Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul Nissan Qashqai, în România de la 15.000 Euro

Noul Nissan Qashqai, în România de la 15.000 Euro

Publicat în data de: 27 Martie 2014
Categorii: Nissan, Facelift, Stiri.
 

Noul Nissan Qashqai este disponibil în România la prețuri ce pornesc de la 18.690 Euro cu TVA. În perioada 27-30 martie 2014, Nissan organizează lansarea comercială a noului model, participanții putând câștiga un week-end pentru 2 persoane la Londra.Nissan Qashqai este liderul consacrat în segmentul crossover, cu peste 2 milioane de exemplare vândute în Europa din 2007 până în prezent. Acesta se adresează atât șoferilor din segmentul C care doresc un plus de stil, tehnologie și plăcere, cât și cumpărătorilor aflați în căutarea eficienței pe toată linia.

Nissan a dezvăluit oficial noul Qashqai pentru 2014 anul trecut, în noiembrie. Noul Qashqai promite să redefinească segmentul crossover și să stabilească noi standarde de calitate și performanțe.

În România, noul Nissan Qashqai este disponibil, din această lună, în cele trei versiuni de echipare deja consacrate pe toată gama de modele a constructorului - Visia, Acenta și Tekna - și cinci versiuni de motorizări.

Prețul de pornire este fixat la 18.690 Euro cu TVA inclus pentru singura versiune pe benzină a noului crossover: 1.2 turbo 115 CP Stop/Start, tracțiune 2WD, transmisie manuală cu 6 trepte, echipare Visia.

Alte 4 versiuni de motorizare sunt exclusiv diesel, în configurație 2WD:
- 1.5l dCi DPF 110CP Stop/Start, transmisie manuală
- 1.6l dCi DPF 130CP Stop/Start, transmisie manuală
- 1.6l dCi DPF 130CP Stop/Start, transmisie X-TRONIC

Primul preț pentru motorizările diesel este 20.590 € TVA inclus, disponibil pe Visia 1.5l dCi DPF 110CP.

Tracțiunea integrală ALL MODE 4x4i este disponibilă motorul 1.6 dCi DPF 130CP Stop/Start transmisie manuală.

Nivelul standard de echipare pentru versiunea de intrare în gamă oferă, printre altele, faruri cu halogen și lumini de zi cu LED, proiectoare de ceață, oglinzi în culoarea caroseriei reglabile electric și încălzite, bare de protecție și mânere exterioare de uși în culoarea caroseriei și jante de oțel 16”. Tot în standard și tot pe prima versiune de echipare, Visia, Noul Nissan Qashqai include în preț aer condiționat cu reglare manuală, frână de mână electronică, radio CD MP3 cu 4 boxe și port USB cu mufă auxiliară, închidere centralizată cu telecomandă, cruise control, limitator de viteză și Bluetooth, acestea din urmă având comenzile amplasate pe volan.

La nivelul echipamentelor de siguranță, Visia propune în standard sistemul Chassis Control (cu sistem activ de control al traiectoriei și control activ al rulării) airbag-uri șofer și pasager, airbag-uri laterale și tip cortină, tetiere față active, ABS-EBD și asistență la frânare, ESP și asistență la pornirea din rampă.

Opțional, Acenta este disponibilă cu NissanConnect și Nissan Safety Shield, cele două sisteme fiind disponibile în standard pe vârful de gamă Tekna, alăturide sistemul Intelligent Park Assist. Opțional pe versiunea Tekna, Nissan Safety Shield poate fi completat de cele 3 funcții inaugurate anul trecut pe Noul Nissan Note: Avertizare Unghi Mort, Detectare Obiecte în Mișcare și Alertă Atenție Șofer.

De reținut pentru toată gama, farurile încorporează concepte tehnologice dintre cele mai avansate oferite vreodată în sectorul crossover. Toate versiunile beneficiază de tehnologia LED, anumite versiuni fiind chiar echipate cu tehnologii mai sofisticate, având blocuri optice integrale LED atât pentru faza scurtă, cât și pentru cea lungă.

În perioada 27 - 30 martie 2014, toți cei interesați sunt invitați în showroom la Porți Deschise Noul Nissan Qashqai, unde pot vedea și testa noua generație de crossover. În plus, participanții în aplicația dedicată acestei campanii - „Domină orașul cu Noul Nissan Qashqai” pot câștiga un week-end pentru 2 persoane la Londra sau unul din cele weekenduri la volanul noului crossover Nissan.

Drept premii de consolare, Nissan va oferi prin tragere la sorți 20 de premii personalizate.

BADSI a organizat pe 26 martie 2014, lansarea noului Nissan Qashqai, la sediul din Șoseaua Pipera 50A, eveniment prin care anunță și perioada Porților Deschise Nissan între 27 și 30 martie 2014.

Într-o atmosferă urbană și relaxată, unde maestru de ceremonii a fost Cristi Hrubaru, peste 100 de persoane, parteneri consacrați ai echipei Nissan, clienți și colaboratori s-au bucurat de ocazia de a testa noile tehnologii oferite de Qashqai și de un test-drive, cu vedeta serii.

 
 
Citește și:
› Nissan LEAF este în topul vânzărilor de mașini electrice în Europ ...12/08/2018
› Noul Nissan Micra, în România de la 9.750 Euro ...23/05/2017
› Nissan salvează Mitsubishi de la colaps ...15/05/2016
› Audi A3 Sportback a ajuns la a patra sa generație ...06/06/2020
› BMW lansează noile Seria 5 Sedan și Touring ...31/05/2020
› Noul Kia Rio facelift vine cu sistem de propulsie mild-hybrid ...31/05/2020
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.