Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Premiera mondială a noului SEAT Ibiza la Geneva

Premiera mondială a noului SEAT Ibiza la Geneva

Publicat în data de: 20 Martie 2017
Categorii: Seat, Auto-show, Facelift, Stiri, Geneva.
 

Cea de-a cincea generație SEAT Ibiza a fost dezvoltată în Barcelona și este un pas decisiv spre viitorul mărcii SEAT. Modelul și-a celebrat premiera mondială la Salonul Auto de la Geneva 2017.foto-premiera mondiala a noului seat ibiza la geneva
 ›Galerie foto:
foto-premiera mondiala a noului seat ibiza la geneva foto-premiera mondiala a noului seat ibiza la geneva foto-premiera mondiala a noului seat ibiza la geneva foto-premiera mondiala a noului seat ibiza la geneva
foto-premiera mondiala a noului seat ibiza la geneva
În primul rând pentru că înglobează, în premieră, cea mai nouă tehnologie a Grupului Volkswagen, platforma modulară MQB A0 (Modular Quer Baukasten), ceea ce ilustrează importanța mărcii SEAT în cadrul Grupului Volkswagen. În al doilea rând, deoarece este dotată cu cea avansată tehnologie, dinamism spectaculos și o creștere notabilă a spațiului interior.

"Noul SEAT Ibiza preia ADN-ul de design SEAT și oferă performanțe dinamice fantastice" declară Dr. Matthias Rabe, Vice-președintele Cercetare și Dezvoltare a SEAT. "Cu noua platformă modulară MQB A0, SEAT-ul Ibiza se ridică la nivelul tehnologic al segmentelor superioare și în ceea ce privește confortul îmbunătățește spațiul interior și variabilitatea acestuia".

Combină eleganța și stilul, fără a abandona caracterul dinamic. Noul SEAT Ibiza, fără îndoială, lărgește baza de clienți SEAT și totodată îmbunătățește imaginea mărcii, poziționând-o mai aspirațională, datorită calităților sale de necontestat, cu un design închegat și puternic, ce asigură că mașina stă perfect pe șosea.

Pentru a sumariza, noul SEAT Ibiza oferă calitate regăsită la segmentele superioare și se adresează nu doar clienților care știu ce își doresc și trăiesc cu un spirit tineresc și dinamic, dar și celor care caută o amprentă mai sofisticată, care își doresc cea mai nouă și avansată tehnologie disponibilă pentru a găsi soluții simple în viața lor cotidiană.

Cel mai rapid model de stradă produs de marca spaniolă, noul SEAT Leon CUPRA, este, de asemenea, prezent la standul SEAT. Deși toată lumea va vorbi despre cei 300 CP și cuplul maxim de 380 Nm sau despre sprintul până la 100 km/h în 4,9 secunde, este demn de precizat că Leon CUPRA va dispune și de sistemul de tractiune integrală 4Drive pe modelul de familie ST, cuplată la o cutie automată cu dublu-ambreaj DSG. Aceste îmbunătățiri evidente la capitolul putere, cuplu și livrarea puterii demonstrează un pas înainte clar la capitolul performanță, ce vine la pachet cu tehnologia de siguranță, conectivitate și multimedia disponibilă pe toată gama Leon.

Împreună cu Leon-ul CUPRA de 300 CP, va fi expus și un model spectaculos în gri mat, cu fibră de carbon la interior și detalii estetice în culoarea cuprului, atât la exterior, cât și la interior. Bineînțeles este vorba de noul SEAT Leon CUPRACER Evo 17, versiunea de competiție destinată TCR International Series.

 
 
Citește și:
› SEAT își prezintă toate noutățile la Paris ...11/10/2018
› Seat Arona obține Premiul Red Dot: Design de Produs 2018 ...16/04/2018
› CUPRA: O nouă marcă se naște ...31/01/2018
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› Volkswagen și Microsoft, parteneriat strategic ...03/03/2019
› Skoda Superb va dispune de tehnologie de iluminare de ultimă oră ...14/05/2019
› Nou Mitsubishi ASX pentru 2020, premiera mondiala la GENEVA ...17/02/2019
› Noua Mazda3 pentru 2019, Design KODO evoluat și cele mai avansate ...11/02/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› Kia privește spre viitorul electric ...03/03/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.