Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Reuniunea de iarnă a Asociației Club Duster a avut loc, în premieră, în Bucegi

Reuniunea de iarnă a Asociației Club Duster a avut loc, în premieră, în Bucegi

Publicat în data de: 21 Februarie 2012
Categorii: Dacia, Stiri.
 

Între 17-19 februarie a avut loc prima reuniune de iarnă a fanilor Duster. Peste 30 de persoane și 16 mașini din București, Ilfov, Argeș, Vâlcea, Iași au participat la această întâlnire care s-a ținut la Moroeni, în apropierea Parcului Național Bucegi.foto-reuniunea de iarna a asociatiei club duster a avut loc in premiera in bucegi
Alături de acești fani Duster s-au aflat și câțiva reprezentanți ai Clubului Duster 4x4 Everyone, din care fac parte angajați ai Dacia și ai Renault Technologie Roumanie, concurenți în Campionatul Național de Off-Road.

Participanții au profitat de timpul plăcut și de zăpada în exces din zona montană pentru a testa capacitățile propriilor vehicule. În prima parte a zilei de sâmbătă, s-au întrecut în «frumusețea» mașinilor și într-o cursă contra-cronometru pe traseu închis și teren înzăpezit. A doua parte a zilei a fost dedicată efectuării unui traseu montan, în caravană. Destinația aleasă a fost cabana Bolboci, situată la o altitudine de 1460 m, în Parcul Național Bucegi. Drumul nu a fost lipsit de dificultăți, traseul fiind străjuit de nămeți și acoperit cu zăpadă care, cel mai adesea, masca dâmburi de gheață. Însă, toate obstacolele au fost depășite fără emoții de caravana de Dacia Duster din care a făcut parte și un vehicul Dacia Duster 4x2, echipat cu lanțuri.

Seara, câștigătorii întrecerilor de peste zi au fost premiați cu accesorii specifice modelului - două scuturi de motor din aluminiu, două bare inox față și două cotiere. Ceremonia s-a încheiat cu o degustare de vinuri și cu un tort în formă de Dacia Duster, care a făcut deliciul copiilor veniți la reuniune alături de părinții lor.

Duminică, prima parte a zilei a fost consacrată unui atelier susținut de membrii Clubului Duster 4x4 Everyone. Marin Marian, liderul clubului, și colegii săi le-au dezvăluit pasionaților de off-road câteva dintre secretele pregătirii unui vehicul pentru competiții «tot-teren», dificultățile pe care le-au întâmpinat la participările din 2010 și 2011 la Transylvania Adventure Trophy sau în campionatul național de off-road 2011. De asemenea, ei le-au dat câteva sfaturi privind dotarea vehiculului pentru off-road și cum se utilizează corect accesoriile precum troliul, șufa, ochetul, cablurile de ancorare etc., cum pot folosi la maximum capacitățile Dacia Duster 4x4 pentru a ieși din diverse situații dificile sau chiar periculoase. Vizionarea câtorva înregistrări de la concursurile în care au fost implicați membrii clubului a fost edificatoare pentru audiență, care nu a ratat ocazia pentru a pune nenumărate întrebări.

Reuniunea s-a încheiat în jurul prânzului, cu o fotografie de grup din care nu au lipsit vedetele reuniunii, Dacia Duster.

„Organizarea acestei Întâlniri Naționale a fost o provocare pentru noi, cei 5 membri fondatori ai Asociatiei Club Duster (www.asociatiaclubduster.ro), însă credem că am răspuns așteptărilor participanților și le-am oferit plăcerea unui week-end deosebit în care să profite din plin, în cadru organizat și bine protejat de pericole, de capabilitățile Duster, precum și să afle lucruri interesante despre acestea de la specialiști. Toți participanții la întâlnire sunt membri ai comunității www.forumduster.ro și ne-am bucura ca la următoarea ediție, cea din vara 2012, să avem alături de noi dusteriști cât mai mulți cu care sa împărtășim aceste momente deosebite.

Toți cei interesați sa ne cunoască și să facă parte din comunitatea noastră sunt invitați să ne scrie un e-mail la adresa narcis.costache@asociatiaclubduster.ro și să ne viziteze on-line pe și www.forumduster.ro”, a declarat Narcis Costache.

 
 
Citește și:
› Dacia anunță la Paris un nou motor în gamă ...02/10/2018
› Dacia vinde mașini online ...25/08/2018
› Dacia, 50 de ani de la prima mașină ...20/08/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2018 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.