Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul Volkswagen Touareg, în premieră la Beijing

Noul Volkswagen Touareg, în premieră la Beijing

Publicat în data de: 11 Februarie 2018
Categorii: Volkswagen, Auto-show, Facelift, Stiri.
 

Volkswagen își începe anul cu premiera mondială a noului Touareg. Nava-amiral a mărcii este următorul punct de turnură în cea mai mare ofensivă de produs inițiată vreodată de Volkswagen.foto-noul volkswagen touareg in premiera la beijing
Aflat în vârful gamei de modele, Touareg exprimă întreaga forță a mărcii, prin designul său expresiv, tehnologiile inovatoare și caracteristicile sale dinamice excelente. Premiera mondială a modelului va avea loc în China, pe piața SUV cu cea mai mare creștere din lume. Este totodată cea mai mare piață individuală a mărcii.

Aflat în vârful gamei de modele, Touareg exprimă clar ambițiile mărcii: designul expresiv care poartă semnătura celui care conduce departamentul de design Volkswagen, Klaus Bischoff și a echipei sale îi conferă o alură inconfundabilă și plină de forță. Numeroase sisteme de asistență inovatoare îi ridică la maximum nivelul de siguranță și de confort. Având una dintre cele mai mari panouri digitale de bord din clasa sa, deschide un univers absolut nou al informației și entertainment-ului. Sistemele sale de conectivitate îl transformă într-un device digital pe patru roți. Transmisia, suspensia pneumatică, direcția pe spate și funcțiile de stabilizare asigură călătorii sigure și totodată dinamice.

Cu Touareg, Volkswagen continuă o poveste de succes de două generații. La fel ca predecesorii săi, modelul va satisface cele mai ridicate pretenții ale clienților săi din clasa auto superioară. Segmentul exclusiv SUV C se numără în prezent printre clasele auto cu o creștere deosebit de mare la nivel mondial, în China, de exemplu, fiind estimată o dublare a pieței până în anul 2023.

De la lansarea sa în anul 2002, Touareg și-a demonstrat deja de aproximativ 1 milion de ori performanțele: pe șosele asfaltate și pe drumuri grele, dar și pe traseele de raliu ale lumii. Printre cele mai importante succese se numără cele repurtate la raliurile Dakar între 2009 și 2011.

Volkswagen va prezenta noul Touareg în premieră, inclusiv toate detaliile tehnice și de echipare, la Beijing, în 23 martie 2018.

1) Noul Touareg nu este încă oferit spre vânzare, astfel că nu se supune directivei 1999/94 CE.

 
 
Citește și:
› Volkswagen Amarok a câștigat International Pick-up Award 2018 ...19/12/2017
› Noile Volkswagen Polo și T-Roc, siguranță de 5 stele la teste Eur ...11/11/2017
› Noutățile Mazda la Salonul Auto de la Geneva 2018 ...11/02/2018
› Kia Ceed, a treia generație debutează la Geneva 2018 ...11/02/2018
› Kia Ceed, a treia generație debutează la Geneva 2018 ...11/02/2018
› SKODA FABIA facelift va fi prezentată în premieră mondială, la Sa ...12/02/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2017 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.