Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul Nissan Murano va debuta la New York

Noul Nissan Murano va debuta la New York

Publicat în data de: 15 Aprilie 2014
Categorii: Nissan, Auto-show, Facelift, Stiri.
 

Update! Nissan a dezvăluit noul crossover Murano pentru 2015, înaintea debutului programat pentru Salonul Auto de la New York, pe 16 aprilie.update 15 aprilie:
Nissan a dezvăluit complet noul crossover Murano, ce va debuta în premieră mondială la Salonul Auto de la New York, deschide publicului între 18 și 27 aprilie 2014.

Anticipat de conceptul Resonance, noul Murano pentru 2015 are un exterior îndrăzneț, cu o față „V-Motion”, faruri în formă de bumerang și un acoperiș care pare că plutește. Din păcate spatele este un pic haotic: stopurile cu LED-uri intră în conflict cu bucățile mari de plastic ce încearcă să ascundă pilonii acopișului. Cu toate acestea, modelul poate fi echipat cu un acoperiș panoramic, faruri cu tehnologie LED și jante din aliaj cu dimensiunea de 20 inch.

În timp ce exteriorul probabil nu va avea prea mulți fani, cabina noului Nissan Murano pentru 2015 abundă de materiale premium și design modern. Notabile sunt scaunele „Zero Gravity”, decorațiunile din lemn și accentele metalice. Pornirea se face de la buton, climatizarea este dual-zone iar panoul de instrumente include un display de 7 inch. Opțiunile includ tapițerie din piele, scaune frontale cu ventilație/încălzire și sistem audio Bose.

În ceea ce privește motorizările, noul crossover Nissan Murano va fi disponibil în SUA cu un V6 de 3,5 litri ce dezvoltă 260 CP și 325 Nm, cuplat la o transmisie Xtronic și opțional sistem de tracțiune integrală AWD.

Noul Nissan Murano va ajunge pe piață în a doua parte a anului iar prețurile vor fi anunțate în apropierea datei de lansare.

VIDEO: 2015 Nissan Murano


text inițial 25 martie:
„Când vezi noul Murano, următorul Maxima și viitorul Titan, îți dai seama de îmbunătățirile și eforturile pe cea le-am făcut pentru întărirea organizației noastre”, a declarat Jose Munoz, președintele Nissan North America.

Nissan vede noul crossover de clasă mijlocie Murano va pe un vehicul iconic pentru brandul său, ce încearcă totodată să-și îmbunătățească profitabilitatea. Nissan a fost cel mai puțin profitabil producător auto japonez în ultimul trimestru.

„Sperăm să ne creștem vânzările, ajutați și de momentumul generat de crossoverul compact Rogue, ce a fost pus în vânzare în noiembrie, precum și de noul Murano, programat să ajungă pe piață în primăvară”, a declarat Fred Diaz, directorul de vânzări din SUA.

Vânzările modelului Nissan Murano au scăzut cu 14% în 2013, iar în primele două luni din 2014, vânzările au scăzut cu 13%.

Programat să debuteze în premieră la Salonul auto de la New York, noul crossover Murano are faruri în formă de bumerang, lumini de zi (DRL) cu LED-uri și accente cromate. Compania nu a precizat prea multe detalii, dar a făcut aluzie la un „interior spațios, premium și tehnologii avansate de siguranță și conectivitate”.

Noul Murano va aduce pe piață un design preluat și de următoarele modele ale companiei.

În ceea ce privește motorizările, ne putem aștepta ca noul Nissan Murano să beneficieze de un V6 de 3,5 litri cu 260 CP și 325 Nm, transmisie CVT și opțional sistem de tracțiune integrală (AWD).

Video: Nissan Murano teaser


 
 
Citește și:
› Nissan LEAF este în topul vânzărilor de mașini electrice în Europ ...12/08/2018
› Noul Nissan Micra, în România de la 9.750 Euro ...23/05/2017
› Nissan salvează Mitsubishi de la colaps ...15/05/2016
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Audi A3 Sportback a ajuns la a patra sa generație ...06/06/2020
› BMW lansează noile Seria 5 Sedan și Touring ...31/05/2020
› Noul Kia Rio facelift vine cu sistem de propulsie mild-hybrid ...31/05/2020
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.