinând un motor turbo cu patru cilindri alimentat cu CNG (gaz natural comprimat), cu un sistem electric de propulsie, astfel că permite valori extrem de reduse pentru consum și emisii.

SKODA FABIA: bestseller-ul segmentului automobilelor compacte dispune acum de numeroase noi dotări
SKODA FABIA a fost actualizată în numeroase privințe, reprezentând, de asemenea, o prezență atractivă la salon. Designul modificat al părților din față și din spate conferă exteriorului modern eleganță și dinamism. De asemenea, pentru prima dată, sunt disponibile farurile cu LED și blocurile optice spate cu LED. La interior, privirile sunt atrase de panoul de instrumente cu design nou și de scaunele cu modele noi. Gama de sisteme de asistență pentru șofer și dotările Simply Clever a fost, de asemenea, din nou extinsă. Începând de acum, SKODA FABIA și SKODA FABIA COMBI vor fi propulsate de motoare pe benzină deosebit de eficiente și agile. Gama este compusă din patru motoare cu puteri între 60 și 110 CP.

SKODA KODIAQ L&K: lansarea versiunii premium a SUV-ului nou, devenit deja foarte popular
SKODA KODIAQ L&K se diferențiază prin elementele de design distinctive și gama de dotări exclusive incluse în dotarea standard. Versiunea premium a SUV-ului de talie mare dispune de jantele Sirius din aliaj ușor, de 19 inchi, de faruri full-LED, de bandouri cromate pe grila radiatorului, precum și de barele de protecție specifice modelului, în față și în spate. La interior, tapițeria din piele și bandourile decorative cu design unic accentuează eleganța și rafinamentul versiunii SKODA KODIAQ L&K. Gama de motoare a SUV-ului de talie mare a fost, de asemenea, actualizată pentru lansarea pe piață a versiunii SKODA KODIAQ L&K. Astfel a intrat acum în gamă motorul pe benzină 1,5 litri TSI. Acesta generează 110 kW (150 CP). Nou este și motorul 2,0 TSI cu 140 kW (190 CP).

SKODA SUPERB și SKODA OCTAVIA RS oferă acum experiențe și mai dinamice
La Geneva va fi lansată o nouă motorizare și pentru SKODA SUPERB. Motorul 2,0 TSI furnizează 200 kW (272 CP), transmiși de cutia de viteze automată cu dublu-ambreiaj și 7 trepte de viteză. De asemenea, vor fi disponibile și anumite noi dotări pentru SKODA SUPERB, inclusiv funcția KESSY extinsă (acces și pornire fără cheie) sau iluminarea ambientală conectată la funcția de selectare a modului de condus.

SKODA OCTAVIA RS este, desigur, un alt model care oferă plăcere pură la volan. La Geneva este prezentată pentru prima dată cu pachetul Challenge Plus, compus din elemente de design și de dotare exclusive, pentru interior și exterior. Începând cu vara anului 2018, versiunea sportivă din vârful gamei acestui bestseller va dispune de motorul extrem de dinamic TSI de 180 kW (245 CP). Diferențialul blocabil electronic cu derapare limitată VAQ SKODA OCTAVIA RS amplifică la maximum caracterul sportiv al modelului SKODA OCTAVIA RS.

Panoul digital de instrumente este disponibil acum pentru mai multe modele SKODA
Panoul digital de instrumente oferit în premieră pentru SUV-ul compact SKODA KAROQ, va fi disponibil acum și pentru SKODA OCTAVIA, SKODA SUPERB și SKODA KODIAQ. Afișajele panoului pot fi programate individual și sunt posibile mai multe versiuni de design diferite pentru afișare. Dimensiunea și poziția informațiilor afișate pot fi, de asemenea, configurate liber. Suplimentar față de viteză, turație, nivelul combustibilului sau destinația de navigație, pe ecranul aflat în fața volanului pot fi afișate și informații despre sistemul de sunet, telefon sau sisteme de asistență.

 
 
Citește și:
› Skoda Superb va dispune de tehnologie de iluminare de ultimă oră ...14/05/2019
› SCALA: noua definiție a gamei compacte Skoda ...23/03/2019
› Kia privește spre viitorul electric ...03/03/2019
› Hyundai pregătește un nou model pentru piața europeană ...14/07/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› Kia privește spre viitorul electric ...03/03/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.