Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul Hyundai Kona, siguranță de 5 stele la testele Euro NCAP

Noul Hyundai Kona, siguranță de 5 stele la testele Euro NCAP

Publicat în data de: 19 Decembrie 2017
Categorii: Hyundai, Siguranta, Stiri.
 

Hyundai Kona a obtinut calificativul maxim de cinci stele de la organizatia europeana independenta care evalueaza nivelul de siguranta oferit de autovehicule - Euro NCAP.foto-noul hyundai kona siguranta de 5 stele la testele euro ncap
Aceasta distinctie plaseaza noul SUVde clasa B in topul celor mai sigure si echipate autovehicule din segmentul din care face parte. Kona a inregistrat rezultate remarcabile in cadrul a patru categorii: pasageri adulti, pasageri copii, pietoni si sisteme de siguranta.

"Rezultatul evidentiaza inca o data angajamentul Hyundai de a livra tehnologie accesibila unui numar tot mai mare de clienti", a declarat Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europe.

Pachetul Hyundai SmartSense

Pentru a respecta cele mai inalte standarde de siguranta, pachetul Hyundai SmartSenseTM integreaza cele mai recente sisteme de siguranta. Dintre acestea, asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA) a avut un rol foarte important in succesul realizat. Sistemulvavertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe bandade rulare.

Cu ajutorul senzorilor radar si a camerei frontale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila. FCA functioneaza la viteze de peste 8 km / h.

Pe langa tehnologiile testate de Euro NCAP, Kona dispunde de: asistenta pentru faza lunga (HBA), asistenta la faza scurta (LBA-S), sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW), sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW) si sistem de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier (RCCW).

Kona este disponibil in doua versiuni de motoare turbo pe benzina, de cilindree redusa, caracterizate printr-un cuplu mare la turatii mici si un consum redus de combustibil: T-GDi 1,0 litri si 120 CP (88 kW), cu o cutie de viteze manuala in sase trepte (consum de combustibil in regim combinat: 5,2 – 5,4 l/100 km; emisii de CO2 in regim combinat: 117 - 125 g/km) si T-GDi 1,6 litri si 177 CP (130 kW), cu transmisie automata in sapte trepte si dublu ambreiaj (7DCT) dezvoltata de Hyundai, plus tractiune integrala (consum de combustibil in regim combinat: 6,7 l/100 km; emisii de CO2 in regim combinat: 153 g/km).

Noul Hyundai Kona, siguranță de 5 stele la testele Euro NCAP


 
 
Citește și:
› Toate mașinile Kia și Hyundai vor fi conectate la internet ...18/11/2018
› Kia și Hyundai pun panouri solare pe mașini ...02/11/2018
› Hyundai la Salonul Auto de la Paris 2018 ...13/09/2018
› Mazda6 2018, siguranță de 5 stele la testele Euro NCAP ...28/10/2018
› Renault lansează un nou proiect de siguranță rutieră: CovOrașul M ...07/05/2018
› Cum să te pregătești pentru eventualele accidente din trafic ...31/01/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2018 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.