Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Salonul Auto București & Accesorii 2014 are susținerea APIA

Salonul Auto București & Accesorii 2014 are susținerea APIA

Publicat în data de: 25 Iunie 2014
Categorii: Auto-show, Stiri.
 

Premium Expo, organizator al Salonului Auto București și Accesorii, a inițiat un parteneriat cu APIA - Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile, singura asociație din România ce reprezintă producătorii și importatorii auto.foto-salonul auto bucuresti  accesorii 2014 are sustinerea apia
„Prin intermediul acestui parteneriat ne dorim că întreaga piață auto din România să își canalizeze toate eforturile în ceea ce privește prezentarea premierelor naționale, a noilor modele cât și a ofertelor dedicate în cadrul Salonului Auto București și Accesorii, evenimentul cu cea mai lungă tradiție de desfășurare în România”, se arată într-un comunicat al organizatorului SAB&A.

În calitate de membră a celui mai important for reprezentant al producătorilor și importatorilor de automobile (OICA – Organizația Internațională a Constructorilor de Automobile), APIA a avut rol de organizator și a reprezentat principalul liant în recunoașterea saloanelor auto SAB & Accesorii – 1997, 1999, 2001; SIAB – 2003, 2005, 2007 ca internaționale.

„Suntem onorați de încheierea acestui parteneriat și suntem convinși că reprezintă un garant al imaginii și calității ridicate a Salonului Auto București și Accesorii, într-o perioadă în care piața auto din România intră pe un trend pozitiv”, mai spun organizatorii.

Salonul Auto București și Accesorii este primul eveniment auto cu caracter specializat organizat în România. Primele patru ediții ale Salonului Auto București și Accesorii au fost organizate între anii 1993 – 1996. Succesul acestor ediții din punct de vedere al mărcilor prezente cât și al afluxului de vizitatori (120.000 de vizitatori în anul 1996) au făcut că SAB & Accesorii să fie introdus prin eforturile susținute ale APIA în calendarul internațional al OICA, singurul for internațional ce poate da un asemenea gir. Anul 2011 a însemnat revenirea SAB & Accesorii în ediție națională, anul acesta evenimentul aflându-se la a XII-a ediție.

Scopul stabilirii parteneriatelor atât cu Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile, cât și cu autoritățile publice implicate în dezvoltarea industriei auto din România cu ocazia organizării SAB & Accesorii este acela de a contribui împreună la dezvoltarea acestei piețe de o mare însemnătate pentru economie.

Acest lucru a devenit acum posibil, iar un pas important în realizarea lui îl reprezintă atragerea atenției publicului vizitator SAB & Accesorii, atât public larg, cât și specialiști, prin prezentarea ultimelor noutăți din domeniu, la un eveniment ce reprezintă catalizatorul vânzărilor din domeniul industriei auto.

Salonul Auto București și Accesorii 2014 va avea loc la Romaero Băneasa, în perioada 23 octombrie – 2 noiembrie.

 
 
Citește și:
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.