Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Rafael Nadal merge cu noul Kia Stinger

Rafael Nadal merge cu noul Kia Stinger

Publicat în data de: 22 Octombrie 2017
Categorii: Kia, Stiri.
 

Kia i-a înmânat vedetei tenisului mondial cheile de la noul sedan sport Stinger chiar la sediul Academiei Rafael Nadal by Movistar din Mallorca. Parteneriatul dintre Kia Motors și Rafael Nadal a început în 2004foto-rafael nadal merge cu noul kia stinger
Kia Motors i-a oferit noul model Kia Stinger lui Rafael Nadal, numărul 1 în tenisul mondial și ambasador global al mărcii Kia.

Starul tenisului a primit noul Kia Stinger la Academia Rafael Nadal din Manacor, Mallorca, orașul natal al lui Nadal. Cheile i-au fost înmânate de către Președintele Kia Motors Iberia, Yangseop Gihl, Directorul General Emilio Herrera și Directorul de Marketing și Comunicare Ricardo de Diego.

Emilio Herrera a comentat: “Nadal este cel mai bun ambasador la care poate visa un brand iar noi am avut privilegiul de a crește împreună. Rafa reprezintă consecvență, efort, modestie și pasiune. Acestea sunt valorile pe care le avem în comun. Suntem onorați să-i înmânăm cheile noului Stinger, cel mai surprinzător și captivant model al nostru.”

Noul Kia Stinger va fi comercializat în Europa în cursul trimestrului patru al acestui an. În Romania va sosi la jumătatea lunii Noiembrie. Stinger, cel mai performant autoturism produs vreodată de Kia, respectă spiritul unui Gran Turismo autentic - puternic, elegant și capabil de a transporta oamenii în mare viteză și cu stil.

Stinger va fi disponibil în Europa în trei tipuri de motorizări: un motor turbo pe benzină de 2.0 litri, un motor puternic twin-turbo V6 de 3.3 litri și un motor turbodiesel de 2.2 litri.

Kia și Rafael Nadal
Nadal a început colaborarea cu Kia Motors în Spania, în anul 2004, în anii de început ai carierei sale profesioniste în tenis. A devenit ambasadorul mărcii Kia în Spania, urmând ca, doi ani mai târziu, să fie numit ambasador global al brandului.

Nadal este unul dintre cei mai admirați și laureați sportivi din toate timpurile. A intrat în lumea tenisului în 2001, la vârsta de 15 ani. Înainte de a împlini 20 de ani, câștigase deja zece titluri ATP (Association of Tennis Professionals). Printre multe alte premii și distincții câștigate, Nadal este deținătorul a 16 titluri de Grand Slam, două medalii olimpice, patru titluri de Cupa Davis și 75 de titluri în turneele ATP. Câștigând mai mult de 60 de partide în 2017, Nadal continuă să-și consolideze poziția în topul clasamentului ATP.

Kia Motors Iberia colaborează activ cu Fundația Rafa Nadal într-un număr important de proiecte și deține un acord cu Academy by Movistar, deținută de tenismen, ca furnizor oficial de vehicule. Kia a sprijinit ani de zile turneele de tenis pentru copii ‘Rafa Nadal Tour’.

 
 
Citește și:
› Kia își dezvăluie noul logo și noul slogan global al mărcii ...09/01/2021
› Noul Kia Rio facelift vine cu sistem de propulsie mild-hybrid ...31/05/2020
› Kia Telluride este Mașina anului 2020 în lume ...07/05/2020
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.