Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul Opel Astra câștigă Volanul de aur 2015

Noul Opel Astra câștigă Volanul de aur 2015

Publicat în data de: 11 Noiembrie 2015
Categorii: Opel, Premii, Stiri.
 

Distincție importantă: noul Astra își învinge rivalii din clasa compactă. Tradiție importantă: Astra câștigă pentru Opel cel de-al 16-lea trofeu „Volanul de aur” începând din 1976.foto-noul opel astra castiga volanul de aur 2015
Noii vedete Opel a clasei compacte i-au fost recunoscute meritele ieri seară la premiile Oscar ale industriei auto de la Berlin, unde a câștigat „Volanul de aur” la categoria autovehicule compacte. Modelul Astra, lansat la Salonul Internațional de la Frankfurt în luna septembrie, a câștigat deja acest premiu important, ceea ce îl face un veritabil autovehicul de succes. Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO al Opel Group și Tina Müller, CMO, au participat la ceremonia care a avut loc la Axel-Springer-Haus, primind premiul de la redactorii șefi Marion Horn (Bild am Sonntag) și Bernd Wieland (Auto Bild). Premiul „Volanul de aur” este decernat în comun de cele două publicații. Un juriu alcătuit din cititori, experți și celebrități, cum ar fi Walter Röhrl, o legendă a curselor auto, alege cele mai bune modele noi ale anului după efectuarea unor teste extinse.

„Cel mai important premiu pentru cel mai bun Opel pe care l-am construit vreodată! Și cel mai important model din portofoliul nostru de produse. Putem fi extrem de mândri pentru obținerea „Volanului de aur”. Acesta dovedește că toate eforturile noastre au meritat. Specifice pentru noul Astra sunt greutatea redusă, motoarele de înaltă eficiență, un design mai bun, caracteristicile din clasa de lux, conectivitatea inovatoare și o calitate de excepție”, a declarat jubilând Dr. Neumann la ceremonia de premiere.

Tina Müller, CMO Opel, a adăugat: „Noul nostru Astra este un învingător din toate punctele de vedere, după cum s-a văzut în acel videoclip despre saltul în timp. Am primit deja peste 40.000 de comenzi pentru noul Astra. Iar acum am câștigat acest premiu foarte special. Putem fi cu toții bucuroși. Opel s-a remarcat din nou, cu modelul Astra în rol de stea călăuzitoare!”

România: Opel Astra, “Volanul de aur” la “Clasa Compactă și Crossover”

Astfel de argumente au determinat cititorii AUTO BILD România să își acorde votul noului Opel Astra, model care a întrunit în această ediție a competiției cel mai mare număr de adeziuni, indiferent de categoriile de încadrare. Mai mult, noul Astra este mașina care s-a detașat cel mai mult de următorul clasat în topul categoriei. Modelul Opel a ocupat locul 1 cu 1.559 de voturi, următorul clasat adunând 592 de voturi. Amploarea participării la secțiunea pe România a concursului “Volanul de Aur” desfășurată de AUTO BILD a fost de aproape 22.000 de opțiuni, exprimate pentru mașini încadrate în 7 clase de concurs.

Opel și „Volanul de aur”: toți câștigătorii de la Rüsselsheim

Victoria noului Opel Astra la mult râvnitul premiu Volanul de aur 2015 reprezintă continuarea tradiției succeselor producătorului auto de la Rüsselsheim în cadrul competiției, care a început cu modelul Opel Senator A în 1978, la doi ani după începerea decernării premiului și include 16 titluri câștigate în decursul a cinci decade.

 
 
Citește și:
› Noua față a mărcii: primele detalii asupra conceptului Opel GT X ...12/08/2018
› Noul concept Opel schimbă imaginea mărcii ...19/07/2018
› Opel este gata înainte de termenul limită pentru standardul Euro ...10/06/2018
› Kia Telluride este Mașina anului 2020 în lume ...07/05/2020
› Kia Ceed este Mașina Anului 2019 în România ...16/12/2018
› Noul Citroen Berlingo câștigă premiul International Van of the Ye ...23/09/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.