Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Premiere în România la Salonul Auto Moto București

Premiere în România la Salonul Auto Moto București

Publicat în data de: 04 Aprilie 2013
Categorii: Kia, Mitsubishi, Auto-show, Stiri.
 

Mit Motors Int. (dealer și service autorizat pentru mărcile KIA, ISUZU și MITSUBISHI) participă la primul mare eveniment auto al anului, Salonul Auto Moto București.foto-premiere in romania la salonul auto moto bucuresti
În perioada 3-7 aprilie 2013, în cadrul SAM (Salonul Auto Moto) din Piața Constituției, Mit Motors Int. aduce cele mai reprezentative modele ale mărcilor Kia Motors și Isuzu Motors.

Kia Motors este singurul producător auto din lume care oferă garanție de 7 ani, integrală, transmisibilă, la toate modelele.

În standul KIA, clienții vor face cunoștință, în premieră în România, cu noul model KIA Sorento. În condițiile în care taxele și impozitele sunt din ce în ce mai apăsătoare pentru proprietarii de autovehicule, Sorento propune un motor nou, CRDI de 2,0 litri, Euro 6, pentru care timbrul de mediu este ZERO, iar impozitele, RCA, consumul de combustibil și costurile de întreținere sunt sensibil mai mici. Și, în plus, sunt oferite 2 variante: cu 5 sau 7 locuri.

Alături de Sorento, nu lipsește noua generație a unui model care a făcut deja istorie în industria auto. Este vorba despre noua familie cee’d, cu un design provocator și nivel de echipare comparabil cu modele din segmentele superioare. Rio, Venga, Optima și Sportage completează gama KIA.

O altă premieră, de data aceasta de la ISUZU, este modelul D-Max (pick-up) special echipat pentru vânătoare. S-a optat pentru această variantă fiind un domeniu perfect pentru o mașină polivalentă, capabilă să ruleze atât pe asfalt, cât și în off road. Nu este de neglijat nici faptul că D-Max oferă cel mai redus consum de combustibil din segmentul pick-up-urilor.

Clienților Mit Motors li s-a pregătit și o ofertă specială de leasing, realizată cu un avans minim de 20%, 5,5% dobândă pe an, valoare reziduală inclusă și o perioadă de maxim 5 ani. Oferta este valabilă atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice.

Pentru cee’d, model strategic în România, oferta este: avans minim de 25%, 0% dobândă pe an, valoare reziduală inclusă și o perioadă de maxim 2 ani.

În perioada salonului, toate modelele KIA și ISUZU expuse beneficiază de oferte speciale de preț.

 
 
Citește și:
› Kia Telluride este Mașina anului 2020 în lume ...07/05/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Kia lansează XCEED și CEED SW plug-in hybrid ...06/10/2019
› Nou Mitsubishi ASX pentru 2020, premiera mondiala la GENEVA ...17/02/2019
› Mitsubishi prezintă noul pick-up L200 ...10/11/2018
› Noul SUV Coupe Mitsubishi Eclipse Cross, expus în premieră în Rom ...21/09/2017
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.