Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți SKODA FABIA facelift va fi prezentată în premieră mondială, la Salonul Auto de la Geneva

SKODA FABIA facelift va fi prezentată în premieră mondială, la Salonul Auto de la Geneva

Publicat în data de: 12 Februarie 2018
Categorii: Skoda, Auto-show, Facelift, Geneva.
 

Update! Modelul din vârful segmentului automobilelor de talie mică beneficiază acum de modificări importante de design. SKODA FABIA va fi disponibilă cu faruri cu LED și cu blocuri optice spate cu LED.foto-skoda fabia facelift va fi prezentata in premiera mondiala la salonul auto de la geneva
 ›Galerie foto:
foto-skoda fabia facelift va fi prezentata in premiera mondiala la salonul auto de la geneva foto-skoda fabia facelift va fi prezentata in premiera mondiala la salonul auto de la geneva foto-skoda fabia facelift va fi prezentata in premiera mondiala la salonul auto de la geneva foto-skoda fabia facelift va fi prezentata in premiera mondiala la salonul auto de la geneva
update: 12 februarie 2018
©KODA FABIA trece la următorul capitol al poveștii sale de succes, cu optimizări semnificative ale designului și tehnologiei. Popularul automobil de talie mică al producătorului ceh va fi acum și mai atractiv, grație secțiunilor față și spate redesenate, a introducerii farurilor și blocurilor optice spate cu LED, precum și a interiorului și mai rafinat. Motoarele agile și eficiente de 1,0 litru pe benzină, precum și sistemele noi de asistență subliniază caracterul sofisticat al modelului ©KODA FABIA. Modelul revizuit va fi prezentat la Salonul Auto Internațional de la Geneva. Lansarea pe piață va avea loc în a doua jumătate a anului 2018.

Noi aspecte atractive de design, la interior și exterior
Actualizările designului secțiunilor din față și din spate îi conferă modelului o alură remarcabilă de automobil de clasă superioară, împrospătată, de asemenea, de designul nou al farurilor și proiectoarelor de ceață, cu tehnologie de ultimă oră. Farurile cu LED și blocurile optice spate cu LED sunt oferite pentru prima dată la modelul ©KODA FABIA. Gama de jante din aliaj ușor a hatchback-ului a fost la rândul ei extinsă, incluzând acum și jante de 18 inchi. Panoul de instrumente cu design nou, noile bandouri decorative pentru bord și tapițeriile în două nuanțe pentru scaune îi conferă interiorului o atmosferă și mai rafinată.

Motoare economice și agile pe benzină
Gama de motoare oferite pentru ©KODA FABIA va fi compusă din patru motoare pe benzină, fiecare cu câte 3 cilindri și capacitatea de 1,0 litru, având performanțe ridicate și fiind totodată eficiente. Motoarele MPI dispun de injecție indirectă și generează puteri de 44 kW (60 CP) și 55 kW (75 CP). Cele două motoare pe benzină TSI dispun de tehnologie de ultimă oră, inclusiv supraalimentare cu turbină și injecție directă de benzină, generând puteri de 70 kW (95 CP) și 81 kW (110 CP). Ambele motoare TSI sunt echipate cu filtru de particule pentru benzină. Cel mai puternic dintre cele patru motoare poate fi combinat opțional cu transmisia automată DSG.

Concentrându-se pe motoarele pe benzină sofisticate pentru portofoliul său, ©KODA urmează cerințele grupurilor-țintă din segmentul automobilelor de talie mică. Aceste propulsoare cu trei cilindri, cu tehnologie de ultimă oră, care permite un consum și emisii foarte reduse și totuși performanțe ridicate, se pot măsura fără rezerve cu economicele motoare diesel, din punctul de vedere al eficienței.

Sisteme noi de asistență pentru un nivel și mai ridicat de siguranță și confort
Extinzându-și gama de sisteme de asistență pentru șofer, ©KODA AUTO a transferat din nou tehnologia de ultimă oră din clasele auto superioare, în clasa automobilelor de talie mică. Noul asistent Blind Spot Detection avertizează șoferul când în unghiul mort se află alte vehicule sau când din spate se apropie rapid alte vechiule pe șoselele cu mai multe benzi. Sistemul Rear Traffic Alert monitorizează ceea ce se întâmplă în spatele propriei mașini și avertizează șoferul în cazul unui risc de coliziune la deplasarea în marșarier. O altă funcție nouă este Light Assist, care comută automat la luminile de întâlnire, de la cele de drum, imediat ce sistemul detectează vehicule care vin din față pe sens opus sau vehicule care se deplasează în același sens, în fața propriei mașini.

Sistemul de infotainment Swing are acum un ecran de 6,5 inchi și ©KODA Connect
Sistemul de infotainment Swing oferă acum un display de 6,5 inchi și permite șoferilor să utilizeze întreaga gamă de servicii on-line mobile ©KODA Connect. Când ©KODA FABIA este echipată cu sistemul de navigație Amundsen, șoferul poate beneficia și de serviciul Online Traffic Information, care furnizează informații în timp real cu privire la blocajele din trafic. Iar inovatoarea tehnologie SmartLink+ permite utilizarea standardelor Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLinkTM și SmartGate, care oferă numeroase beneficii diferite.

O varietate și mai largă de funcții și dotări Simply Clever
Printre caracteristicile distinctive ale mărcii, care diferențiază ©KODA FABIA de concurenți în segmentul automobilelor compacte, se numără gama largă de detalii practice, concepute pentru a spori confortul și caracterul practic în utilizarea cotidiană. Acum sunt disponibile și mai multe astfel de funcții și dotări Simply Clever. Racleta pentru curățarea gheții este ascunsă în clapeta bușonului de alimentare și dispune acum de o funcție adițională nouă: dispozitivul pentru adâncimea profilului anvelopelor. Mașina poate fi, de asemenea, echipată cu port-uri USB pentru pasagerii din spate, astfel încât aceștia să călătorească în condiții de confort și mai ridicat. Clienții pot opta și pentru covorașul cu două fețe pentru portbagaj. În compartimentul lateral al portbagajului modelului ©KODA FABIA COMBI este integrată și o lanternă cu LED detașabilă.

Un model important în gama ©KODA
©KODA FABIA joacă un rol-cheie în gama actuală de modele a producătorului ceh. Calitățile sale speciale au transformat modelul într-un bestseller internațional în segmentul automobilelor de talie mică. Totodată, modelul a oferit baza succeselor recente pe care ©KODA le-a repurtat în raliuri. Începând cu 1999, au fost vândute în lume peste 4 milioane de exemplare ale modelului ©KODA FABIA. Generația a treia, cea actuală, a modelului a depășit 500.000 de unități vândute. Astfel, ©KODA FABIA ocupă locul 3 în top-ul vânzărilor internaționale ale mărcii. Principalele piețe ale acestui model hatchback sunt Germania, Marea Britanie și Polonia, iar ©KODA FABIA COMBI este populară îndeosebi în Germania, Republica Cehă și Polonia.

text inițial: 30 ianuarie 2018
Noul facelift al modelului SKODA FABIA este marcat de noile elemente de design și de tehnologia de ultimă oră.

Secțiunea frontală nouă, cu faruri cu LED, îi conferă modelului FABIA o alură și mai puternică. Pentru prima dată acest model este disponibil cu blocurile optice spate cu LED.

Facelift-ul SKODA FABIA va oferi, de asemenea, numeroase dotări Simply Clever.

Salonul Auto de la Geneva, din martie 2018, va fi cadrul de prezentare în premieră mondială a modelului SKODA FABIA cu facelift. Modelul joacă un rol-cheie în gama actuală de modele a producătorului ceh. Începând cu 1999, au fost vândute în lume peste 4 milioane de exemplare ale modelului SKODA FABIA. Generația a treia, cea actuală, a modelului a depășit 500.000 de unități vândute.

 
 
Citește și:
› Skoda Superb va dispune de tehnologie de iluminare de ultimă oră ...14/05/2019
› SCALA: noua definiție a gamei compacte Skoda ...23/03/2019
› Kia privește spre viitorul electric ...03/03/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› Volkswagen și Microsoft, parteneriat strategic ...03/03/2019
› Skoda Superb va dispune de tehnologie de iluminare de ultimă oră ...14/05/2019
› Nou Mitsubishi ASX pentru 2020, premiera mondiala la GENEVA ...17/02/2019
› Noua Mazda3 pentru 2019, Design KODO evoluat și cele mai avansate ...11/02/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› Kia privește spre viitorul electric ...03/03/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.