Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți SIAB 2007: Rompetrol a lansat Fill&Go Vehicle Control

SIAB 2007: Rompetrol a lansat Fill&Go Vehicle Control

Publicat în data de: 10 Octombrie 2007
Categorii: Auto-show, Carburanti, Stiri, Siab-2007.
 

Rompetrol Downstream - compania de retail a Grupului Rompetrol lansează astăzi la SIAB 2007, Fill&Go Vehicle Control - o soluție integrată de monitorizare a parcului auto al companiilor prin tehnologia GPS.foto-siab 2007 rompetrol a lansat fillgo vehicle control
Noul serviciu este o soluție integrată de monitorizare a parcului auto al companiilor prin tehnologia GPS (Global Positioning System) și nu presupune nici o investiție din partea clienților. Aceștia vor plăti doar un abonament lunar, în funcție de mărimea parcului auto. Totodată, Rompetrol Downstream a pregătit o ofertă comercială extrem de competitivă, astfel încât clienții care dețin flote să poată beneficia de reduceri semnificative, în funcție de cantitatea de carburant achiziționată.

Folosirea Fill&Go Vehicle Control permite administratorilor de flote din cadrul companiilor să afle, în timp real, poziția mașinilor, traseele și distanțele parcurse de acestea, precum și vitezele de deplasare și istoricul rutelor. În cazul în care nu sunt respectate procedurile prestabilite de clienți, sistemul notifică automat acest lucru prin intermediul unui SMS sau e-mail. Accesul și configurarea serviciului se realizează printr-o interfață web, de pe orice calculator care are o conexiune la Internet, pe bază de user și parolă.

“Prin introducerea Fill&Go Vehicle Control, divizia de retail a Rompetrol devine prima companie din țară cu soluții integrate de business. Suntem unici pe piață cu această ofertă. În prezent Rompetrol Downstream are peste 7000 de clienți flote. Numărul acestora s-a majorat cu 20% față de anul trecut, în mare parte datorită introducerii unor noi servicii care vin în sprijinul activității lor. Estimăm o creștere cu 25% a clienților de flote până la sfârșitul anului, în special a acelora care dețin un parc auto extins și au nevoie de un control periodic și sistematizat al mașinilor”, declară Eric Kish, vicepreședinte al Business Unit-ului de Retail, Grupul Rompetrol.

Sistemul Fill & Go a fost lansat în România în 2004. În prezent, toate stațiile operate de Rompetrol Downstream din țară dispun de sistemul de plată a carburanților ”Fill&Go Business” (” Fill&Go Card ” și ” Fill&Go Ring”), destinat companiilor pentru un management performant al flotelor de vehicule. De asemenea, serviciul a fost introdus recent și în stațiile Rompetrol din Bulgaria și Franța.

Pentru persoanele fizice, Rompetrol oferă în România și ”Fill & Go Personal”, un instrument de plată rapid - pentru a evita aglomerația de la casă, convenabil - deoarece plata se face o singură dată pe lună și, mai ales, sigur - pentru că permite controlul fiecărei tranzacții.

În prezent, Rompetrol Downstream operează o rețea de peste 350 de benzinării la nivel național, și este prima care comercializează, încă din anul 2003, exclusiv carburanți la standarde Euro. De asemenea, Rompetrol Downstream este prima companie de profil din țară care a introdus în stațiile sale noul carburant cu 2% biodiesel care protejează motorul mașinii, respectă standardul european de calitate EN 14214 și asigură, în același timp, o diminuare a emisiilor de hidrocarbon și dioxid de carbon.

Rompetrol este prezent la SIAB 2007 cu un stand în Hala 2 Accesorii.

 
 
Citește și:
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Hyundai la Salonul International Auto de la Frankfurt 2019 ...25/08/2019
› Hyundai dezvaluie prima schita a noului i10 ...11/08/2019
› Monitorul Prețurilor Carburanților ...01/07/2019
› Carburanții s-au SCUMPIT din nou ...14/10/2017
› OMV lansează noua benzină MaxxMotion 100plus ...11/06/2017
› SIAB 2007: Volkswagen Autovehicule Comerciale ...11/10/2007
› SIAB 2007: Ajuns la final, se face bilanțul ...15/10/2007
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.