Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Prima clădire MINI LIVING din lume, la Shanghai

Prima clădire MINI LIVING din lume, la Shanghai

Publicat în data de: 22 Noiembrie 2017
Categorii: Mini, Stiri.
 

După o serie de experimente de design, creează acum primul proiect de locuință comună în China.foto-prima cladire mini living din lume la shanghai
Pe măsură ce urbanizarea continuă să-și atingă ritmul, spațiile atractive de locuit din orașele mari devin din ce în ce mai rare. Într-adevăr, mai mulți oameni trăiesc pe o amprentă în scădere. Prin MINI LIVING, MINI are deja o tradiție în explorarea problemelor marilor aglomerații urbane.

După o serie de experimente de design, creează acum primul proiect de locuință comună în China. MINI colaborează cu dezvoltatorul chinez Nova Property Investment Co. pentru a transforma un complex industrial neutilizat din districtul Jing'An al Shanghai într-o inițiativă de locuință comună multistratificată, alcătuită din apartamente, spații de lucru și spații culturale/de agrement. Lucrările de transformare sunt programate să înceapă înainte de sfârșitul acestui an.

Lansat în 2016, MINI LIVING a explorat noi tipuri de concepte de locuit care caută să maximizeze calitatea vieții în spații minime - toate în conformitate cu motto-ul mărcii: utilizare creativă a spațiului. Proiectul din Shanghai înseamnă că MINI translatează în premieră ideea conceptului, încapsulată de instalațiile anterioare, într-un proiect real de clădire. O fostă vopsitorie va fi transformată într-un hotspot urban cu spațiu generos de lucru, interacțiune și locuit. Aici, MINI LIVING va oferi apartamente, spații de lucru ce pot fi rezervate și servicii, cum ar fi automobile pentru utilizare în comun, ca parte a unui concept care să permită flexibilitate personală maximă și utilizare optimă a spațiului. Ideea MINI LIVING - vom obține mai mult atunci când împărțim - se aplică nu numai locuitorilor clădirii, ci și celor ai orașului ca ansamblu. Într-adevăr, anumite părți ale complexului MINI LIVING vor fi accesibile publicului larg.

"MINI a fost întotdeauna un brand urban. Nu numai că simte pulsul orașului, ci și injectează acel puls cu energie suplimentară", explică Peter Schwarzenbauer, membru al Consiliului de Administrație al BMW AG și responsabil pentru MINI, Rolls-Royce, BMW Motorrad, Experiența Clienților și Inovație Digitală în Afaceri BMW Group. "De asemenea, la MINI suntem bine familiarizați cu utilizarea inteligentă a spațiului; în 1959, clasicul Mini a maximizat experiența disponibilă într-o amprentă foarte mică. MINI LIVING duce aceste cunoștințele din automobilele pe care le conducem în locurile în care trăim. Reconsiderăm ideea spațiului de locuit în oraș și dezvoltăm concepte atrăgătoare, orientate spre nevoi. Obiectivul nostru este să oferim o calitate extrem de ridicată a vieții într-o zonă extrem de redusă." Peter Schwarzenbauer a semnat contractul cu Nova Property la evenimentul MINI's Urban Matters de la Shanghai, la începutul lunii noiembrie.

MINI LIVING este mai mult decât unde locuiești
Proiectul MINI LIVING din Shanghai se bazează pe un concept inovator de locuință comună. Într-o zonă în dezvoltare a districtului bine dezvoltat Jing'An din centrul orașului, un grup de șase clădiri va fi transformat într-un cartier urban vibrant. MINI LIVING va deveni o casă pentru persoane singure, colocatari și familii pe termen scurt, mediu și extins. Designul și, prin urmare, caracterul interior al apartamentelor este internațional, modern și simplu și face referire la istoria orașului Shanghai. Cu toate acestea, să locuiești într-un apartament care ocupă doar o suprafață mică nu înseamnă în niciun caz un confort redus. Orice lucru care nu se încadrează în interiorul apartamentelor (activități sau obiecte) poate fi găzduit în spațiile adiacente.

MINI LIVING oferă spațiu și pentru a experimenta ceea ce înseamnă comunitatea. Foaierurile de dimensiuni mari oferă un loc excelent pentru a petrece timpul, în timp ce zonele expoziționale și o piață alimentară invită spre o privire mai atentă. Facilitățile disponibile includ, de asemenea, grădini, locuri de joacă, magazine și restaurante, în care vor fi binevenite și persoanele care locuiesc în alte zone din Shanghai. MINI LIVING dorește să promoveze interacțiunea socială, nu numai printre locuitorii săi, ci și cu oamenii din alte părți ale orașului. La urma urmei, unul dintre obiectivele principale ale MINI LIVING este de reuni oamenii și de a încuraja experiențele comune.

"Prin MINI LIVING căutăm să creăm o alternativă veritabilă în cadrul pieței de închirieri a orașelor mari", spune Esther Bahne, director MINI pentru Strategie de Brand și Inovația Afacerii. "Oferim un loc care se poate adapta locuitorilor săi, este flexibil și permite spațiului să respire. MINI LIVING oferă locuitorilor intimitatea lor, dar le permite și să interacționeze cu o varietate de oameni diferiți. Iar acești primi pași se fac într-un oraș nou, mult mai omogen. Ideea este că locuitorii noștri se simt aici ca acasă."

În plus față de spațiul propriu-zis, proiectul cuprinde și servicii suplimentare care pot fi accesate digital. De exemplu, rezidenții pot rezerva restaurante, curățarea camerelor și servicii, pot comandă hrană și pot închiria opțiuni de mobilitate. Astfel, MINI LIVING nu numai că demonstrează modul în care spațiul poate fi utilizat într-un mod inteligent, ci oferă și posibilități de personalizare și o gamă largă de servicii digitale.

 
 
Citește și:
› MINI electric, primele detalii ale modelul de serie ...15/07/2018
› Noul MINI Hatch și noul MINI Cabriolet debutează în România cu un ...03/06/2018
› Înapoi în viitor: Clasic Mini Electric ...01/04/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2018 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.