Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul Renault MEGANE R.S., disponibil și în România

Noul Renault MEGANE R.S., disponibil și în România

Publicat în data de: 13 Mai 2018
Categorii: Renault, Stiri.
 

Prezentat în premieră la Frankfurt, Noul MEGANE R.S. este disponibil și în Romania. Prețul pentru versiunea cu transmisie manuala și șasiu Sport începe de la 30.000€, în timp ce varianta cu o cutie automată EDC pornește de la 31.500€.foto-noul renault megane rs disponibil si in romania
A treia generație a modelului emblematic nu își ascunde ADN-ul dobândit din motorsport, devenind acum mai puternic și mai agil.

Echipele de la Renault Sport Cars și-au folosit expertiza pentru a pregăti noul motor turbo de 1.8 litri cu 4 cilindri (1798 cc) care dezvoltă 280 CP (205 kW) la 6000 rpm, derivat din sinergiile Alianței Renault-Nissan. Motorul a fost reproiectat datorită expertizei inginerilor de la Renault Sport Racing, integrând un nou sistem de răcire, adăugând o priză dublă de aer la turbocompresor și regândind sunetul produs de sistemul de evacuare. Comparativ cu generația anterioară de MEGANE R.S., acest motor turbo are un cuplu suplimentar de 30 Nm. Astfel, cu un cuplu de vârf de 390 Nm, noul model garantează o experiență surprinzătoare de condus.

Cu ajutorul sistemului 4CONTROL, o premieră în segmentul hot hatch, șasiul modelului oferă cele mai bune rezultate în ceea ce privește agilitatea, eficiența și stabilitatea. Suspensiile cu tehnologie inspirată de lumea motorsport, îmbunătățesc confortul în timpul utilizării zilnice. Atunci când se adoptă un stil de condus mai sportiv, tehnologia optimizează aderența și asigură un control mai bun, filtrând denivelările și reducând oscilațiile.

Sistemul R.S. Monitor a fost, de asemenea, complet revizuit, devenind mai intuitiv și oferind opțiuni extinse. Prin colectarea și sintetizarea informațiilor din aproximativ patruzeci de senzori răspândiți în jurul mașinii, acesta poate afișa o gamă largă de setări în timp real pe tableta touchscreen R-Link 2 de 8,7 inchi, cum ar fi: accelerația, frânarea, unghiul volanului, funcționarea sistemul 4CONTROL, temperatura și presiunea. Mai mult, noul R.S Monitor, de asemenea o premiera în acest segment, permite înregistrarea secvențelor de pilotaj, apoi analizarea și distribuirea acestora direct pe rețele de socializare.

Pentru performanțe mai spectaculoase și înalte calități dinamice, Noul MEGANE R.S. este mai lat și este echipat cu roți de 18 și 19 inch. O priză mare de aer permite răcirea eficientă a motorului, în timp ce spoilerul spate este reproiectat, în beneficiul efectului downforce. Design-ul încorporează elemente din lumea competiției, ca difuzorul spate, spoilerul F1 sau grila 3D reinterpretată de Renault Sport. Profilul sculptat și senzual al modelului MEGANE este caracterizat de accente estetice sportive. Sistemul de iluminare R.S. Vision și tehnologia sa patentată de Renault Sport amintește de lumea curselor, oferind, în același timp, un iluminat de înaltă performanță, fără egal în segment.

Pentru prima dată pe un vehicul de serie, Noul MEGANE R.S. prezintă noua siglă Renault Sport, comună pentru Renault Sport Racing și Renault Sport Cars. De asemenea, este disponibilă o nouă nuanță de caroserie - Orange Tonic. O atenție sporită este acordată interiorului, modelul având scaune față sport cu tetiere integrate și cusături roșii, detalii gri carbon, tapițerie din material textil sau Alcantara®, inserții RS.

În plus față de caracteristicile sale sportive, Noul MEGANE R.S. oferă o versatilitate impresionantă, făcându-l perfect adaptat utilizării zilnice:

- Confortul suspensiei este îmbunătățit
- Sistemul 4CONTROL, permițând oricărui tip de client să experimenteze condusul sportiv într-un mod distractiv și relaxat
- Un pachet bogat de sisteme de asistența pentru șofer (ADAS)
- Head-up display color
- Sistemul MULTI-SENSE, împreună cu un mod specific RACE (care permite dezactivarea sistemul ESP)
- Sistem de sunet specific BOSE
- Cinci uși

Prețul pentru versiunea cu transmisie manuala și șasiu Sport începe de la 30.000€ (TVA inclus), în timp ce varianta cu o cutie automată EDC și șasiu Sport pornește de la 31.500€ (TVA inclus).

Selecție echipamente MEGANE R.S. 280 CP
Tehnologii
- Amortizoare de tip „hydraulic compression stops”
- Setări specifice pentru sistemul 4CONTROL
- Un nou motor turbo de 1.8 litri (+ 75 CP)
- Șasiu sport
- Sistem de evacuare nou
- Etriere de frână gri
- R.S. Sistem de iluminare VISION
- Touch-sensitive screen de 8,7 inch cu radio digital
Design exterior
- Grilă față cu elemente preluate din F1
- Spoiler spate conceput special
- Difuzor spate care încorporează o evacuare centrală
- Extractori de aer
- Badge specific R.S.
- Jante din aliaj de 18 inch Estoril Gun Metal Grey
Design interior
- Tapițerie textilă, specifică R.S. de culoare închisă (carbon) cu inserții de culoare roșie
- Volan din piele R.S. cu marcator roșu

Echipament opțional (preț cu TVA inclus)
- Pachet CUP*: Diferențial cu alunecare limitată Torsen® (LSD); șasiu CUP; Etrieri de culoare roșie 1.000€
- R.S. Monitor NOMAD 250€
- Jante aliaj 19" RS "Diamond Noir" 800€
- Discuri frână din două tipuri de material (butuc de aluminiu, disc de fontă) - disponibil doar pe versiunea cu o cutie de viteze manuală în combinație cu pachetul CUP 800€
- Scaune RS RECARO Alcantara + tapițerie piele R.S. - incompatibil cu funcția încălzire în scaune 2.150€
- Tapițerie piele tip Alcantara specifică RS 1.250€
- Sistem de încălzire scaune (șofer + pasager) 0€
- Sistem multimedia Renault R-LINK 2, sistem de sonorizare BOSE 1.000€
- Head-up Display 340€
- "Pachet ""Drive Safely" 700€
- "Pachet ""Easy Parking" 500€
- Trapă de sticlă, panoramică, mecanism deschidere electric 1.000€
- Oglindă retrovizoare cu efect electrocrom 0€
- Culoare Jaune Sirius 850€
- Culoare Orange Tonic 850€

 
 
Citește și:
› Renault lansează noul Kadjar în România, de la 15.630 Euro ...17/01/2019
› Renault anunță noi vehicule electrice, accesibile ...11/10/2018
› Renault prezintă noul Kadjar pentru 2019 ...13/09/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2018 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.