Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Renault prezintă noul Kadjar pentru 2019

Renault prezintă noul Kadjar pentru 2019

Publicat în data de: 13 Septembrie 2018
Categorii: Renault, Auto-show, Facelift, Stiri, Paris.
 

Renault dezvăluie astăzi Noul Kadjar, care va debuta la Salonul Auto de la Paris. Noul Kadjar face progrese sub toate aspectele, folosind un stil mai dinamic si rafinat, însă păstrând liniile de SUV. Comercializarea începe din 2019.foto-renault prezinta noul kadjar pentru 2019
 ›Galerie foto:
foto-renault prezinta noul kadjar pentru 2019 foto-renault prezinta noul kadjar pentru 2019 foto-renault prezinta noul kadjar pentru 2019 foto-renault prezinta noul kadjar pentru 2019
foto-renault prezinta noul kadjar pentru 2019 foto-renault prezinta noul kadjar pentru 2019 foto-renault prezinta noul kadjar pentru 2019 foto-renault prezinta noul kadjar pentru 2019
foto-renault prezinta noul kadjar pentru 2019 foto-renault prezinta noul kadjar pentru 2019
Din 2015, Kadjar s-a remarcat în segmentul SUV-urilor compacte, cu ajutorul design-ului fluid, calităților dinamice și confortului său. Încă de la început, modelul a beneficiat de experiența partenerului Nissan în ceea ce privește eficiența tracțiunii integrale. Noul Kadjar face progrese sub toate aspectele, folosind un stil mai dinamic si rafinat, însă păstrând liniile de SUV.

O nouă identitate luminoasă

O noutate importantă o reprezintă adoptarea blocurilor optice LED. Pe baza identitatii vizuale sub forma literei ‚C”, Kadjar propune semnalizatoare, stopuri și lumini de ceata cu tehnologia Pure Vision LED. Designerii au retușat partea frontala și spatele modelului, pentru a spori atractivitatea. Atât grila fată cat și bara spate au noi inserții și detalii cromate. în gamă, clienții pot opta pentru tipuri de roți de 17 și 19 inch, precum și trei culori inedite: "Vert Oural", "Iron Blue" și "Gray Highland ".

Design interior

Noul Kadjar pune accent pe confort, calitatea materialelor și ergonomie. Interiorul a fost revizuit, în așa fel încât să fie cât mai agreabil, în utilizarea zilnică. Partea centrală a tabloului de bord găzduiește un nou ecran multimedia, care oferă o luminozitate și o sensibilitate la atingere îmbunătățite. Perfect integrată, unitatea este la același nivel cu suprafața tabloului de bord, oferind fluiditate și eleganță.

În noua gama, modelul propune nuanțe inedite, precum și tapițerii avand texturi cu efect 3D. Tapițeria Alcantara este disponibilă și pe noua echipare Black Edition. La exterior, această versiune iese în evidență datorită jantelor de aliaj de 19 inch, scuturilor de protecție în nuanțe contrastante și oglinzile retrovizoare negre.

Echipamente și confort

La bordul modelului Kadjar, confortul este un aspect diferențiator, drept urmare eforturile s-au canalizat spre evoluție. Scaunele au fost reproiectate, oferind ajustare pe lungime, comenzile oglinzilor electrice s-au alăturat panoului de control al portierelor, iluminate în timpul nopții, iar confortul termic al pasagerilor a crescut, datorită integrării unor noi aeratoare în zona rândului doi de scaune. Sistemul multimedia R-Link este echipat cu funcția de replicare a smartphone-ului, compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay. În partea din spate, pasagerii au două porturi USB pentru a încărca telefoane, tablete, console de jocuri etc.

Motorizări

Noul Kadjar adoptă cea mai recentă generație de motoare Renault. Atât benzina cât și diesel, acestea integrează cele mai recente tehnologii de depoluare pentru a respecta standardele în vigoare.

Benzina : 1.3 TCe FAP ultramodern

Noul SUV adoptă motorul 1.3 TCe inaugurat pe Scenic și apoi lansat pe Captur și Megane. Dezvoltat de Alianță în colaborare cu Daimler, acesta se află la cel mai înalt nivel din punct de vedere al performanței. Arhitectura cu 4 cilindri este garanția funcționării fără vibrații, în timp ce cuplul său generos oferă o mare ușurință la turații reduse. Pe Kadjar, acest motor este echipat cu un filtru de particule (FDP), al cărui rol este să îndepărteze particulele din gazele de eșapament prin captarea lor într-o structură microporoasă celulară care se regenerează automat la intervale regulate. Acest motor "TCe FAP" are patru versiuni: TCe 140 FAP cuplat cu o cutie de viteze manuală, TCe 140 FAP cuplat cu o cutie automată cu dublu ambreiaj EDC, TCe 160 FAP cuplat cu o cutie de viteze manuală și TCe 160 FAP cuplat cu o cutie automată cu dublu ambreiaj EDC.

Diesel: mai multă putere, mai multă plăcere, mai puține emisii

Noul Kadjar primește motoare diesel modernizate cu un sistem selectiv de reducere catalitică (SCR), considerat cel mai eficient sistem de post-tratare a oxizilor de azot (NOx). Această tehnologie reduce emisiile poluante ale motoarelor, fără niciun impact asupra performanței. De asemenea, motoarele propuse pe Kadjar, denumite acum "Blue dCi", oferă mai multă putere și plăcerea de a conduce.

• Blue dCi 115 are 5 CP în plus și un cuplu cu 10 Nm mai mare decât motorul din generația anterioară. Disponibil cu o cutie de viteze manuală, acesta va fi oferit ulterior cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC.

• Blue dCi 150 este motorizarea de top pentru Kadjar, avand o putere mai mare cu 20 CP față de modelul precedent. Cuplat la o cutie de viteze manuală, acesta va fi oferit atât cu transmisie 4x2 cât și cu transmisie 4x4.

Transmisia integrala 4WD, îi permite noului model să evolueze pe drumuri alunecoase. Șoferul poate alege modul de transmitere: „2WD“, „4WD AUTO“ sau „4WD LOCK“. Garda la sol este de 200 mm, unghiul de atac este de 17 °, iar cel de degajare este de 25 °.

Pentru versiunile 2WD, Kadjar propune Extended Grip. În combinație cu anvelopele all season, acest sistem de control optimizează tracțiunea vehiculelor și facilitează condusul pe drumuri noroioase sau nisipoase.

Comercializarea în Romania este programată în prima parte a anului 2019.

 
 
Citește și:
› Renault ZOE a parcurs 26.845 de km în România ...09/05/2019
› Renault lansează vânzarile de mașini online în România ...23/02/2019
› Renault prezintă noul Clio pentru 2019 ...03/02/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› Volkswagen și Microsoft, parteneriat strategic ...03/03/2019
› Skoda Superb va dispune de tehnologie de iluminare de ultimă oră ...14/05/2019
› Nou Mitsubishi ASX pentru 2020, premiera mondiala la GENEVA ...17/02/2019
› Noua Mazda3 pentru 2019, Design KODO evoluat și cele mai avansate ...11/02/2019
› SEAT își prezintă toate noutățile la Paris ...11/10/2018
› Dacia anunță la Paris un nou motor în gamă ...02/10/2018
› Noul BMW Seria 3 Sedan pentru 2019, premieră mondială la Paris ...26/09/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.