Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Opel își extinde gama modelelor din China

Opel își extinde gama modelelor din China

Publicat în data de: 21 Aprilie 2008
Categorii: Opel, Auto-show, Stiri, Auto-China.
 

Opel va prezenta pentru prima dată în China, la Salonul Auto din Beijing modelul Astra Sedan care va extinde gama de 5 modele prezente deja pe această piață cu un potențial de creștere foarte mare.foto-opel isi extinde gama modelelor din china
 ›Galerie foto:
foto-opel isi extinde gama modelelor din china foto-opel isi extinde gama modelelor din china foto-opel isi extinde gama modelelor din china
O altă noutate pentru Salonul Auto de la Beijing este conceptul Flextreme propulsat de un motor electric. Puterea motorului Flextreme provenind de la bateria de înaltă capacitate lithiu-ion.

Astra Notchback va veni în întâmpinarea cererii pentru sedanuri din China, o țară în care 85% din deținătorii de automobile conduc deja un vehicul cu 4 uși și portbagaj convențional.
Variantele Astra Hatchback cu 5 uși și GTC au devenit deja cele mai bine vândute modele din toată țara.

Printre alte modele Opel prezente în această țară se numără Astra Twin Top Convertible, Vectra și Zafira. Modelul Astra GTC cu parbriz panoramic a fost numit cel mai la modă autovehicul de portalul chinez - Trade Center for Automobile Imports and sina.com.

Vânzările Opel din China au ajuns anul trecut la un număr de 3,700 de unități, iar compania se așteaptă ca anul acesta să continue creșterea datorită noilor modele introduse, de asemenea rețeaua curentă de 38 de dealeri va fi extinsă până în 2009 cu încă 7 distribuitori.

Președintele GM Europa, Carl-Peter Forester consideră că vânzările Opel vor crește odată cu introducerea noului Astra cu 4 uși, ce a fost lansat cu succes și pe piața europeană în octombrie anul trecut. Forester consideră că modelul lansat în China va consolida poziția brandului pe această piață.

Datorită punții sale de 2703 mm, Astra Notchback are posibilitatea de a oferi un interior spațios. Pasagerii din spate au destul de mult spațiu la dispoziție iar volumul de 490 de litri al portbagajului se poate extinde prin rabatarea scaunelor, ajungând până la 870 de litri. Sedanul este disponibil cu un motor pe benzină de 1.8 litri Ecotec ce dezvoltă 140 CP.

Flextreme
Conceptul care și-a făcut premiera mondială anul trecut la Frankfurt este prezentat acum și la Beijing. Flextreme este propulsat doar de un motor electric ce își primește energia de la o baterie lithiu-ion, iar un motor diesel 1.3 CTDI alimentează un generator pentru electricitate suplimentară. Cu acest concept de propulsie, Flextreme emite mai puțin de 40g /km Co2, având potențialul de a deveni o soluție eficientă pentru rezolvarea problemelor de poluare a aerului.

Forester consideră că Flextreme are un viitor strălucit în China. „Flextreme este o parte importantă din strategia noastră de a reduce emisiile de CO2 și dependența pentru consumul de combustibili fosili, soluții asemenea acesteia vor atinge în viitorul apropiat pragul producției de serie, și vor aduce o contribuție substanțială în minimalizarea emisiilor de CO2, în special pe teritoriul țărilor cu expansiune rapidă asemeni Chinei.”

Opel în China
Opel a început operațiunile din China în anul 1996 reușind să își consolideze o reputație foarte bună fiind privită ca o mașină sportivă și dinamică importată din Europa. Vehiculele Opel sunt Vândute curent în peste 20 de țări din afara Europei. În 2007 vânzările au crescut cu aproximativ 7% comparativ cu anul 2006.

General Motors în China
Relația GM cu China datează de mai mult de 8 decenii. GM este implicat aici în 8 parteneriate și deține 2 fabrici cu aproximativ 20,000 de angajați. Compania împreună cu partenerii săi oferă o gamă largă de automobile, vândute pe piața chineză sub numele de: Buick, Cadillac, Chevrolet, Opel, Saab și Wuling. General Motors a încheiat anul 2007 cu o cotă de piață de 12.2% și a fost liderul în vânzări de automobile pe această piață timp de 3 ani consecutivi.

 
 
Citește și:
› Noua față a mărcii: primele detalii asupra conceptului Opel GT X ...12/08/2018
› Noul concept Opel schimbă imaginea mărcii ...19/07/2018
› Opel este gata înainte de termenul limită pentru standardul Euro ...10/06/2018
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Topul celor mai reușite 10 concepte de la Beijing ...23/04/2008
› Bugatti lansează Veyron și în China ...22/04/2008
› Ferrari On-to-One debutează la Beijing odată cu noul 612 Scagliet ...21/04/2008
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.