Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul Rolls-Royce Phantom debutează la SIAB 2018

Noul Rolls-Royce Phantom debutează la SIAB 2018

Publicat în data de: 21 Martie 2018
Categorii: Auto-show, Stiri, Rolls-Royce, SIAB.
 

Noul Rolls-Royce Phantom debutează la SIAB, fiind prima dată când cel mai important producător de mașini de lux din lume se va prezenta oficial la cel mai important eveniment auto din România în perioada 23 martie – 1 aprilie 2018.foto-noul rolls-royce phantom debuteaza la siab 2018
Noul Rolls-Royce Phantom debutează la Salonul Internațional de Automobile București, fiind prima dată când cel mai important producător de mașini de lux din lume se va prezenta oficial la cel mai important eveniment auto din România în perioada 23 martie – 1 aprilie.

"Încă de la prima lansare a Rolls-Royce Phantom, cu mai mult de 90 de ani în urmă, acest automobil reprezintă simbolul suprem al succesului. Debutul noului simbol al luxului absolut este ocazia perfectă pentru a sărbători premiera noastră, odată cu reluarea Salonului Auto Internațional de la București", a spus Peter Schoppmann, Director Regional, Rolls-Royce Motor Cars. El a continuat: "Prezența noastră subliniază importanța din ce în ce mai mare a regiunii din Europa Centrală și de Est pentru Rolls-Royce și preconizăm o creștere în următorii ani".

Din momentul în care Sir Henry Royce a prezentat Rolls-Royce Phantom în 1925, a fost considerată "Cea mai bună mașină din lume" de către cunoscători. Ca rezultat, marca a atras unele dintre cele mai influente și puternice persoane din lume, în cele mai importante momente ale istoriei ultimilor 93 de ani.

Noul Rolls-Royce Phantom oferă o interpretare contemporană de design a esenței Rolls-Royce. De asemenea, noul model aduce o evoluție spectaculoasă în programul Bespoke, prin conceptul "The Gallery". Un nou concept fără precedent în ceea ce privește luxul, "The Gallery" reinterpretează tabloul de bord al automobilului pentru prima dată în 100 de ani. Proprietarii vor putea să comande o operă de artă cu adevărat unică, în universul extins al conceptului "The Gallery", ce se va regăsi în spatele unui singur panou de sticlă în interiorul noului Phantom.

Noul Phantom este cel mai avansat Rolls-Royce din punct de vedere tehnologic.

Noua "Arhitectură a luxului" din aluminiu, care stă la baza noului Phantom, este mai ușoară, mai rigidă, mai silențioasă și mai avansată din punct de vedere tehnologic. Anii de cercetare și experiență asigură echilibrul perfect între linia arhitecturală și proporțională a noului Rolls-Royce, oferind în același timp un nou nivel al senzației de "Magic Carpet Ride".

Noul motor V12 twin-turbo de 6.75 litri este inima silențioasă a noului Rolls-Royce Phantom, oferind un nivel perfect de putere și performanță. De asemenea, inginerii au aplicat în mod discret transmisia cu asistență prin satelit, sistemul de virare a roților din spate și o multitudine de tehnologii în culise, pentru a oferi o experiență fără efort.

Standul Rolls-Royce Motor Cars de la SIAB va fi în pavilionul B1, aflat sub coordonarea Rolls-Royce Motor Cars Munich, ca invitat special al Automobile Bavaria Group.

 
 
Citește și:
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Hyundai la Salonul International Auto de la Frankfurt 2019 ...25/08/2019
› Hyundai dezvaluie prima schita a noului i10 ...11/08/2019
› 6 premiere BMW și MINI la SIAB 2018 ...27/03/2018
› Rolls-Royce VISION NEXT 100, viitorului mobilității de superlux ...19/06/2016
› Volkswagen a dezvăluit noul Touareg 2018 ...01/04/2018
› 6 premiere BMW și MINI la SIAB 2018 ...27/03/2018
› Audi dă startul la rezervari pentru noul SUV electric, e-tron qua ...27/03/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.