Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți SIAB 2007: Noul Hyundai i30, lansare națională

SIAB 2007: Noul Hyundai i30, lansare națională

Publicat în data de: 10 Octombrie 2007
Categorii: Hyundai, Auto-show, Stiri, Siab-2007.
 

La SIAB 2007, Hyundai Auto România a organizat evenimentul de lansare națională a noului Hyundai i30. Show-ul extraordinar a atras atenția întregii mass-media locale și regionale, nu mai puțin de 450 jurnaliști și parteneri participând la acest eveniment.Noul Hyundai i30 este un autoturism plin de personalitate și echilibrat din toate punctele de vedere: aspect, nivel de echipare, performante, preț, etc. De aici și tema evenimentului de lansare: ECHILIBRUL. Cele 2 momente artistice au fost special alese pentru a transmite ideea de echilibru.

HYUNDAI i30
Hyundai introduce o nouă mașină, i30 și o nouă filozofie a denumirilor alfa-numerice. Viitoarele modele vor avea prefixul “i” urmat de încă 2 cifre. De ce “I”? În primul rând pentru că “i” vine de la INSPIRAȚIE, care este unul din cei 3 stâlpi de rezistență ai politicii de poziționare europeană a mărcii Hyundai (calitate, siguranță de sine, inspirație). Dar “i” vine și de la inteligență și integritate, iar clienții au ajuns să aștepte exact aceste lucruri de la Hyundai; vine și de la inovator, iar i30 exact asta înseamnă. În toate aceste forme, “i” este punctul central al oricărei promisiuni Hyundai. De la această premiză, emblema “i” s-a dezvoltat în mod natural.

Odată cu i30, Hyundai introduce o nouă gamă de modele europene dedicate, poziționate ferm în segmentul principal C. Proiectat pentru cei care caută caracterul practic și stilul, cu un strop de sportivitate, modelul i30 se îndreaptă către persoanele care doresc ceva diferit, dar cu o calitate și integritate dovedite. La lansare va fi disponibil cu 5 uși hatchback, urmat de variant combi, i30 deschizând un nou capitol pentru Hyundai în Europa.

Exterior - Spirit creativ
Formele unduitoare, accentuate de linii puternice scot în evidență spațiul și lungimea ampatamentului modelului i30. Linia neîntreruptă a taliei, clar definită unifică proporțiile clasice. Efectul este modern și în același timp captivant, oferind o impresie dinamică de performanță și pricepere. Cuvintele cheie sunt: stil elegant și echilibru sportiv.

Un design mai cultivat
Stilul frontal distinctiv, sportiv fără a fi agresiv - reprezintă noua identitate de design a mărcii Hyundai. Stilul pronunțat al admisiei frontale pare că se modelează fără efort pe liniile capotei și a stâlpilor. Liniile ascendente ale geamurilor din spate oglindesc linia de contur inferioară. Efectul armonic creează o ținută distinctă și dinamică.

Interiorul - Rafinament dinamic
Ampatamentul lung și lățimea generoasă a modelului i30, combinate cu abilitatea celor de la Hyundai, în legătură cu spațiul interior au condus la crearea unui interior concentrat pe confortul de primă clasă, funcționalitate și caracter practic. Rafinamentul dinamic a fost aplicat fiecărui aspect, inclusiv gestionarii aerului, ambianței aerisite, confortului scaunelor și ergonomiei intuitive.

Interiorul ideal integrat
Dimensiunile modelului Hyundai i30, 4.245 mm lungime, 1.765 mm lățime și 1.480 mm înălțime, încadrează i30 perfect în așteptările clasei C. În plus, ampatamentul lung de 2.650 mm oferă spațialitate interioară, ceea ce a devenit forța design-ului interior inteligent de la Hyundai. Spațiul suplimentar a permis designerilor să optimizeze fiecare aspect. Rezultatul este o libertate mărită de mișcare, o poziționare optimă a scaunelor și a instrumentelor și un confort sporit. Atât în față cât și în spate, spațiul pentru picioare și cel de deasupra capului sunt peste media acceptată.

Adaptabilitate totală
Fiecare i30 are scaune rabatabile 60/40 în spate, care se rabatează oricând aveți nevoie de mai mult spațiu de depozitare și funcționalitate fără a face compromisuri în ceea ce privește siguranța și confortul. Hyundai i30 oferă pasagerilor care stau în spate un sprijin perfect conturat, spațiu mai mare la picioare decât rivalii săi și o gestionare excelentă a aerului interior. Pentru ocupanții scaunelor din față, scaunele reglabile pe înălțime și sprijinul la nivel lombar nu puteau fi mai bine poziționate și mai ușor de operat. Cu un spațiu excelent la picioare, șoferii se pot bucura de călătorie în mod confortabil.

Spațiu convingător în spate
Modelul Hyundai i30 aduce, pe lângă spațiul interior peste medie, și un spațiu de depozitare generos pentru bagaje, ușor de accesat. O lungime utilă de 821 mm, lățime de 1.040 mm și înălțime de 558 mm în zona de bagaje, oferă un volum impresionant de 340 litri, cu scaunele din spate în poziție ridicată. Cu scaunele din spate rabatate, spațiul de depozitare este crescut la 1.141 mm, volumul de încărcare crescând la 1.250 litri. Ca la orice Hyundai, utilitatea și comoditatea modelului i30 nu au fost uitate, portbagajul având un paravan standard și o plasă opțională pentru bagaje.

O selecție largă
Modelul Hyundai i30 va fi disponibil în 4 variante diferite. Chiar și varianta entry, “Classic” oferă o gamă largă de opțiuni precum sistemul audio integrat (Radio+CD+MP3+USB+AUX), sistem de reglare pe înălțime a scaunului șoferului și geamuri electrice în față. Versiunea “Comfort” oferă oglinzi electrice încălzite și colorate pe exterior, acces fără cheie, suport lombar pentru scaunul șoferului, tetiere pentru scaunele din față și lămpi față pentru ceață. Versiunea mai sportiva “Style” este disponibilă cu motorul de 1,6 litri cu o putere de 122 CP, roți de 16” din aluminiu, cauciucuri 205/55 R16, suspensii sport, sistem de monitorizare a presiunii pneurilor, scaune cu tapițerie parțial piele și aer condiționat manual, toate în dotarea standard. Versiunea de top, “Premium” se ridică la nivelul emblemei Hyundai oferind toate aceste dotări, plus aer condiționat automat, ESP, oglindă ECM, sistem de control pentru distanța la parcare, control de croazieră și senzor de ploaie. ESP, bineînțeles, este disponibil pentru toate versiunile ca opțiune, în timp ce pentru majoritatea piețelor europene, ESP va fi o dotare standard.

Motoare și transmisii
Cu trei opțiuni de motoare pe benzină și trei motoare pe motorină, combinate cu transmisie manuală sau automată, noul Hyundai i30 poate satisface teoretic orice preferințe legate de șofat sau propulsie. Toate motoarele pe benzină au 16v CVVT și dispun de tehnologia de admisie variabilă. Toate motoarele diesel pot fi descrise cel mai bine ca fiind de cea mai înaltă tehnologie.

În România, noul Hyundai i30 în varianta hatchback cu cinci uși se comerializează începând cu prețul de 10990 euro (Hyundai i30 1.4 DOHC GL MTCLASSIC) și ajunge la un preț maxim de 16730 euro, pentru modelul Hyundai i30 1.6 CRDi GLS MT PREMIUM (prețuri fără TVA).

Galerie foto completă Hyundai la SIAB 2007

 
 
Citește și:
› Noul Kona Electric este disponibil in Romania, de la 29.640 Euro ...04/02/2020
› Hyundai la Salonul International Auto de la Frankfurt 2019 ...25/08/2019
› Hyundai dezvaluie prima schita a noului i10 ...11/08/2019
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› SIAB 2007: Volkswagen Autovehicule Comerciale ...11/10/2007
› SIAB 2007: Ajuns la final, se face bilanțul ...15/10/2007
› SIAB 2007: Rompetrol a lansat Fill&Go Vehicle Control ...10/10/2007
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.