Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Premieră mondială: noul Opel Insignia debutează la Salonul Auto de la Geneva

Premieră mondială: noul Opel Insignia debutează la Salonul Auto de la Geneva

Publicat în data de: 25 Februarie 2017
Categorii: Opel, Auto-show, Stiri, Geneva.
 

Pentru Opel, cea de-a 87-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Geneva (7 - 19 martie 2017) se învârte în jurul noului Opel Insignia.foto-premiera mondiala noul opel insignia debuteaza la salonul auto de la geneva
Producătorul auto din Rüsselsheim va prezenta în premieră variantele Grand Sport și Sports Tourer ale modelului său vârf de lance, la standul Opel din Pavilionul 2 al centrului Palexpo (standul 2231). Duetul dinamic va fi prezentat în cadrul conferinței de presă Opel care va avea loc pe 7 martie, ora 11:00 CET.

Cu un preț de vânzare începând de la 25.940 € (preț de vânzare recomandat, inclusiv TVA în Germania), cea de-a doua generație Opel Insignia oferă un raport excelent calitate/preț. În plus, două noi servicii OnStar și noul program Opel Exclusive pentru noul Insignia vor fi prezentate, de asemenea, în premieră la Geneva.

A doua generație a modelului Insignia impresionează prin armonia caroseriei și numeroase soluții high-tech, de la farurile cu matrice cu LED-uri Opel IntelliLux LED®, sistemele ultra-moderne de asistență pentru șofer precum Asistentul activ pentru menținerea benzii de circulație și până la excepționalul afișaj pe parbriz. Capota activă pentru o protecție sporită a pietonilor desăvârșește oferta de sisteme care sporesc semnificativ nivelul de siguranță. În plus, modelul Insignia este echipat cu o conectivitate de primă clasă specifică Opel, cu integrare a smartphone-ului și o funcție nouă Opel OnStar – asistentul personal, care le permite ocupanților autovehiculului Insignia să rezerve camere la hotel și să caute locuri de parcare disponibile cu ajutorul unui consultant OnStar. Per ansamblu, noul Insignia impresionează printr-un nivel ridicat de dinamism, spațiu suplimentar și un raport excelent calitate/preț, care îl transformă într-un concurent serios chiar și pentru mărcile premium.

Ieșiți în evidență cu Opel Exclusive

Pe lângă noile variante ale modelului Insignia și noile servicii OnStar, la Geneva va fi lansat în premieră și noul program Opel Exclusive. Acesta le va permite clienților să iasă în evidență, oferindu-le posibilitatea de a-și personaliza autovehiculul Insignia după preferințe.

După alegerea culorii, clienții Opel Exclusive pot adăuga o altă notă personală autovehiculului, alegând unul dintre cele trei finisaje ale caroseriei Opel care se potrivește cel mai bine personalității lor.

În plus, Opel Exclusive va oferi numeroase alte posibilități de personalizare, inclusiv opțiuni din piele, o selecție de jante și elemente de design decorative doar pentru clienții Exclusive.

Ca parte a programului Exclusive, Opel va explora și noi soluții digitale, cum ar fi imagini din showroom în format 4K, o rezoluție UHD.

„7 în 17”

Cele două modele noi, care vor fi prezentate în premieră la Geneva, Insignia Grand Sport și Insignia Sports Tourer, sunt elemente cheie ale ofensivei de produse Opel „7 în 17”, prin care șapte modele noi vor fi lansate în cursul acestui an în Europa. Acestora li se vor adăuga revoluționarul Ampera-e, care surclasează autovehiculele electrice concurente cu o autonomie de 520 km în modul electric conform NEDC (măsurată în conformitate cu Noul Ciclu European de Conducere), aventurosul Insignia Country Tourer cu tracțiune integrală și modelul Opel Vivaro cu un nivel sporit de confort și flexibilitate. În plus, Opel va lansa pe piață modelele Crossland X și Grandland X. Crossland X se va alătura modelului Mokka X în segmentul B al autovehiculelor CUV/SUV, care înregistrează o dezvoltare de excepție, în timp ce Grandland X va fi destinat clienților care caută un crossover din segmentul C.

 
 
Citește și:
› Noua față a mărcii: primele detalii asupra conceptului Opel GT X ...12/08/2018
› Noul concept Opel schimbă imaginea mărcii ...19/07/2018
› Opel este gata înainte de termenul limită pentru standardul Euro ...10/06/2018
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Hyundai la Salonul International Auto de la Frankfurt 2019 ...25/08/2019
› Hyundai dezvaluie prima schita a noului i10 ...11/08/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› Kia privește spre viitorul electric ...03/03/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.