Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noutățile gamei Infiniti G pentru 2010

Noutățile gamei Infiniti G pentru 2010

Publicat în data de: 12 Februarie 2010
Categorii: Infiniti, Prezentare, Stiri.
 

Principala noutate pentru 2010 în cazul luxoaselor modele sport cu două uși ale mărcii, G Coupé și G Cabrio, o reprezintă interiorul de calitate superioară ce oferă mai mult din tot ceea ce a creat renumele Infiniti: distincție, măiestrie, funcționalitatefoto-noutatile gamei infiniti g pentru 2010
 ›Galerie foto:
foto-noutatile gamei infiniti g pentru 2010 foto-noutatile gamei infiniti g pentru 2010 foto-noutatile gamei infiniti g pentru 2010 foto-noutatile gamei infiniti g pentru 2010
foto-noutatile gamei infiniti g pentru 2010 foto-noutatile gamei infiniti g pentru 2010
Astfel, performantele modele V6 intră în rând cu cel de-al treilea membru al gamei Infiniti G, sedanul, care, după cum s-a confirmat deja, beneficiază de același pachet de îmbunătățiri interioare și exterioare pentru anul 2010. În plus, Infiniti a introdus o versiune „all-inclusive” numita Premium pentru variantele sedan și coupé, pentru a răspunde astfel cererii clienților.

Noul aspect interior al modelelor Infiniti G pentru 2010 plasează în centrul atenției o consolă redesenată pe baza celei care se regăsește în interiorul modelelor crossover EX și FX. Consola regândită are la bază caracterul aparte al interiorului modelelor Infiniti și pune accentul pe materialele naturale și pe arta japoneză, păstrând însă întreaga excelență ergonomică din trecut.

Inserțiile din aluminiu din habitaclu formează acum un nou model, inspirat din caligrafia tradițională japoneză. Există o finisare nouă, strălucitoare, pentru ornamentele opționale din lemn de arțar, iar culoarea de fundal a cadranelor și a tabloului de bord este acum albul.

Platforma de informații și divertisment cu hard-disc Connectiviti oferită de Infiniti se regăsește pe modelul Infiniti G coupé pentru prima dată, iar versiunea cu sistem de navigație, Connectiviti+, este dotare standard pe toate modelele Premium noi. Connectiviti+ oferă o funcționalitate mult îmbunătățită comparativ cu sistemul de navigație anterior. Printre noutăți se număra grafica 3D și accesul exclusiv la informațiile turistice conținute în Ghidul Verde Michelin. Totodată, calculează traseul de patru ori mai rapid decât versiunea anterioara funcționând de pe DVD.

În ceea ce privește echiparea multimedia, toate modelele seriei Infiniti G pentru anul 2010 fac parte din grupul celor mai bine dotate mașini de lux din Europa, iar clienții Infiniti nu trebuie să recurgă la opțiunile multimedia complicate, întotdeauna scumpe și fragmentate așa cum este cazul la unele mărci concurente.

Pentru 2010, la paleta de culori a modelelor Infiniti G Coupé și Cabrio se adaugă o nouă culoare exterioară de nuanță gri închis. Nu lipsește nici în acest caz tehnologia „Scratch-shield”, datorită căreia zgârieturile dispar ca prin magie. Aspectul exterior al ambelor modele cu două uși rămâne nemodificat în rest, păstrând liniile sportive și dinamice datorită cărora popularitatea celui mai nou producător japonez de mașini de lux cunoaște o creștere rapidă în Europa.

Modelele regândite fac parte dintr-o serie G extinsă pentru 2010, care va propune noi ediții Premium pentru modelele de vârf de gamă. Versiunile Premium au fost dezvoltate ca reacție la faptul că principalele modele G cumpărate erau cele complet echipate. Astfel, dotările opționale au devenit echipamente standard, iar caracteristicile de vârf au ajuns la un cu totul alt nivel. Nu este un lucru de neglijat la o marcă deja renumită pentru dotările complexe și lista scurtă de echipamente opționale.

Pe lângă sistemul de navigație prin satelit Connectiviti+, modelele Premium sunt echipate standard cu un sistem audio Bose cu 11 difuzoare la care se adaugă un hard-disc ce permite stocarea a până la 300 de CD-uri, cu cameră video pentru mersul cu spatele și cu sistemul Intelligent Cruise Control (ICC), o tehnologie inovatoare în materie de siguranță dezvoltată de Infiniti. Fiecare model Infiniti este deja echipat cu un sistem cruise control și cu un limitator de viteză, însă sistemul ICC este unul inteligent care folosește senzori laser pentru a menține o distanță corespunzătoare față de vehiculul din față. Cea mai nouă versiune a sistemului ICC care funcționează pe întreaga plajă de viteza va putea opri mașina automat în caz de nevoie.

Noile ediții Premium ale modelelor Infiniti G sedan și coupé sunt disponibile în varianta de lux GT - piele, scaune încălzite cu memorie și reglaj lombar electric pentru șofer - sau în versiunea mai sportivă S, cu dotări standard care vizează în primul rând șoferul, precum direcția activă pe patru roți (4WAS - four wheel active steering), diferențialul autoblocant (LSD - limited slip differential) și suspensiile, scaunele și frânele sport. Infiniti apreciază că modelele Premium vor fi cele mai bine vândute din gama G în Europa. Conform estimărilor, jumătate dintre cumpărătorii de modele sedan vor opta pentru versiunea GT Premium, iar 40% din cumpărătorii de coupé vor alege versiunea S Premium. În segmentul cabrio, vânzările GT Premium le-au depășit deja pe cele ale modelului GT. Echiparea versiunii Premium este atât de completă încât există o singură opțiune de ornamente.

Alegerea va fi și mai simplă pentru clienți în 2010 datorită unei game de intrare optimizate atât pentru coupé, cât și pentru sedan. Cu toate că acum există mai puține opțiuni, modelele de bază sunt la fel de bine echipate ca până acum. Acestea sunt dotate cu faruri adaptive bi-Xenon, senzori de parcare, scaune și coloană de direcție reglabile electric, jante din aliaj de 18 inchi, I-Key cu acces inteligent, cruise control/limitator de viteza și vopsea rezistentă la zgârieturi. La acestea se adaugă avantajele multimedia oferite de sistemul Connectiviti cu șapte difuzoare stereo, MP3 player, conexiuni iPod/USB și funcție Bluetooth.

Printre alte modificări pentru 2010, se număra și faptul că, datorită succesului deosebit al tracțiunii integrale, versiunea Infiniti G echipată cu această opțiune a devenit un model de sine stătător. În Europa, 44% din autoturismele G Sedan vândute au fost modelele x echipate cu sistemul inteligent de distribuție a cuplului la cele patru roți, care sfidează iarna. Modelele G cu transmise automată cu șapte trepte cu Adaptive Shift Control și padele pe volan sunt de asemenea prezentate ca modele separate.

În ciuda numeroaselor îmbunătățiri aduse tuturor vehiculelor din gama G, prețurile modelelor Infiniti G, G Coupé sau G Cabrio rămân neschimbate. Prețurile versiunilor cu transmisie automată și tracțiune integrală sunt cele vechi plus valoarea dotărilor care în trecut erau oferite opțional. Situația este identică și în cazul modelelor Premium, astfel încât acestea dobândesc o valoare excepționala având în vedere funcțiile suplimentare și performanțele de navigare îmbunătățite oferite de sistemul Connectiviti+.

Preturile pentru modelele din gama G pentru anul 2010 încep de la 41.900 euro pentru sedan, 43.900 euro pentru coupé și 51.300 euro pentru modelul cabrio cu acoperiș rigid. Prețul modelelor sedan x cu tracțiune integrală încep de la 46.000 euro.

 
 
Citește și:
› Infiniti ne arată viitorul său crossover 100% electric ...16/12/2018
› INFINITI Prototype 10, concept electric ce anunță viitorul ...17/08/2018
› Infiniti VC-T, primul motor pe benzină cu o compresie variabilă ...16/08/2016
› A patra generație Honda CR-V ajunge pe piață în noiembrie 2012 ...26/07/2012
› BMW ConnectedDrive 2012, ce aduce nou ...12/07/2012
› Opel Adam, dezvăluit complet înaintea debutului de la Paris Motor ...11/07/2012
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.