Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul Volkswagen I.D. BUZZ, mașina concept cu o autonomie de până la 600 de km și 8 locuri

Noul Volkswagen I.D. BUZZ, mașina concept cu o autonomie de până la 600 de km și 8 locuri

Publicat în data de: 11 Ianuarie 2017
Categorii: Volkswagen, Auto-show, Concept, Stiri, Electric.
 

Începe noua eră a mobilității electrice, iar Volkswagen e hotărât s-o definească: cu noul I.D. BUZZ, Volkswagen prezintă la Salonul Auto Nord American International (NAIAS) în Detroit, microbuzul noii generații.Conceptul de MPV electric oferă un aspect reînnoit, îndreptat spre viitor - cu scopul de a aduce tuturor mobilitatea electrică în lumea de mâine. Noul slogan al mărcii rezumă ideea: "We make the future real."

Dr. Herbert Diess, Președintele Consiliului de Administrație al mărcii Volkswagen, explică: "I.D. BUZZ este noul Volkswagen: modern, pozitiv, emoțional, orientat spre viitor. Până în 2025, dorim să vindem un milion de mașini electrice pe an, făcând din mobilitatea electrică noua imagine simbol a Volkswagen. Noul e-Golf oferă deja cu 50 de procente mai multă autonomie electrică. Începând cu 2020, vom lansa gama noastră I.D., o nouă generație de automobile complet electrice, complet conectate. Va fi disponibilă pentru milioane de clienți, nu doar pentru clienți milionari".

Volkswagen demonstrează, în Detroit, cu conceptul de vehicul I.D. BUZZ, cât de bogată în caracteristici va fi mobilitatea electrică a viitorului - o minune spațială cu tracțiune integrală, cu motoare electrice pe axele din față și din spate, un mod de conducere complet autonom (I.D Pilot), precum și o nouă generație de indicatori și comenzi. "I.D. BUZZ este noua generație de MPV. Se bazează pe noul ansamblu modular electric de condus (MEB) și oferă confort și un spațiu generos pentru călătoriile lungi.

Autonomia sa electrică, conform NEDC (Noul Ciclu de Conducere European) este de până la 600 de kilometri ", explică Dr. Frank Welsch, membru al Consiliului de Administrație al mărcii Volkswagen, pentru Divizia de Dezvoltare. I.D. BUZZ se încarcă cu energie prin inducție sau de la o stație de încărcare. La o putere de încărcare de 150 de kW, sunt necesare aproximativ 30 de minute pentru o încărcare de până la 80%.

Cu doar patru luni în urmă, Volkswagen l-a prezentat pe fratele mai mic al lui I.D. BUZZ la Expoziția Auto din Paris: I.D. - de asemenea, revoluționar. O mașină electrică compactă, care se va lansa începând din 2020, cu autonomie de până la 600 de kilometri. Prima mașină ce va intra în producția de serie bazată pe conceptul MEB. Și prima mașină concept Volkswagen ce poate fi condusă în mod complet autonomy.Noul I.D. BUZZ este acum primul MPV care face acest lucru posibil: e nevoie doar de un impuls ușor al volanului și acesta se retrage instantaneu, se integrează în consola de bord și comută I.D. BUZZ din modul manual în cel complet autonom, modul I.D. Pilot (preconizat din 2025). Acum, scaunul șoferului se poate roti, iar șoferul poate sta față în față cu pasagerii din spate. Scanere laser, senzori cu ultrasunete, senzori radar, camere cu vedere periferică și o cameră frontală scanează zona înconjurătoare, cu alte date de trafic recepționate prin intermediul sistemului Cloud.

I.D. BUZZ nu mai are consola de bord convențională. MPV-ul proiectează, în schimb, informațiile de bază prin intermediul unui AR (realitate augmentată) Head-up display (afișaj pe parbriz) în câmpul vizual al conducătorului auto - în 3D, în format virtual suprapus pe drum. Caracteristici cum ar fi funcțiile de infodivertisment și de climatizare sunt acționate prin intermediul unei tablete detașabile. În același timp, comenzile principale de conducere sunt amplasate pe volan. Secțiunea sa interioară nu este - așa cum se obișnuiește astăzi - dotată cu spițe și butoane, ci, mai degrabă, are un fel de tastatură tactilă cu câmpuri capacitive, transformând astfel volanul tradițional într-un volan multifuncțional sensibil la atingere.

Utilizarea spațiului în mașina concept, care are până la opt locuri, este mai bună decât în oricare alt vehicul electric. Așezarea multi-variabilă a scaunelor și integrarea interactivă a I.D. BUZZ oferă multiple posibilități.

Mulțumită platformei extinse MEB XL, cu o lungime de 4,942 mm, 1,976 mm lățime și 1,963 mm înălțime, conceptul de vehicul prevede, de asemenea, pentru clasa lui, dimensiuni extraordinare în interior. Totuși, I.D. BUZZ nu este doar un gigant în materie de spațiu: prin virtutea designului său, devine una dintre cele mai confortabile mașini din lume. La 3,300 mm, are un ampatament foarte lung. Situată la mijloc, în podeaua vehiculului, se află bateria. Ea coboară centrul de greutate și asigură o distribuție perfectă a greutății. Suspensia I.D. BUZZ, cu amortizoarele de șoc reglate electronic, asigură un confort de înaltă clasă. Sistemul de tracțiune integrală cu emisie zero, cu o putere de ieșire de 275 kW / 374 CP (motoare electrice în față și spate, fiecare livrând 150 kW) este potrivirea perfectă pentru caracterul dinamic al mașinii. Versiunea I.D. BUZZ prezentată la Detroit ajunge la 100 km / h în 5 secunde; viteza maximă este limitată la 160 km / h.

I.D. Buzz prezentată la expoziția din Detroit, urmează, prin urmare, pe deplin strategia de marcă Volkswagen cu sloganul "We make the future real."Ofensivă SUV: marca Volkswagen prezintă două modele SUV adresate pieței din S.U.A.
Marca Volkswagen prezintă și două noi modele SUV adresate pieței din S.U.A. Noua versiune de Tiguan cu ampatament lung, cu până la șapte locuri și un pachet de caracteristici atractiv, alături de noul automobil Atlas, ce deschide un segment important pentru marca germană.

Anul viitor, marca Volkswagen extinde gama Tiguan prin lansarea versiunii cu ampatament lung. În plus față de ampatamentul mai lung, noul SUV se identifică și prin alte caracteristici. Conturul spatelui autovehiculului personalizat, modificările aduse părții din față și caracteristicile tehnice standard mult îmbunătățite îl diferențiază de versiunea mai compactă de Tiguan. Versiunea de top nou-concepută cu până la șapte locuri va fi lansată începând cu sfârșitul primăverii, în mod succesiv în America de Nord, China și Europa.

În Europa, denumirea versiunii cu ampatament lung va purta numele de "Allspace".

Premiera mondială a noului autoturism Atlas a avut loc la sfârșitul lunii octombrie, în Santa Monica (California). Prin autoturismul Atlas, Volkswagen oferă pentru întâia oară un model aparținând clasei SUV de talie medie și de serie mare, complet adaptat nevoilor pieței americane. Noul model pentru piața din America de Nord este fabricat în Chattanooga (Tennessee), oferind tehnologii inovative, alături de dimensiunea spațioasă cu până la șapte locuri. Noul Atlas îi va încânta, de asemenea, pe șoferi prin performanțele sale remarcabile de conducere și o gamă largă de sisteme de asistare a conducătorului auto din clasa SUV premium.

 
 
Citește și:
› Volkswagen a dezvăluit noul Touareg 2018 ...01/04/2018
› Volkswagen va prezenta noul Touareg la SIAB 2018 ...19/03/2018
› Cum poate fi personalizat un VW Passat? ...27/02/2018
› Noul Audi RS 5 Sportback, design excelent și performanță optimă ...07/04/2018
› Noul BMW M5 primește titlul World Performance Car 2018 ...01/04/2018
› Înapoi în viitor: Clasic Mini Electric ...01/04/2018
› Audi dă startul la rezervari pentru noul SUV electric, e-tron qua ...27/03/2018
› BMW M8 Gran Coupe Concept, o nouă interpretare a luxului ...08/03/2018
› Noutățile Renault la Salonul Auto de la Geneva 2018 ...07/03/2018
› Înapoi în viitor: Clasic Mini Electric ...01/04/2018
› Hyundai prezinta noul Kona electric, cu autonomie de 470 km ...28/02/2018
› Geneva 2018: Volkswagen prezintă potențialul noii sale game de mo ...26/02/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2017 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.