Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul Hyundai i40, în România de la 18.390 Euro

Noul Hyundai i40, în România de la 18.390 Euro

Publicat în data de: 22 Decembrie 2011
Categorii: Hyundai, Stiri.
 

Noul model Hyundai i40 este disponibil de astăzi în showroom-urile din România. Conceput în întregime la centrul de cercetare și dezvoltare Hyundai din Germania, noul i40 reprezintă un indicator al progresului realizat de marcă în ultimii ani.foto-noul hyundai i40 in romania de la 18390 euro
Hyundai i40 este disponibil în versiunile de caroserie sedan și wagon și beneficiază de cea mai vastă garanție fără limită de kilometri disponibilă în industrie: cinci ani de garanție integrală, transmisibilă. Acest serviciu a atras numeroși clienți către marca Hyundai în anul 2010, fiind totodată o dovada a încrederii pe care producătorul o acordă fiabilității noilor sale modele. Serviciului de garanție i se alătură și 5 de ani asistență rutieră, precum și 5 ani de verificări tehnice periodice gratuite.

Modelul Hyundai i40 menține limbajul de design caracteristic mărcii, precum grila hexagonală, pentru a alcătui o imagine contemporană, atrăgătoare. Aspectul ușor sportiv al modelului i40 nu are un impact negativ asupra nivelului de confort. Se remarcă ampatamentul de 2,77 metri și cele mai generoase dimensiuni din clasă pentru cap (1.025mm), umeri (1.455mm), și picioare (1.170mm). Spațiul impresionant promite tuturor ocupanților cea mai confortabilă călătorie oferită de o mașină din segmentul D.

Capacitatea de depozitare a noului Hyundai i40 îl situează la nivelul competiției din acest segment prin volumul de 553 de litri, disponibil cu bancheta spate ridicată, și până la 1.719 litri, cu bancheta spate rabatată.

Noul Hyundai i40 este disponibil cu o gamă de trei motorizări Euro 5: două pe benzină și unul diesel - în două versiuni de putere. Aceste motoare acoperă o gamă de putere de la 115 CP la 177 CP, oferind cuplu pe o plaja largă de turații, ceea ce face din i40 un vehicul plăcut de condus, atât în oraș, cât și în afara acestuia. Modelul este disponibil în ambele variante de transmisie - manuală și automată.

Dragos Magdalina, Director Executiv al Hyundai Auto România a declarat: „Luând în calcul vânzările de motoare diesel, care acoperă 80% din totalul acestui segment în România, anticipăm că motorul U-II de 1,7 litri diesel 136 CP, va fi cel mai popular motor pe piața locală, atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru clienții de flotă. Ne vom concentra eforturile către comercializarea preponderentă a acestei motorizări.”

Oferind în standard numeroase dotări de top, care în mod normal sunt disponibile doar ca opțiuni în rândurile competiției, echiparea generoasă a lui Hyundai i40 promite să fie unul dintre principalele atuuri apreciate de potențialii clienți.

Lista dotărilor de top include sistemul inteligent de parcare și sistemul de menținere a benzii de rulare, precum și sistemul de conectivitate cu tehnologie Bluetooth cu recunoaștere vocală și navigație cu cameră pentru mersul cu spatele. În ceea ce privește confortul, Hyundai i40 va fi disponibil cu frâna de parcare electrică, scaune față ventilate, scaune spate încălzite și rabatabile, precum și dotări noi pentru acest segment, precum sistem automat de dezaburire și volan încălzit.

Opțiuni avansate de iluminare, precum lumini de zi în standard cu faruri cu Xenon sau instrumente de bord afișate pe un ecran LCD, vor întări poziția lui i40 în fruntea gamei Hyundai și în segmentul D din Europa.

Modelul Hyundai i40 folosește cele mai noi tehnologii de siguranță activă și pasivă, menite să asigure protecție maximă pentru pasageri. Caracteristicile de siguranță activa, care sunt oferite în standard în majoritatea țărilor, includ ESP (controlul electronic al stabilității), ABS (sistem de frânare care previne blocarea roților), Hill Start Assist Control (sistem de asistență la plecarea din pantă), VSM (sistem de management al stabilității vehiculului), Brake Assist System (sistem de asistență la frânare) și Emergency Stop Signal (pornirea luminilor de avarie în cazul frânării de urgență).

În ceea ce privește siguranța pasivă, fiecare Hyundai i40 european va fi dotat cu până la nouă airbag-uri - frontale, laterale și cortină, precum și cu airbag pentru genunchi, disponibil în standard pentru toate variantele.

Modelul i40 este al cincilea model Hyundai care a obținut, în mod consecutiv, 5 stele în cadrul testelor Euro NCAP, acest succes fiind reeditat și de modelul de clasa mică i20, MPV-ul compact ix20, hatchback-ul i30 și SUV-ul compact ix35.

Prin campania în curs de derulare cu ocazia lansării, prețurile pentru noul model Hyundai i40 în România pornesc de la 18.390 euro plus TVA (22.800 euro cu TVA inclus), pentru varianta de motorizare 1,7 litri diesel 136 CP, caroserie sedan și echipare Highway.

 
 
Citește și:
› Hyundai dezvaluie primele detalii despre IONIQ 5 ...09/01/2021
› Hyundai dezvaluie primele imagini cu noul Tucson ...06/09/2020
› Hyundai prezinta noile Kona si Kona N Line ...06/09/2020
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.