Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Singurele 2 carti necesare pentru a obtine permisul auto

Singurele 2 carti necesare pentru a obtine permisul auto

Publicat în data de: 12 Mai 2017
Categorii: Stiri, Advertorial.
 

Rata de promovabilitate pe teritoriul Romaniei este sub 50% si in continua scadere, permisul auto nu este usor de obtinut si astfel viitorii soferi au nevoie de cat mai mult ajutor pentru a trece cu brio examenul oficial.foto-singurele 2 carti necesare pentru a obtine permisul auto

Principala solutie la indemana doritorilor de permis care vor sa promoveze examenul este folosirea unor manuale complete, care sa umple lacunele lasate de pregatirea slaba din scoala de soferi. Codul Rutier Mura in Gura si Secretele Obtinerii Permisului sunt singurele manuale de legislatie auto si pregatire a examenului pe care un viitor sofer trebuie sa le parcurga pentru a avea sanse maxime la examen.


Printre motivele promovabilitatii scazute se numara si lipsa de interes de care dau dovada majoritatea instructorilor auto, dorinta de a face bani usuri a scolilor de soferi, dar si lipsa de atentie oferita cursantilor. Privind aceasta situatie, devine evident faptul ca elevii care sunt declarati admisi la examen din prima incercare fac parte din categoria cursantilor care stiu sa invete inteligent.
Pentru sustinerea examenului, strategia cursantilor trebuie sa fie una clara si simplu de urmat, de aceea multi instructori auto recomanda limitarea numarului de manuale folosite.
Singurele doua manuale necesare pentru obtinerea permisului acopera toata informatia de care au nevoie viitorii dar si proaspetii soferi:Secretele obtinerii permisului de conducere


Acest manuale este disponibil pe odat.ro


In ceea ce priveste examenul in sine cea mai mare dificultate o prezinta examenul teoretic, la care daca elevii nu beneficiaza de cartile potrivite de teorie nu au sanse foarte mari de reusita. Spre deosebire de alte carti, Secretele obtinerii permisului de conducere este un manual care opteaza pe un format bazat pe conexiuni logice in detrimentul unei structuri clasice.


Cartea cuprinde toate informatiile necesare prezentate in capitole cu o structura impecabila pentru ca doritorii de permis sa sustina o singura data examenul si sa il promoveze fara sa intampine prea mult dificultati. Secretele permisului de conducere este alcatuita din patru parti care includ 16 capitole.


Dintre aceste capitole, cele mai utile pentru viitorii soferi sunt:
  • Cum inveti cel mai rapid pentru examenul teoretic. Acest capitol ofera sfaturi pretioase pentru a asimila cat mai rapid informatia necesara pentru sustinerea examenului de soferi.

  • Cum iei mai usor proba de traseu? Situatii la care trebuie sa acorzi atentia maxima. In acest capitol sunt dezvaluite diferite trucuri care vor veni in ajutorul cursantilor pentru a isi pastra calmul si a fi pregatiti pentru orice situatie intalnita in trafic.

  • Intrebarile capcana din chestionare auto drpciv categoria b care ridica dificultati in timpul examenului teoretic - cum sa le diferentiezi si sa nu gresesti. Marea majoritate a examinatilor pica examenul teoretic tocmai din cauza acestor intrebari pe care nu le analizeaza riguros si raspund in graba, astfel acest capitol vine in ajutorul lor si ii pregateste pentru examenul real.

  • Sfaturi dupa ce ai obtinut permisul. Un numar mare de indicatii si sfaturi care sunt oferite in acest capitol au scopul de a ii ajuta pe proaspetii soferi sa pastreze o anumita conduita in trafic.


Codul Rutier mura in gura


Acest manual este disponibil pe i-drpciv.ro


Acest manual este recomandat de foarte multi instructori auto de pe intreg teritoriul tarii. O diferenta vizibila intre Codul rutier mura in gura si celelalte carti de teorie este tonul relaxat si usor de inteles care este folosit pe tot parcursul lucrarii. Se pune accent pe faptul ca viitorii soferi sunt bombardati cu foarte multa informatie, insa un mod eficient de invatare este simplitatea.


Cartea este structurata in 17 capitole care contin mai multe subpuncte. Pe masura ce viitorii soferi parcurg aceasta carte descopera informatii utile despre:
  • Indicatoare de prioritate - un capitol care pune accent pe situatiile in care viitorul sofer trebuie sa acorde prioritate si indicatoarele care informeaza acest lucru.

  • Permisul de conducere - imformatii utile privind varsta minima de obtinere a permisului de conducere, reguli de inscriere la scoala de soferi si alte reguli referitoare la permisele de conducere.

  • Infractiuni si pedepse, Anularea permisului - un capitol care informeaza viitorii soferi cu privire la situatiile in care se anuleaza permisul de conducere, sanctiuni, confiscarea bunurilor, imobilizarea vehiculelor si alte sanctiuni.


De multe ori din cauza legilor care sufera schimbari dese, exprimarea care nu este mereu accesibila tuturor, dar si a nenumaratelor intrebari capcana si a modificarilor pe care Codul Rutier le sufera anual, doritorii de permis intampina mari dificultati in promovarea examenului oficial.


Codul Rutier Mura in Gura a fost conceput pentru solutionarea acestor probleme si facilitarea trecerii cu brio atat a examenului teoretic cat si a celui practic. Limbajul simplu si clar in care este redactat este ideal pentru a clarifica lacunele si face ca informatiile pretioase sa fie usor de retinut.


Codul Rutier Mura in Gura este o varianta completa, clarificata a manualelor care exista deja pe piata. 
 
Citește și:
› Echipat de drum lung? Iată la ce să fii atent! ...02/04/2018
› De unde cumperi piesele auto pentru masina ta? ...02/04/2018
› 5 motive pentru care ar trebui să ai o mașină de serviciu bine or ...27/03/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2017 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.