Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Skoda KAROQ SCOUT, perfect echipat pentru off-road

Skoda KAROQ SCOUT, perfect echipat pentru off-road

Publicat în data de: 01 August 2018
Categorii: Skoda, Auto-show, Stiri, Paris.
 

Skoda își extinde gama Skoda KAROQ: producătorul auto ceh va prezenta în octombrie, la Salonul Auto de la Paris, o variantă și mai robustă a popularului său SUV compact.foto-skoda karoq scout perfect echipat pentru off-road
 ›Galerie foto:
foto-skoda karoq scout perfect echipat pentru off-road foto-skoda karoq scout perfect echipat pentru off-road foto-skoda karoq scout perfect echipat pentru off-road
La fel ca toate modelele Skoda SCOUT, și KAROQ SCOUT va include tracțiunea integrală în echiparea standard și va avea un design off-road marcat de forță și robustețe.

Skoda KAROQ este acasă atât în marile orașe, cât și în off-road. Fiind disponibil în numeroase variante, modelul poate satisface cerințele și nevoile tuturor clienților, de la familiile tinere, la cei care sunt pasionați de activități în aer liber. La fel ca OCTAVIA SCOUT și KODIAQ SCOUT, și cel mai nou membru al familiei SCOUT oferă tracțiunea integrală în dotarea standard. De asemenea, designul cu puternice accente pe detalii de off-road accentuează potențialul optimizat în off-road al modelului. Cu Pachetul pentru drumuri grele, Skoda KAROQ SCOUT este optim pregătit pentru călătoriile provocatoare, în afara drumurilor asfaltate.

Motoare eficiente, puternice și tracțiune integrală
Fiind singura variantă a SUV-ului compact disponibilă exclusiv cu tracțiune integrală, Skoda KAROQ SCOUT este oferită cu trei motoare eficiente și cu impact redus asupra mediului. Alături de motorul pe benzină 1,5 TSI de 110 kW (150 CP) disponibil în combinație cu transmisia automată DSG cu 7 trepte, mai sunt oferite încă două motoare diesel. Versiunea 2,0 TDI de 110 kW (150 CP) este combinată în echiparea standard cu transmisia manuală cu 6 trepte, iar opțional poate fi comandată cu transmisia automată DSG cu 7 trepte. Versiunea cea mai puternică a modelului Skoda KAROQ SCOUT este echipată cu un motor 2,0 TDI de 140 kW (190 CP) cu transmisia automată DSG cu 7 trepte în dotarea standard.

Elementele robuste subliniază caracterul off-road al modelului
Cu detaliile sale cromate și argintii ale caroseriei, pasajele marcante ale roților și jantele din aliaj Braga, de 18 inchi cu finisaj antracit, Skoda KAROQ SCOUT se remarcă prin aspectul său deosebit de robust. Opțional, Skoda oferă și jantele din aliaj ușor Crater, de 19 inchi. Geamurile cu tentă închisă și emblemele SCOUT de pe aripile din față desăvârșesc designul off-road. La interior, scaunele sunt acoperite cu tapițerii cu model nou, cu cusături negre/maro contrastante. Pe toate scaunele este brodat înscrisul SCOUT. Volanul multifuncțional îmbrăcat în piele, pedalierul cu elemente din oțel inoxidabil și pachetul LED, incluzând iluminarea ambientală completează dotarea standard.

Bordul virtual și alte dotări inteligente
Șoferii pot configura bordul virtual al modelului Skoda KAROQ SCOUT, astfel încât să corespundă nevoilor lor individuale. Funcția de selectare a modului de condus oferă și un mod off-road. Tehnologia SmartLink+ este disponibilă opțional și dă acces la funcțiile Skoda Media Command și la serviciile on-line Skoda Connect.

Ca orice Skoda, și KAROQ SCOUT oferă numeroase idei și spații de depozitare Simply Clever. Hayonul electric opțional cu funcție tip-to-close se deschide și se închide la simpla apăsare a unui buton sau când hayonul deschis este tras ușor. Opțional, pedala virtuală de sub bara de protecție din spate permite deschiderea hayonului prin simpla mișcare a piciorului. Skoda oferă și podeaua variabilă pentru portbagaj. Plasele pentru depozitare de pe scaunele din față și consola centrală simplifică fiecare călătorie, la fel ca spațiul special, de pe partea șoferului, destinat monedelor și fiselor pentru parcare. Un plus de confort este ferit și de suportul pentru dispozitivele multimedia.

 
 
Citește și:
› Noul SUV urban Skoda se numește KAMIQ ...11/02/2019
› Skoda își mărește familia de SUV-uri la Geneva ...17/01/2019
› Skoda își redefinește gama de compacte lansând noua SCALA ...11/12/2018
› Nou Mitsubishi ASX pentru 2020, premiera mondiala la GENEVA ...17/02/2019
› Noul Passat, primul Volkswagen cu conducere parțial automatizată ...11/02/2019
› Noul SUV urban Skoda se numește KAMIQ ...11/02/2019
› SEAT își prezintă toate noutățile la Paris ...11/10/2018
› Dacia anunță la Paris un nou motor în gamă ...02/10/2018
› Noul BMW Seria 3 Sedan pentru 2019, premieră mondială la Paris ...26/09/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.