Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Premierele Mercedes-Benz la Beijing

Premierele Mercedes-Benz la Beijing

Publicat în data de: 21 Aprilie 2008
Categorii: Mercedes, Smart, Auto-show, Stiri, Auto-China.
 

Se poate spune că debutul noului GLK la Salonul Auto din Beijing, reprezintă o piatră de hotar în istoria Mercedes-Benz. SUV-ul compact al constructorului german este primul Mercedes ce își celebrează premiera mondială în China.foto-premierele mercedes-benz la beijing
 ›Galerie foto:
foto-premierele mercedes-benz la beijing foto-premierele mercedes-benz la beijing foto-premierele mercedes-benz la beijing foto-premierele mercedes-benz la beijing
foto-premierele mercedes-benz la beijing foto-premierele mercedes-benz la beijing foto-premierele mercedes-benz la beijing foto-premierele mercedes-benz la beijing
„Modelul nostru cel mai important din anul 2008, este tributul nostru adus noului sector, ce a avut o dezvoltare foarte rapidă.” A declarat Dr Dieter Zetsche Director de Management la Daimler AG și Mercedes-Benz Cars.

Caracteristicile dinamice ale compactului all-roader sunt simbolizate de performanțele atletice ale practicantului de Free Running Sebastian Foucan și a echipai sale. Foucan este fondatorul acestei discipline sportive ce și-a câștigat recunoașterea globală odată cu spectaculoasele cascadorii din ultimul film cu James Bond - Casino Royale.

Faimoasă pentru succesul ei cinematografic actrița Zhang Ziyi este o vedetă a filmelor chinezești, fiind prezentă ca oaspete de onoare la premiera mondială Mercedes GLK. Vedeta a declarat „Îmi place la nebunie acest puternic all-roader, are un caracter ireproșabil - este un partener perfect ce mă poate duce în completă siguranță și confort oriunde vreau, în special pe străzile orașului, unde se descurcă foarte bine.”

Noul GLK - vehiculul potrivit la timpul potrivit

SUV-ul compact GLK extinde gama de succes a SUV-urilor Mercedes la un număr de 5 modele, oferind clienților o nouă incursiune în lumea tracțiunii integrale (all-wheel-drive) oferită de constructorul german. „Noul GLK se evidențiază cu un design deosebit și combină puterea modelelor noastre de dimensiuni mai mari cu forma unui vehicul compact, oferind beneficii la capitolul CONSUM,” afirmă directorul de Dezvoltare Daimler, Dr. Thomas Weber. Cu această formă inteligentă , Mercedes-Benz aduce contribuția sa la reducerea emisiilor poluante din segmentul SUV-urilor.

Drumul către succes - Mercede-Benz pe piața din China

Cu 26,900 de automobile vândute în anul 2007- o creștere de 53% față de anul precedent - Mercedes-Benz a reușit să extindă cu succes volumul autovehiculelor sale de pe străzile Chinei. Numai în primele 3 luni ale acestui an volumul vânzărilor a crescut cu 43%. De asemenea modelul E-Class, construit local, a adus o contribuție majoră pentru această creștere substanțială, iar din luna martie și modelul C-Class va fi produs în China urmând ca în 2009 vehiculele comerciale Mercedes-Benz să fie produse la Fuzhou.

De la intrarea sa pe piața din China compania germană a făcut din cumpărătorii brandului său cei mai satisfăcuți clienți. Conform J.D. Power Mercedes-Benz ocupă primul loc fiind cu mult înaintea concurenței.

În China cel mai bine vândut sedan de lux este modelul Mercedes-Benz S-Class. Numai în luna martie au fost livrate peste 1,400 de unități ale acestui model - mai mult decât cantitatea dublă din aceeași perioadă a anului trecut.
China a devenit acum a doua dintre cele mai importante piețe Mercedes S-Class. Constructorul german va mai aduce pe această piață un nou reprezentant - modelul S350 4MATIC, și încă două vehicule - CL 600 și M-Class ambele fiind prezentate la Beijing alături de GLK și S 350 4MATIC.

„Din 2009 Smart va fi cel de al treilea brand Mercedes-Benz Cars prezent în China alături de Mercedes-Benz și Maybach” a declarat Dr. Zetsche.
Este vorba despre modelul Smart Fortwo, devenit foarte pe popular pe piața din Europa și mai nou pe cea din SUA. La salonul Auto de la Beijing vizitatorii pot admira micul Fortwo la standul individual Smart.

 
 
Citește și:
› Chinezii au devenit cel mai mare acționar Daimler ...25/02/2018
› BMW, Daimler, Ford, Audi și Porsche vor încărcare ultrarapidă de- ...02/12/2016
› AUDI, BMW și Daimler se unesc pentru a dezvolta soluții de comuni ...27/09/2016
› Noile smart fortwo și forfour, disponibile în România de la 8.700 ...04/12/2014
› Noile Smart ForTwo și ForFour, în România de la 9.155 Euro ...21/08/2014
› VIDEO: Noul Smart ForTwo vs. Mercedes-Benz Clasa S - crash test ...20/07/2014
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Topul celor mai reușite 10 concepte de la Beijing ...23/04/2008
› Bugatti lansează Veyron și în China ...22/04/2008
› Ferrari On-to-One debutează la Beijing odată cu noul 612 Scagliet ...21/04/2008
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.