Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți SIAB 2007: Ajuns la final, se face bilanțul

SIAB 2007: Ajuns la final, se face bilanțul

Publicat în data de: 15 Octombrie 2007
Categorii: Auto-show, Stiri, Siab-2007.
 

Reprezentanții AMC APIA Expo, compania organizatoare a Salonului Internațional de Automobile București (SIAB) au declarat că până sâmbătă inclusiv, circa 220.000 de vizitatori au venit la expoziție, iar duminică, se așteaptă alți 30.000.foto-siab 2007 ajuns la final se face bilantul
"Până acum am avut 220.000 de vizitatori, iar până la sfârșitul acestei zile sigur vom atinge numărul de vizitatori din ediția precedentă, în 2005, adică 250.000", a declarat a președintele AMC Promotion Thierry Hesse.

Întrebat dacă profitabilitatea acestei ediții a fost mai scăzută, decât a celei trecute, Hesse a precizat că nivelul este oarecum același "Am putea spune că scăderea profitului a fost influențată de închirierea spațiului și a structurii demontabile precum și de faptul că organizatorii au avut un număr mai mare de invitații. Pe de altă parte, biletele au fost mai scumpe (15 lei - n.r.), ceea ce mă face să fiu optimist în ceea ce privește profitabilitatea acestui salon. Oricum, noi nu urmărim profitul", a spus Hesse.

Potrivit organizatorilor, chiria pe metru pătrat în cadrul salonului a fost cuprinsă între 50 și 90 euro. Cele mai mari standuri au avut peste 3.000 de metri pătrați.

Referitor la concepte, președintele Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile din România, Brent Valmar, a spus că la SIAB s-a mers pe ideea prezentării unor mașini cât mai apropiate de realitate "Clienții români de mașini sunt unii dintre cei mai exigenți din Europa.

Trebuie să le prezentăm modele palpabile înaintea proiectelor de show", a explicat Valmar.

"Bună parte din mașinile prezentate în premieră la Frankfurt este posibil să nu fi fost disponibile. Unele se află în faza de prelansare și poate au avut unele restricții. Oricum, Salonul Internațional Auto București (SIAB), ediția 2007, a fost mult peste salonul omolog de la Budapesta - ca noutăți, ca pregătire, ca investiție, ca disponibilitate din partea expozanților să investească în participarea la eveniment, ca număr al reprezentanților mass-media", declara Valmar pentru NewsIn, în a doua zi a salonului.

Referitor la pagubele produse mașinilor de către vizitatori, Valmar a spus că nu trebuie făcut un capăt de țară din asta, iar Thierry Hesse a declarat că și la cel mai mare Salon francez vizitatorii au produs pagube modelelor expuse. "La Salonul de la Paris sunt persoane specializate în așa ceva", a explicat Hesse.

Ca planuri, organizatorii SIAB au susținut necesitatea unui amplasament definitiv, ori cel de la Otopeni, unde are loc anul acesta, ori la Romexpo. "Momentan Romexpo oferă spațiu inegal de expunere. Există acea hală rotundă care este un spațiu excelent, dar acolo nu ar putea încăpea toți expozanții, deci unii dintre ei ar trebui să expună în spațiile adiacente. La Otopeni am reușit să oferim tuturor condiții egale", a spus Thierry Hesse.

Ediția 2007 a SIAB este organizată de AMC APIA Expo - companie constituită de Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile din România (APIA) - și de AMC Promotion, compania franceză care organizează salonul auto de la Paris.

Salonul Internațional de Automobile București 2007 s-a desfășurat între 5 și 14 octombrie în interiorul fostului hyper-market Metro Otopeni și pe alți 25.000 de metri pătrați, în parcare, unde a fost amenajat un pavilion ușor, din plastic.

Cele mai importante noutăți de la SIAB 2007
Galerie foto completă SIAB 2007


 
 
Citește și:
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Hyundai la Salonul International Auto de la Frankfurt 2019 ...25/08/2019
› Hyundai dezvaluie prima schita a noului i10 ...11/08/2019
› SIAB 2007: Volkswagen Autovehicule Comerciale ...11/10/2007
› SIAB 2007: Rompetrol a lansat Fill&Go Vehicle Control ...10/10/2007
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.