Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Premieră dublă pentru Mazda la Salonul Auto de la Tokyo

Premieră dublă pentru Mazda la Salonul Auto de la Tokyo

Publicat în data de: 10 Octombrie 2017
Categorii: Mazda, Auto-show, Concept, Stiri.
 

Mazda va expune la Salonul Auto de la Tokyo 2017 două modele concept: unul care anunță produsele viitoarei generații și altul care întruchipează direcția de design a modelelor de generație următoare.foto-premiera dubla pentru mazda la salonul auto de la tokyo
Mazda va prezenta, de asemenea, motorul pe benzină SKYACTIV-X în cadrul expoziției care se deschide pentru public din 28 octombrie până la 5 noiembrie, după zilele dedicate presei, din 25 și 26 octombrie.

Conceptul de produs, un hatchback compact, care îmbină tehnologia și designul de ultimă generație, își va face debutul mondial la Tokyo. Dispune de arhitectură SKYACTIV, tehnologii de generație viitoare bazate pe filosofia de design Mazda centrată pe om care oferă funcționalitate optimă, și este alimentat de SKYACTIV-X, primul motor* comercial pe benzină din lume ce utilizează aprinderea prin compresie. Rezultatul este o performanță dinamică îmbunătățită semnificativ, combinată cu un exterior care atrage privirile.

Modelul de viziune de design definește în același timp conceptul de design de generație viitoare Mazda – o expresie mai profundă a limbajului de design KODO, apreciat la nivel global, care a debutat pe Mazda CX-5 în 2012.

De asemenea, în cadrul showului se vor expune Mazda CX-8, noul SUV crossover cu trei rânduri de scaune, cu un upgrade major la nivelul motorizării SKYACTIV – D 2,2 diesel, precum și o ediție specială Mazda MX-5 Red Top. Mazda CX-8 se va afla la vânzare în Japonia, în luna decembrie. Mazda MX-5 va dispune de un plafon de culoare roșu cireș și tapițerie de piele nappa.

„În august, am anunțat viziunea Sustainable Zoom-Zoom 2030, viziunea noastră pe termen lung asupra dezvoltării tehnologiei,care stabilește modul în care Mazda speră să utilizeze plăcerea de a conduce, atracția fundamentală a automobilului, pentru a ajuta la rezolvarea problemelor cu care se confruntă oamenii, pământul și societatea. Viziunea la care se angajează Mazda este aceea de a reduce substanțial emisiile de CO2. Noi credem că cel mai bun mod de a realiza acest lucru este de a reduce emisiile în condiții reale, dar oferind în același timp un amestec de motoare cu ardere internă și tehnologii electrice, luând în considerare situația energetică și mixul energetic al fiecărei regiuni”,spune Masamichi Kogai, Director reprezentant, CEO și Președinte Mazda. „Standul nostru din acest an marchează începutul unei noi ere pentru Mazda. Vom prezenta un concept cu design și tehnologii care vor defini o nouă generație de mașini Mazda. Printre acestea se numără SKYACTIV-X, un motor pe benzină care realizează un vis de lungă durată în industria auto mondială.”

Mazda va susține o conferință de presă în 25 octombrie, la ora locală 13.40.

* Începând cu luna august 2017, în conformitate cu cercetarea companiei

 
 
Citește și:
› Noua Mazda3 va fi lansată în premieră la Salonul Auto de la Los A ...10/11/2018
› Mazda6 2018, siguranță de 5 stele la testele Euro NCAP ...28/10/2018
› Motorul rotativ Mazda revine sub forma de range-extender ...02/10/2018
› Noua Mazda3 va fi lansată în premieră la Salonul Auto de la Los A ...10/11/2018
› SEAT își prezintă toate noutățile la Paris ...11/10/2018
› Dacia anunță la Paris un nou motor în gamă ...02/10/2018
› SEAT își prezintă toate noutățile la Paris ...11/10/2018
› BMW Vision iNEXT. O perspectivă importantă a filozofiei companiei ...18/09/2018
› Hyundai la Salonul Auto de la Paris 2018 ...13/09/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2018 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.